Copy
Nog 7 nachtjes slapen: de inschrijving opent 1 november, zonsopkomst.
Zorg dat je er op tijd voor bent. De iconische Two Rivers Marathon. Slechts 800 startbewijzen. Waarvan slechts 100 voor de DUO. De inschrijving gaat open bij zonsopkomst. Schrijf je hier in

Lees hier het volledige persbericht.
Registration for Two Rivers 2023 opens November 1, at 7.00 am CET.
You can browse our website now in your own language. A lot easier than learning Dutch.  Check out the details of running Two Rivers Marathon and take a look at the possibilities for visiting Zaltbommel.
hier INSCHRIJVEN vanaf 1 november, sunrise 'o clock.

Bestel hem bij je inschrijving: het shirt van 2023

Een marathon lopen is buitengewoon. Voor doorzetters met een goed getraind lijf maar ook met een ‘harde kop’. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Je mede-lopers, de supporters, de geweldige vrijwilligers langs de route: samen kom je verder.

Dát is de spirit van de marathon. Jy sal daar kom!

Bereid je voor op de marathon en verken het parcours
Op 18 december, 22 januari en 26 februari. We starten en eindigen bij een horecagelegenheid langs de route en lopen daar een stuk van het parcours. Verschillende afstanden en met pacers in verschillende tempo's. Grote overeenkomst: beregezellig.

Voor de details hou onze facebook en instagram pagina's in de gaten of check de website/trainingsruns.

Inschrijving
Het inschrijfpakket bestaat uit startnummers, tijdregistratie, goed ingerichte verzorgingsposten, muziekbands op de route precies waar je het nodig hebt, pacergroepen, gratis vervoer voor duo-lopers van en naar het halve marathonpunt. En aan de finish een dikverdiende medaille met een gratis consumptie (biertje of wat anders).

Een unieke belevenis! Meer weten?
De inschrijving sluit zodra de limiet van 800 lopers is bereikt.

25 en 26 maart 2023: Marathonweekend in Zaltbommel
Schilderachtig. Het stadje Zaltbommel. Zondag start en finish in het centrum van de oude stad. De centrale plek voor de verzorging is in de ook al feeërieke Kindertuin, op de oude stadswal, 400 meter van de start en finish. Daar staat de Braai (Zuid-Afrikaanse barbeque) al op je te wachten. Of natuurlijk iets anders, keuze genoeg. Live muziek en gezelligheid op de eerste dag van de zomertijd.
Two Oceans Marathon Qualifier
De Two Rivers Marathon is het kleine broertje van de Two Oceans Marathon die in Kaapstad gelopen wordt. De unieke sfeer van die race brengen we ook naar de Bommelerwaard. De Two Rivers Marathon is een officiële qualifier voor deze wereldberoemde race. 
Mystical Miles Magazine:  de beste afterparty
Two Rivers Marathon is door Mystical Miles magazine uitgeroepen tot meest sfeervolle marathon van Nederland. Niet voor niets zijn wij een grote fan van dit magazine met de mooiste hardloopverhalen. Nog even sfeer proeven? Bekijk de foto's van afgelopen editie.
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2022 Two Rivers Marathon, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Two Rivers Marathon · Waalbandijk 5 · Gameren, Nederland 5311AG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp