Copy
View this email in your browser

Hoi lieve yogi,


Inmiddels ben ik twee weken terug uit Sri Lanka. Sri Lanka was geweldig. Naast vakantie vieren en uitrusten heb ik mooie lessen geleerd, mijn vertrouwen is dieper geworteld. Hierover vind je verderop in de nieuwsbrief een blog. 
Vanaf september zet Paksini een grote stap met extra lessen op donderdagavond door nieuwe docent Nina Voets. Wil je Nina beter leren kennen? Nina stelt zich in deze nieuwsbrief voor. Ook op zondagochtend kan je voortaan les volgen en/of een privésessie boeken. Ken jij mensen die meer ontspanning en rust kunnen gebruiken? Op 3 september organiseert Paksini een open dag met gratis lessen.  En er komt weer een nieuwe Yoga XXL aan!


Veel leesplezier!

 
Nieuwe rooster vanaf september

Vanaf 4 september meer lessen op het rooster :) Volg op donderdag een Klassieke Hatha yogales of een Yoga Nidra les van Nina. Op zondag kan je rustig wakker worden met Easy Sunday Morning Yoga. Bekijk hier het nieuwe rooster.
Yoga XXL vrijdag 22 september

Eindelijk weer een Yoga XXL les na de zomerstop! Deze keer op vrijdagavond. Laat de drukte van je werkweek achter je en begin ontspannen aan je weekend. Geniet van een extra lange yogales van 2,5 uur inclusief thee en lekkernij van het Pleïade Bio-Café als aflsluiting. Wat kan je verwachten:
- zachte flow yoga 
- restorative yoga (yoga gericht op diepe ontspanning)
- tijdens de houdingen ontvangen je reiki 
 Investering: 2 lessen van je rittenkaart met een bijbetaling van € 5 of € 30 als je geen rittenkaart hebt. Reserveer hier je plek.

Sri Lanka was geweldig. We hebben genoten van de lieve, gastvrije mensen, het heerlijke eten, de oude en heilige plekken, de weelderige natuur en natuurlijk het samenzijn. Naast dat ik enorm heb genoten heb ik het op sommige momenten ook moeilijk gehad. Reizen is onvoorspelbaar. En dat maakte me af en toe angstig en onzeker. Ik werd uitgedaagd om de controle los te laten en te vertrouwen zodat mijn wortels nog dieper konden groeien. Lees verder

 

 

Open dag 3 september

Ken je iemand die wel wat ontspanning en rust kan gebruiken? Op 3 september organiseert Paksini een open dag met gratis yogalessen voor nieuwe leden. 

9:00-10:00 Hatha Flow door Merel
10:30-11:30 Relax & Renew door Merel
12:00-13:00 Yoga Nidra door Nina
13:30-14:30 Klassieke Hatha door Nina

Je kunt een plek reserveren door te mail naar info@paksini.nl
Nieuwe docent: Nina Voets

Wat ben ik blij dat Nina les komt geven bij Paksini :) Wil je haar alvast beter leren kennen? In dit stukje stelt Nina zichzelf voor:
"In 2008 werd ik door Merel uitgenodigd om mee te gaan naar mijn eerste yogales. Ik was een beetje sceptisch, waarschijnlijk een beetje zenuwachtig voor wat me te gebeuren stond. Sinds ik als kind mijn rug had gebroken, had ik last van chronische klachten. Ik was zo stijf als een plank en ik had al hele lange tijd geen fysieke activiteiten gedaan. De les was intens, maar ik voelde de energie weer door mijn lichaam stromen en ik was blij verrast dat ik nog tot zoveel in staat was.

Sindsdien ben ik meerdere malen per week yoga blijven volgen en vond ik naast de fysieke voordelen ook innerlijke rust en geluk. Ik besloot naar India te gaan om in een ashram afgesloten van de buitenwereld me volledig te kunnen focussen op yoga. Ik was heel erg geïnteresseerd in de filosofie en wilde eigenlijk geen yogadocent worden. India was prachtig, intens en het gaf me een nieuw perspectief op de wereld. Ik was verrast dat ik een verborgen passie had voor het lesgeven en toen ik weer terug was in Nederland ben ik meteen begonnen als klassieke hatha yogadocent.

In de afgelopen 7 jaar heb ik gespecialiseerde trainingen gevolgd in verschillende yogastijlen, met in het bijzonder Yoga Nidra. Ik heb veeI geleerd van mijn docenten, collega docenten, maar vooral van mijn leerlingen. Al hun verschillende lichamen, geesten, zielen en overtuigingen laten me realiseren dat we allemaal zo verschillend zijn en ergens ook allemaal hetzelfde. Iedere les blijf ik leren en groeien en ik ben dankbaar voor dit prachtige beroep als yogadocent.

Ik geef naast de lessen bij Paksini ook les op andere plaatsen in en rondom Tilburg. Ik heb een druk sociaal leven en reis graag de wereld rond. Mijn rust vind ik in mijn huis aan de rand van Poppel waar ik kan genieten van de stilte en natuur op het platteland. Ik organiseer daar met Poos maandelijkse stiltewandelingen en volle maan wandelingen. Ik hoop hier anderen in verbinding te brengen met zichzelf, de stilte en de natuur. Ik heb mijn eigen moestuin waardoor ik me meer gegrond voel en me bewust word van wat we eten. De natuur is onvoorspelbaar, net als alle andere dingen in het leven, en daar hou ik ontzettend van."

Momoyoga App

Het boeken van je les is nu nog makkelijker met de Momoyoga App. Ga naar de App Store of naar Google Play, download de App en boek een yogales of privésessie.

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de nieuwsbrief te lezen. Ik hoop je snel te zien in een yogales, tijdens een privésessie of bij Pleiade.

Liefs,

Merel

Copyright © 2017 Paksini Yoga & Reiki, All rights reserved.