Copy
View this email in your browser

EKO DE PEKO KRIJGT EEN 'ECHTE' WINKEL

per 1 februari in Tilburg

2017 belooft een goed jaar te worden! Op de eerste plaats omdat de webwinkel erg goed loopt en er elke dag Eko de Peko fans en volgers bijkomen. Op de tweede plaats omdat ook mijn tweede droom in vervulling gaat: Eko de Peko krijgt, naast de webwinkel een échte winkel waar jij (met of zonder de kinderen) de mooie, stoere, lieve, hippe kinderkleding van alle fantastische fair en eco merken kunt zien/voelen/passen. En dan ook nog in het leukste en tofste stukje Tilburg; het Dwaalgebied, de Nieuwlandstraat om precies te zijn. Op loopafstand van het CS, tussen allemaal andere gave winkeltjes:-)
Het gaat om een 'shop in shop' bij Velerlei, een geweldige winkel vol met duurzame initiatieven en producten, zoals een kapper die alleen biologische producten gebruikt, (upcycling van) mooie kringloopspullen, biologische thee, horloges van bamboe en ga zo maar door. En daar komt Eko de Peko dus bij. Ik voel me zo'n geluksvogel!

Per 1 februari gaat Eko de Peko van start bij Velerlei. Ik zou het zo leuk vinden om je daar een keer te kunnen begroeten, dus wees welkom. Er komt natuurlijk nog een openingsfeestje, maar daarover later meer! 

Je kunt je voorstellen dat ik zo min mogelijk wil verhuizen, dus de opruimingskorting op de wintercollectie van 2017 is opgeschroefd naar 30-40%. En er zijn nog enkele stuks van oudere collecties met kortingen die oplopen tot wel 60%. Veel winkelplezier zeg ik!

Liefs,
Linda ♥
NIEUWE COLLECTIE IGLO+INDI NU IN DE SHOP
En drop 1 van de nieuwe collectie van iglo+indi is binnen! De spring collectie van 2017 heet 'SUBURBAN ADVENTURES' en staat voor het stadsleven in IJsland, te midden van de ruige natuur. Met katten, hazen, insecten en vogels, frisse kleuren als lila, lemon geel en sky blue is het een vrolijke en speelse collectie waar je blij van wordt.

Alle items die Eko de Peko heeft ingekocht zijn gemaakt van biologisch katoen. Vandaar dat je niet de hele collectie zult vinden, maar er blijft nog genoeg moois over!
Shop hier de nieuwe collectie iglo+indi
Copyright © 2017 Eko de Peko, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp