Copy
View this email in your browser

Lieve yogi,

 

De afgelopen weken is mijn wereld op z'n kop gezet. Een familielid is ernstig ziek en de vooruitzichten zijn onzeker. Ik vind het belangrijk om ook dit te delen, vaak delen we alleen de mooie verhalen, de succesverhalen. In deze nieuwsbrief vertel ik daarom over de kracht van kwetsbaarheid. Naast dit verdrietige nieuws gebeuren er ook hele mooie dingen om me heen. Op moederdag geef ik een XXL yogales 'Open je hart' en in november kan je een weekend naar Zuid-Limburg op reis naar de stilte in je hart! Lees hieronder meer over het hoe en wat. En vergeet niet de praktische zaken door te nemen ;)

 

 

Liefs,


Merel

 

 

 

Kracht van kwetsbaarheid

Het is heel makkelijk om succes te delen, social media staan er vol mee. Maar ziekte, verdriet, onmacht en boosheid zijn ook onderdeel van het leven.
Sinds het slechte nieuws merk ik dat mijn lichaam in een overlevingsmodus staat, ik voel heel weinig. Af en toe komt er verdriet voorbij, paniek voorbij. In mijn hoofd allerlei scenario's over hoe het zal gaan de komende tijd. 
En wat me nu helpt is naar mijn hart gaan. Mijn hart is eerlijk en open. Soms voel ik wat, maar de overlevingsmodus draait ook op volle toeren. Wat moet er geregeld worden? Wat kan ik doen? Dat is ook mooi om te ervaren, dat je lichaam zo'n wijsheid in zich heeft en automatisch in deze modus gaat. En ook niks voelen is ok, zolang ik maar verbinding blijf maken met mijn hart. 
Ik zeg het al vaker in mijn lessen. Er zijn geen goede of slechte emoties, sensaties en gedachten. Je hoofd plakt vaak een label op dingen, deelt in en ordent. Je hart daarentegen oordeelt niet, maar laat alles zijn. En dat helpt in tijden van verdriet en slecht nieuws.

Durf kwetsbaar te zijn, heb de moed om emoties te voelen. Ga naar je hart, juist in tijden van verdriet. Je hart veroordeelt deze emoties niet.

Heb je behoefte aan rust? Aan ontspanning? Wil je weer in contact komen met je hart? Stilte ervaren? Ga dan mee op reis naar de stilte in je hart? Van 25 juni t/m 2 juli organiseren Sanne en ik een heerlijke yogavakantie naar de Algarve in Portugal. Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op voor een week vol rust, yoga, meditatie, heerlijk en gezond eten en zwemmen in het zoutwaterzwembad!
Praktische zaken

De lessen vinden sindskort allemaal plaats bij Pleïade. Als je door de poort komt, zou je de deur dan zachtjes dicht willen doen in verband met de buren? Zorg dat je ongeveer 5 minuten van tevoren aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen. De lessen op dinsdag zijn de laatste tijd vrij druk. Je kunt op woensdagavond ook les volgen, daar is meestal nog plek!

Wil je weten waar de les over gaat? Meer informatie en inspiratie gedurende de week? Like dan de Facebook pagina van Paksini en van Reis naar de stilte in je hart!
Open je hart!

Op moederdag kan je genieten van een hartverwarmende, extralange yogales gevolgd door een heerlijke lunch bij Pleïade. We gaan aan de slag met het hartchakra, het energiecentrum van liefde en compassie. Tijdens de workshop doen we rustige, toegankelijke yoga waarbij zachtheid en mildheid centraal staan. 
Ben je vaak streng voor jezelf en wil je vriendelijker zijn voor jezelf? Wil je meer dankbaarheid ervaren? Doe mee met de workshop 'Open je hart!' en voel je energieker en lichter!
Na de les verzorgt het Pleïade Bio-Café een heerlijke, hartverwarmende lunch!


Tijd: 10:30-14:00
Kosten: € 45 incl lunch
Weet je nog niet wat je cadeau moet geven aan je moeder?
​Speciale moederdag actie: geef je samen met je moeder/dochter (of vriend/vriendin,tante,etc) op en je betaalt maar € 40 per persoon!

In deze workshop is ruimte voor maximaal 10 personen, geef je dus snel op door een mail te sturen naar info@paksini.nl

Ga jij mee naar Zuid-Limburg voor een heerlijk weekend vol Yoga & Meditatie?

Een knisperend haardvuur, de geur van een verse pomodorisoep, een goed boek, een totaal ontspannen lichaam door de yogalessen en stilte in je hart en hoofd door de meditaties. Wat een heerlijk vooruitzicht; een weekend waarin je helemaal niets hoeft en alles mag. Een weekend voor jou alleen. 

♥ Iedere dag twee yogalessen
♥ Iedere dag een geleide meditatie 
♥ Wandelingen in de schitterende natuur
♥ Ontspanning in de sauna 
♥ 3 heerlijk verse, biologische en vegetarische maaltijden per dag
♥ Gezonde tussendoortjes
♥ Thee, koffie, verfrissend fruitwater en 's avonds een wijntje 
♥ Goede gesprekken of tijd voor jezelf 
♥ Alle vrijheid om te doen waar jij behoefte aan hebt

Om persoonlijke aandacht te borgen hanteren wij voor dit weekend een maximale groepsgrootte van 13 personen. Je investering voor dit weekend is €295,- (all inclusive). 

Kijk voor meer informatie op: www.reisnaardestilteinjehart.nl 

Liefs ♥, 
Sanne & Merel
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de nieuwsbrief te lezen. Ik hoop je snel te zien in één van de lessen of bij Pleïade!

Liefs,

Merel
Copyright © 2016 Paksini Yoga & Reiki, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp