Copy
Katso viesti selaimessasi

Hyvää suomalaisen musiikin päivää!

 
Juhlan kunniaksi Suomen musiikkineuvosto nostaa esiin kuorolaulun, joka yhdistää suomalaiset – Suomessa toimii noin 3000 kuoroa.

Suomi laulaa kuorossa

 
Kuorossa laulavat kaiken ikäiset ja ääniset. Kuorolaulu on hauskaa, tavoitteellista yhdessä tekemistä, ja se lisää tutkitusti hyvinvointia. Kuorolaulun avulla voi lisätä mm. koulujen ja eri ryhmien yhteisöllisyyttä. Se toimii myös terapiana sekä apuna kielen oppimisessa ja kotouttamisessa.
 
Kuorolaulu yhdistää harrastajat ja ammattilaiset, laulajat ja kuulijat. Se tuo toimintaa ja sisältöä kouluihin, päiväkoteihin, vanhainkoteihin, palvelutaloihin, sairaaloihin, työpaikoille – arkeen ja juhlaan.
 
Kulttuuritoiminta lisää kuntien vetovoimaisuutta. Yhdessä laulamista kannattaa tukea – se antaa paljon!
 
 

Kuorolaulu tuottaa hyvää arkea!

 
Kuorossa opitaan vuorovaikutustaitoja sekä itsensä ja muiden hyväksymistä. Yhdessä laulaminen lisää hyvinvointia. Rahaa säästyy, kun ihmiset voivat hyvin!
 

Saat paljon!

 
Mahdollistetaan yhdessä kuoropolku vauvasta vaariin ja muskarilaisesta ammattilaiseksi. Kuoronjohtajia ja kuoromusiikin tekijöitä tarvitaan – tulee tarjota koulutusta ja mahdollistaa ammattilaisten työllistyminen!

 
Anna musiikille tilaa!

 
Kuorolaulun tulee olla matalan kynnyksen toimintaa, jotta kaikki voivat osallistua. Kunnallisten tilojen käyttö kuorojen toimintaan tulisi mahdollistaa veloituksetta.

________________

Suomen musiikkineuvosto – Musiikkielämän yhteinen ääni
musiccouncil.fi
Copyright © 2016 Suomen musiikkineuvosto / Finnish Music Council, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp