Copy
View this email in your browser

♥ LAAT DE LENTE MAAR KOMEN ♥

BABA BABYWEAR is er klaar voor!

It's the most wonderfull time of the year... Euh nee, geen Kerst dat klopt, maar zo voelt het wel elke keer dat er een doos met kleding wordt bezorgd. Het is echt een feestje als ik de nieuwe collecties mag uitpakken. En nu kan ik ze ook in mijn winkeltje hangen. Nóg leuker. 

Zaterdag kwam baba babywear binnen en ik was niet de enige die hier blij van werd. De dames waar ik mee samenwerk en klanten waren erg enthousiast en nog voordat ik de kleding kon ophangen waren er al verschillende items verkocht. Ja, echt zó leuk! En dit is nog maar het begin...

Tot snel ;-)
♥ Linda
Shop hier voor jongens
1. Tshirt airport € 24,95   2. Tshirt motor € 21,95   3. Tshirt radio € 21,95
4. Jurk Swan € 33,95   5. Jurk Yellow birds € 33,95   6. Rok chinese flower € 26,95
Shop hier voor meisjes
En hebben jullie nOeser al gezien? En geweldig Nederlands merkje dat hard aan de weg timmert. Alles is gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen en de productie vind plaats in Portugal. Helemaal Eko de Peko dus! En dat niet alleen. Ze hebben ook nog eens supertoffe shirts, broeken en jurkjes voor bengels tot 6 jaar (maat 110/116). De collectie heet 'big fish, little fish' en in alle kleding zie je dit terug: haaietanden, roggenprint, schildpadden en een golvende zee. Ik ben fan!
 
Copyright © 2017 Eko de Peko, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp