Copy
Goede voornemes, Yoga XXL, nieuw beleid afmelden lessen & meer
View this email in your browser
Lieve yogi,

De drukke decembermaand is achter de rug, het nieuwe jaar is begonnen. De aanbiedingen voor sportscholen en coachingsprogramma's vliegen je om de oren. Misschien heb je ook goede voornemens? Wil je gezonder leven, meer yoga doen? Over goede voornemens, of intenties zoals ik ze liever noem, heb ik een blog geschreven. Verder vind je belangrijke informatie over afmelden voor lessen. Tevens lees je over Yoga XXL op zondagochtend en over de vrijdagmiddag privésessies. En ik laat je mijn must have voor de winter zien.

Veel leesplezier!

 

Belangrijk: nieuw beleid omtrent afmelden

Nieuw jaar, nieuw beleid :)
 Voortaan kun je je tot 12 uur voor de les kosteloos afmelden. Meld je je af binnen 12 uur voor aanvang van de les? De les telt dan mee op je rittenkaart. 
Voor privésessies en Yoga XXL kan je je tot 24 uur voor aanvang kosteloos afmelden. Meld je je al binnen 24 uur voor aanvang dan wordt de sessie in rekening gebracht!
De beste versie van jezelf?

Waarschijnlijk zie je de afgelopen weken allerlei reclames voorbij komen waar wordt ingespeeld op januari en de goede voornemens die mensen dan maken.

‘Wordt de beste versie van jezelf!’ en ‘Maak nu je lichaam summerproof!’ zijn een paar slogans die ik voorbij zag komen.

Wat me opvalt aan deze uitingen is dat er vanuit wordt gegaan dat je niet goed genoeg bent. Hoe wordt je de beste versie van jezelf? Ben je dan niet goed zoals je nu bent? Al deze uitingen spelen in op onzekerheid en onwaardigheid. Lees meer 
Yoga XXL op zondag 5 februari
 
Een extra lange yogales van 2,5 uur op zondagochtend. Denk je iedere keer aan het einde van de les: 'Is het nu al voorbij?' Kom genieten van een XXL yogales! Wat kan je verwachten? Extra uitleg, verdieping, meditatie, lange eindontspanning; een heerlijke start van een ontspannen zondag! Investering: 2 lessen van je rittenkaart met een bijbetaling van  € 5 of € 27,50 als je geen rittenkaart hebt.
Schrijf je hier in om verzekerd te zijn van een plek.
Kan je niet op 5 februari? Op 12 maart is de volgende Yoga XXL, je kunt je al inschrijven.
Privésessies vrijdag 3 februari

Heb je nog niet ervaren wat een privésessie voor je kan doen? Vrijdag 3 februari heb ik tijd voor 3 privésessies van een uur. Wil je de stress van je week achter je laten en ontspannen aan je weekend beginnen? Boek nu een privésessie Reiki Yoga. Een proefsessie van een uur kost € 30, daarna kost een behandeling € 50. Kan je niet op vrijdagmiddag? Via het online reserveringssysteem kan je een plek boeken voor een sessie in het rooster of stuur een mail naar info@paksini.nl


 

Geef jezelf warmte cadeau met de YUYU-bottle
 

Misschien heb je me na de les horen vertellen hoe heerlijk deze warmwaterkruik is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik thuis deze kruik heel de tijd bij me heb, vooral nu het zo koud is! Je kunt hem op je nek slaan zoals op de foto, fijn als je nek en schouders gespannen zijn na het werken. Of om je rug binden bij pijn in je onderrug of menstruatiepijn.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Pleïade.
Prijs € 47,50 
Bedankt dat je de tijd hebt genomen op de nieuwsbrief te lezen. Ik hoop je snel te zien in één van de lessen of bij Pleïade.

Liefs,

Merel
Copyright © 2017 Paksini Yoga, All rights reserved.