Copy
Beste <<Voornaam>>,

Dat je in de Bottelarij terecht kan voor een ruim cultureel aanbod en voor (h)eerlijk huisbereid eten, dat wist je allicht al.

Maar, wist je ook dat de Bottelarij het perfecte kader biedt voor je bedrijfsevent, verenigingsactiviteit of groepsuitstap met je vrienden- of gezinsbubbel?

We beschikken over meerdere multifunctionele ruimten, die op maat van je activiteit kunnen ingericht worden: in een U-opstelling, theater- of klasopstelling, staande receptie of aan lange tafels, het kan allemaal.

Uiteraard geniet je van WiFi in alle gebouwen, beschikken onze zalen over grote vaste projectieschermen én hebben we flipcharts en een projector ter beschikking.

Dit alles zonder enig fileleed en toch vlakbij de centrale verkeersassen, in het authentieke kader van een historisch brouwerijgebouw, temidden de Haspengouwse fruitgaarden. Verder mag je erop rekenen dat we je groep hartelijk en persoonlijk onthalen, zorgen voor huisbereid lekkers vanaf het moment van aankomst, totdat het tijd is om weer naar huis te gaan.

Ben je op zoek naar inspirerende workshops, creatieve teambuildings of kijk je ernaar uit om in teamverband de streek te voet of met de fiets te ontdekken? Wij helpen je - in samenwerking met professionals uit de sector - graag op weg om je dag de juiste invulling te geven, helemaal op maat van je budget. (Hiervoor gaan we vanaf nu in zee met Laura en Julie, waarover we je verderop wat meer vertellen.)

Maar, ook voor pensioenvieringen, personeelsdiners en -recepties maken we graag een voorstel op maat van je wensen. Ja, zelfs voor gezellige workshops met wat vrienden of vriendinnen of tijdens een vrijgezellenweekend kan je bij ons terecht.

Kortom: voor je bedrijfsevents, groeps- en verenigingsactiviteiten zit je in de Bottelarij goed!

Wij popelen om voor je aan de slag te gaan en horen graag wat we voor je kunnen doen.

Wil je voor je bedrijf korting scoren, lees dan vooral verder ;-) We vertellen je verderop graag meer.

Tot gauw in de Bottelarij, <<Voornaam>>!


Uiteraard houden wij steeds rekening met alle op dat moment geldende corona-maatregelen, die je ook op onze website kan nalezen. Want, jouw veiligheid en de onze gaat boven alles.
Meer weten over ons aanbod voor bedrijven?
Nieuw aanbod teambuildings

Wij slaan de handen in elkaar met Julie en Laura, 2 jonge pittige dames, die samen met ons creatieve teambuildings en workshops aanbieden vanaf heden! (Want, ja, zeker in tijden van corona* en afstandswerken is er extra nood om je team te versterken met teambuildingactiviteiten.)
 
Laura Bertrands en Julie Van Aelst leerden elkaar kennen in de Genkse Academie voor Beeldende Kunst & Media. Het klikte meteen zowel op persoonlijk als op artistiek vlak.
 
Laura, afkomstig uit het Leuvense, wonende te Stevoort, geeft sinds 2018 workshops bij Villa Basta en is daarbuiten zelfstandige als kunstenares onder de naam Studio Berella.
 
Julie, afkomstig uit Antwerpen, wonende te Genk, geeft sinds 2012 les op de Academie van Genk, richtte in 2015 de Kunsttruck op en is zelfstandige in bijberoep als keramiste.
 
“Eventually, everything connects.”
 
Hoe werkt het? Wij van de Bottelarij zorgen voor de ruimte en verzorgen jullie gasten met huisbereid lekkers. Laura en Julie maken een teambuildingprogramma op maat van jouw wensen en budget. Je kiest dus samen met hen je workshop(s) en kunstenaar(s) en wij zorgen voor een passend cateringarrangement.
 
Voor de workshops is er een minimum van 8 deelnemers en een maximum van 15 deelnemers per begeleider. Deze workshops zijn dan ook perfect om een originele activiteit met je gezins- of vriendenbubbel te organiseren. Bij meer deelnemers wordt de groep verdeeld over 2 begeleiders.
Een workshop duurt ca. 3u. Je kan kiezen voor 1 workshop of een combinatie van 2 workshops: voor- en namiddag. Zo kan je je dag de gewenste invulling geven en bijvoorbeeld in de voormiddag een strategische vergadering houden en in de namiddag een ontspannende teambuildingworkshop organiseren.

Voorbeeldprogramma:
09u00-09u30 onthaalmoment met koffie, thee en huisgebakken lekkers
09u30-12u30 workshop #1 of vergadermoment
12u30-13u30 huisbereide bottelarijlunch**
13u30-16u30 workshop #2 of vergadermoment
16u30-17u30 huisgebakken taart en nababbel


Mogelijkheden:
  • Zeefdruk & Body flow
  • Keramiek & Theater
  • Paperworks & Muziek
  • Stopmotion & Sounds
 
Express yourself, together!
 
Teambuildings op maat, in de warme sfeer van de Bottelarij, waar eigenheid, proces, experiment, humor en speelsheid centraal staan. Mensen komen zo tot rust, leren zichzelf en anderen binnen een team beter kennen en durven meer loslaten. Daar engageren Julie en Laura zich voor. Omdat teambuildings maatwerk zijn, horen we graag wat je verwachtingen en budgetten zijn en werken we, samen met Laura en Julie, met plezier een voorstel op maat van je wensen voor je uit.

Heb je een bedrijf, organisatie, schoolteam of eender welke groep vrienden of collega's die je onderling wil versterken? We horen graag van je op info@debottelarij.be
 
Zin in een extra korting?
Boek dan voor 31/12/2020 en krijg van ons 50% korting op de zaalhuur.
 
Vraag hier je voorstel met korting aan
Door de coronacrisis werken steeds meer werknemers enkele dagen per week van thuis uit. Maar, in de praktijk blijkt dat niet iedereen het zo evident vindt om vanuit zijn eigen thuisomgeving te werken.
 
Nieuwe thuiswerkers geven aan dat het niet altijd evident is om werk en huishouden goed te gescheiden te houden bij thuiswerk, omdat de werkdag naadloos overgaat in de persoonlijke vrijetijd en de vervaging van deze lijn soms frustraties meebrengt. De afleiding thuis is soms ook (té) groot om maximale efficiëntie te bereiken. Ook is het niet altijd fijn om werkgerelateerde stress in je woonomgeving toe te laten.
 
Daarnaast heeft niet iedereen de plaats om thuis een comfortabele werkplek in te richten en doet de keukentafel vaak dienst als provisoir ingericht kantoor overdag, dat voor het avondeten weer helemaal moet opgeruimd worden. Bij een huishouden met meerdere thuiswerkende bewoners lukt het ook niet altijd om de rust en focus te vinden om je op je eigen taken te concentreren. Alleenwonenden vinden het dan weer moeilijk om zich voor hun werkdag thuis “aan te kleden” en hebben toch wel nood aan wat sociale contacten tijdens de dag om zich niet alleen te voelen door de dag.
 
Niet iedereen doet graag aan thuiswerk van thuis uit, ook al ziet men er wel een voordeel in om niet alle dagen de files te trotseren, rijtijd te verliezen en zich bloot te stellen aan mogelijke virussen.

Wij hebben in de Bottelarij een grote coworkzolder, waar je perfect terecht kan voor een dagje “thuiswerk”. Je geniet er van een prachtig uitzicht op de oude brouwerijgebouwen en kan er in alle rust 100% focussen op je werk. Wij zorgen voor koffie, thee en water en zelfs voor een huisbereide lunch, als je ons dat tijdig laat weten.
 
En wat met de veiligheid? Uiteraard is ook daaraan gedacht!
Je reserveert vooraf je plaats, zodat wij al het nodige kunnen doen om je veilig te ontvangen: zo wordt bijvoorbeeld je werkplek ontsmet voor aankomst, verluchten we de ruimte nog eens extra, enz. In de grote en goed verluchte ruimte kan je perfect de anderhalve-meter-regel naleven. Wij zorgen ervoor dat de burelen ver genoeg van elkaar verwijderd staan en dat er niemand vlakbij je zit. Handontsmetting staat ter beschikking, zodat je in alle veiligheid comfortabel kan werken. Voor wat het gebruik van dranken en lunches ter plaatse betreft, volgen wij de richtlijnen die op dat moment voor de horeca van toepassing zijn.
 
Ook studenten zijn bij ons welkom.
Ben je op zoek naar een rustige studieplek, zodat je je volop kan concentreren op je examens? Ontdek de Bottelarij als "blokbar" en contacteer ons!
Meer weten over coworking in de Bottelarij?
Copyright 2020 © de Bottelarij - AKSI, All rights reserved.
Ons e-mailadres is
info@debottelarij.be

Je kan in de Bottelarij terecht van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur  tot 21 uur, op woensdag tot 18 uur, tenzij anders vermeld. De Bottelarij is gesloten op maandag en dinsdag.

Voor bedrijven en groepen zijn afwijkende uren mogelijk in samenspraak.


De Bottelarij maakt deel uit van AKSI vzw  en is een initiatief voor sociale tewerkstelling.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor ingeschreven hebt.
Wil je je gegevens aanpassen of jezelf uitschrijven? Dat kan hier.
update your preferences of unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp