Copy
Gratis online yoga & meditatie en tips voor de drukke decembermaand
View this email in your browser
Lieve yogi,

Het is december, voor de meeste mensen een drukke tijd. Op het werk wordt het jaar afgesloten en moeten deadlines gehaald worden. De feestdagen zijn wellicht al volgepland met bezoek aan familie en vrienden. Juist in de tijd van het jaar dat het donker en koud is en je het misschien liever wat rustiger aan doet. De natuur is stil en naar binnen gericht. Dieren houden een winterslaap of vertrekken naar warmere gebieden. Ik voel het in ieder geval wel, de behoefte om meer tijd voor mezelf te hebben. Daarom vind je in deze nieuwsbrief een aantal tips en cadeaus (GRATIS online yoga & meditatie) voor de drukke laatste maand van het jaar. 
Veel lees-, kijk- en luisterplezier!
 
Gratis online Relax & Renew les
Behoefte aan rust? Een break van je (schoon)familie en drukke feestdagen? Volg hier gratis een Relax & Renew les. Voor deze les is het wel handig als je een bolster hebt. Deze zijn te koop bij Pleïade. Ter vervanging kan je 1 of 2 (meditatie)kussens gebruiken.
Oogkussen
Aan het einde van de yogales maak ik graag een nestje voor je en leg ik een oogkussentje over je gezicht. Deze heerlijke oogkussentjes gevuld met lavendel, lijnzaad en ogentroost zijn handgemaakt en te koop bij Pleïade voor € 14,95, een leuk cadeautje om te geven of te krijgen ;) Neem af en toe een break. Ga liggen met het oogkussentje op je gezicht en zet eventueel deze ontspanningsoefening op.
Privésessies
De hele maand december kan je nog gebruik maken van het actietarief van € 30 voor een proefsessie Reiki & Yoga. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Check het rooster om jouw moment van ontspanning te boeken. Kan je niet op de ingeroosterde tijden? Mail naar info@paksini.nl voor het maken van een afspraak. Een privésessie kan je ook cadeau geven!
Gratis meditatie
In dit filmpje neem ik je mee in mijn ochtendmeditatie. Je kunt de meditatie in de ochtend doen of op een ander moment. De meditatie duurt ongeveer 10 minuten. 
Praktische zaken

Vakantierooster:
Vanwege de feestdagen is het rooster aangepast. Check via Momoyoga of jouw les doorgaat zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Afmelden:
Heb je je ingeschreven maar kan je toch niet meedoen? Je kunt je tot 4 uur van tevoren kosteloos afmelden via Momoyoga. Meld je je af binnen 4 uur voor aanvang van de les? De les telt dan mee op je rittenkaart. Afmelden voor privésessies kan tot 24 uur voor de behandeling, daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om de nieuwsbrief te lezen. Fijne feestdagen en tot snel in één van de lessen of bij Pleïade.

Namasté,

Merel
 
Copyright © 2016 Paksini Yoga, All rights reserved.