Copy
Hallo <<Voornaam>>,
 
Heerlijk zomeren in Ulbeek!

Juli loopt nog wel even, maar toch kijken we alvast met je vooruit naar augustus. Want, vanaf augustus kan je hier opnieuw terecht voor 2 exposities per maand: eentje in onze Galerie en eentje in ons eetcafé.

Omdat we live-muziek gemist hebben, serveren we je enkele terrasoptredens, waarbij je de optredende artiest in deze corona-tijden kan steunen met je vrije bijdrage, die integraal naar de artiest gaat. Tijdens het terrasconcert geniet je van ons 3-gangendiner van de chef of eet je à la carte.

Trek je er overdag in ons mooie Haspengouw op uit?
Denk dan aan onze picknickmanden, zodat je onderweg kan genieten van een huisbereide  picknick.

Ook blijven we huisbereide afhaalontbijten aanbieden, waar je gezellig thuis in de beslotenheid van je "bubbel" van kan genieten.

Van woensdag tot en met zondag zwaaien onze poorten wagenwijd voor je open als je bij ons ter plaatse iets wil eten of drinken! Kom dus gerust eens langs.

Beste <<Voornaam>>, graag tot gauw in de Bottelarij.

Geniet thuis van ons heerlijk afhaalontbijt of bestel een picknickmand voor onderweg.


Bij ons geen standaard sandwiches, afbakbroodjes en diepvriescroissants, maar heeeeeerlijke huisgebakken specialiteiten zoals je ze nergens (neen, écht nergens!) anders krijgt.

Ons ontbijt omvat het volgende voor 25 euro per persoon (15 euro voor kinderen) en kan vanaf 2 personen besteld worden: een uitgebreide keuze aan huisgemaakte zoete en hartige broodvariaties uit eigen bakkerij zoals zoet kaneelbrood, smeuïge kaasvlecht, gekruide zalmbroodjes, boerenbrood, brioches, melkbroodjes en nog veel meer.
Daarnaast smakelijke eiergerechten zoals bijvoorbeeld tortilla of quiche en heerlijke verse pannenkoeken. Dit alles wordt vergezeld van fijne vleeswaren, kazen, huisbereide confituur en nog meer (h)eerlijk lekkers volgens marktaanbod en seizoen. Uiteraard zit er een goede fles cava bij. Kortom: teveel om op te noemen (én zoveel meer dan op onderstaande foto te zien is!).

Je kan dit pakket als ontbijtbox of als picknickmand voor onderweg bestellen.

Wat onze klanten ervan vinden:
✔ "Proficiat met jullie ontbijtmanden! Met plezier en gevulde buik betaald. Lekker en veel!! Man man, echt goed!!"
✔ "Het was af! Het is echt genieten en prima geregeld met de nodig afstand en voorzichtigheid, echt top gedaan!"
✔ "Een dikke proficiat en dankjewel aan het hele team! Het was prima en veilig georganiseerd en vooral superlekker. We hebben heel erg genoten van deze waaier van heerlijkheden!"
✔ “Onze mama's hebben héél erg genoten van de heerlijke ontbijtmand die we hen bezorgden voor moederdag. Het was eigenlijk niet alleen een ontbijtmand, er was zoveel lekkers dat ze er ook nog van hebben kunnen genieten namiddag bij de koffie. Heel erg bedankt voor de geweldige én veilige service.”
✔ Bereiding én afhaling gebeuren met de grootste zorg en veiligheidsmaatregelen.
 

Onderstaand kan je je bestelling doorgeven.
Of je kan mailen naar info@debottelarij.be of ons bellen op 012/21.42.84.
Samenstelling varieert volgens marktaanbod en seizoen; op de foto slechts een impressie van een deel van ons aanbod. Charcuterie, kazen en dergelijke ontbreken op de foto.
Reserveer hier je afhaalontbijt of picknickmand!
Muziek mag weer!

Na maanden van stilte, zijn we verheugd dat er terug live-muziek mag zijn.

Laurent Leemans (aka The Imaginary Suitcase) is een singer-songwriter uit België, geïnspireerd door het ligne claire van Suzanne Vega, Paul Roland, Lloyd Cole en The Smiths, maar evenveel door de meer raspende en ongemakkelijke geluiden van Hugo Race, 16 Horsepower, Patti Smith of Rowland S. Howard.

Met elektrische en akoestische gitaren, een diepe en sterke stem die even goed kietelt of krast en vaal sarcastische teksten neemt The Imaginary Suitcase je mee naar de ontdekking van niet vaak door singer-songwriters betreden landen: protestnummers zonder naïviteit, liefdesverhalen die slecht eindigen maar het is beter zo, het leven, de dode en verontrustende momenten tussen de twee ...

In 8 jaren heeft The Imaginary Suitcase acht opnames in eigen beheer afgeleverd en een goede honderdvijftigtal concerten gedaan in allerlei plaatsen in België en meer af en toe in Frankrijk en Nederland.

Time to choose between expanding the parameters or play the museums like some dilettante...

Wordt vervolgd ...

INFO:
Staan, rondlopen en luid meezingen mag misschien nog niet, maar dat belet ons niet er een onvergetelijke zomeravond van te maken*.

!!! Voor de muziek betaal je een vrije gift aan de optredende muzikant. !!!

Geniet in alle veiligheid in openlucht op ons terras op zaterdagavond 1 augustus om 19 uur van The Imaginary Suitcase.

Reserveer je zitplaats op info@debottelarij.be en kom genieten van ons verrassingsmenu van de chef. Voor 30 euro serveren we je 3 lekkere huisbereide gangen. Maar, je kan ook à la carte bij ons terecht. Ook daarvoor reserveer je best vooraf je plaats.


VOL = VOL

(* dit concert wordt je aangeboden voor een vrije bijdrage die integraal naar de optredende artiest gaat)

Exposure 79


Karel Van Gerven studeerde fotografie aan de Hasseltse Academie begin jaren 90 en exposeerde sindsdien o.m. in België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Finland. Hij gebruikt ook met vaste regelmaat 19de-eeuwse fototechnieken, mogelijk om wat dichter in de buurt van ambachtelijk werk te komen – in deze tijden van Photoshop -, maar misschien ook om de macht over zijn beeld te vergroten.

In deze expo vindt u werk uit diverse periodes van zijn leven als kunstfotograaf. En evenzeer krijgt u zicht op zijn uiteenlopende manieren van werken: zowel analoge kleurenfotografie als digitale zwartwitfoto’s, en daarnaast , zoals gezegd, werk dat gebruik maakt van verschillende negentiende eeuwse technieken. Favorieten daarbij zijn zoutdruk en Vandyke brown, beide procedés op basis van zilver, en gomdruk, die zich opbouwt in lagen.

Dit heeft hij ooit gezegd over zijn werk: “Het plezier is er bij het begin: de lichtinval, de buiging van een lijn, de zindering van een kleur, de ingeving misschien, in elk geval: beleving. Dan wordt alles opgezet, ingevroren, ingeblikt. het gaat plots en ongewild over verlies, over doodgaan. Maar ondanks alle beschermen, bewaren, archiveren, passeert de tijd, en zo herbegint – even goed ongewild - de beweging. Aan het einde is het plezier er weer. Wat je ziet is veranderd: vervormd, verwrongen, uitgelopen, verkleurd. het beeld is nu opeens te voelen: de haartjes van het katoenen papier. De textuur, het canvas onder het op zilver ingebrande, in pigment gevangen beeld. Plezier van de zinnen, zinnelijk plezier.”
 
Vernissage:
Welkom op zaterdag 1 augustus om 17 uur voor de vernissage, waar we je hartelijk voor uitnodigen.
 
Expositie:
Je kan de expo bezoeken tot en met zondag 30 augustus 2020 op volgende momenten:
  • Woensdag: 11:00-18:00
  • Donderdag: 11:00-21:00
  • Vrijdag: 11:00-21:00
  • Zaterdag: 11:00-21:00
  • Zondag: 11:00-21:00
 
Kunstenaarsontbijt:
Op zondag 30 augustus om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je Karel Van Gerven kan ontmoeten.

We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen 25 euro voor het ontbijt. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar betalen 15 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis mee.

Reserveer je plaats op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Muze_sketch


In augustus kan je in eetcafé van de Bottelarij genieten van het prachtige werk van Simon Rodiers en Axelle Salmon.
 
De artiesten Axelle Salmon en Simon Rodiers werken samen onder de pseudoniem van Muze_sketch.
Hun project draait rond beschikbare en betaalbare kunst voor iedereen.
Soms zit er een boodschap achter hun werk, maar meestal schilderen ze, als een expressie van emotie.
Voor hen is schilderen niet alleen een manier om hun diepste angsten te ventileren, maar ook een manier om om te gaan met mentale aandoeningen zoals apofenie, angststoornis en depressie.
 
 
Expositie:
Je kan de expo bezoeken tot en met zondag 30 augustus 2020 op volgende momenten:
  • Woensdag: 11:00-18:00
  • Donderdag: 11:00-21:00
  • Vrijdag: 11:00-21:00
  • Zaterdag: 11:00-21:00
  • Zondag: 11:00-21:00
 
Kunstenaarsontbijt:
Op zondag 2 augustus om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je Simon Rodiers en Axelle Salmon kan ontmoeten.

We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen 25 euro voor het ontbijt. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar betalen 15 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis mee.

Reserveer je plaats op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be
Plaatsreservatie in de Bottelarij
Omdat jouw veiligheid belangrijk voor ons is, kan je onze coronarichtlijnen hier nalezen.
Heb je hierover vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.
<<Voornaam>>, volg jij onze Facebookpagina al?
Je vindt er de laatste nieuwe updates over openingsmomenten, afhaalmogelijkheden, events, enz.


(Klik op bovenstaand Facebooklogo en volg ons!)
Copyright 2020 © de Bottelarij - AKSI, All rights reserved.

Ons e-mailadres is
info@debottelarij.be

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag.
Op maandag en dinsdag zijn we gesloten, tenzij voor groepen mits reservatie vooraf.

Openingsuren:
Woensdag: 11:00 - 18:00 uur
Donderdag: 11:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 11:00 - 21:00 uur
Zaterdag:11:00 - 21:00 uur
Zondag: 10:00 - 21:00 uur


De Bottelarij maakt deel uit van AKSI vzw  en is een initiatief voor sociale tewerkstelling.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor ingeschreven hebt.
Wil je je gegevens aanpassen of jezelf uitschrijven? Dat kan hier.
update your preferences of unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp