Copy
Saat tämän sähköpostin, koska olet tilannut Tripsterin uutiskirjeen.
Avaa uutiskirje selaimessa.

HYVÄÄ ESPANJALAISTA JOULUA! Joulukuussa Tripsteri lomailee Espanjassa – ajatuksen voimalla.

Onko ikävä auringon alle? Meren sineen pulikoimaan? Joulunpunaisia tomaatteja popsimaan? Tule mukaamme Espanjaan!

 
Kuten tarkkasilmäiset Tripsterin ystävät ovat huomanneet, olemme joulukuussa avanneet joka päivä joulukalenteriluukun Espanjan lämpöön. Vielä riittää luukkuja, vielä riittää kohteita, kuvia, videoita ja tunnelmoitavaa. Tulkaa kaikki mukaan matkalle!

Omituinen vuosi 2020 lähestyy loppuaan. Hyvin harva suomalainen on oikeasti päässyt Espanjaan, saati kaukomaille tai edes Tallinnaan. Vaikka olisi lupa lähteä, monen ei ole edes tehnyt mieli matkustaa nyt, kun kaikkea on varottava.

Toivokaamme, että ensi vuonna helpottaa, niin reissufaneilla kuin matkailuyrittäjilläkin. Ja me Tripsterissä toivomme, että vaikka taas kaikki ovet paratiiseihin aukeaisivat, kukin olisi tässä tauolla ehtinyt pohtia suhdettaan matkailuun. Harkitsisi tarkkaan, minne menisi, miksi menisi ja millä menisi. Ja kuinka parhaiten kohteessa toimisi niin, ettei aiheuttaisi haittaa vaan päinvastoin hyvää.

Kaikki ovat nyt huomanneet, kuinka tärkeää on, että omassa kodissa on hyvä olla. Sitä toivovat myös turistivirtojen kaupunkien ja kylien asukkaat jatkossa.  

Mutta, palataan Espanjaan ja annetaan tässä joulun alla matkaunelmien kiitää täysin vapaasti. Espanja-sisältömme löytyvät kaikki täältä joulukalenteristamme, ja niihin voi perehtyä rauhassa vaikka joululomalla. Osallistu myös huimiin arvontoihin vielä joulupäivään saakka!

Tripsteri toivottaa kaikille lumoavaa joulun aikaa!

Joulumielellä,
Siru,
Tripsterin päätoimittaja
&
Tripsteri-tiimi

 

TRIPSTERIN ESPANJA-JOULUKALENTERI

Matkustetaan Espanjaan yhdessä ja turvallisesti avaamalla joulukalenterin matkaunelmien luukku. Mukana upeita arvontapalkintoja!

Espanja-joulukalenterimme avulla haluamme tuoda kaikille reissuhaaveilijoille hieman lämpöä ja tuoksuja auringon alta. Seuraa päivittäin joulukalenteriamme Facebookissa ja sivustollamme.

SEURAA KALENTERIA: Tripsterin joulukalenteri 2020

Joulukalenteri toteutetaan kaupallisessa yhteistyössä Espanjan Matkailutoimiston (Tourspain) kanssa.
 

UUTTA DAYTRIPSTERISSÄ

AUDIO: SALVADOR DALÍN COSTA BRAVA

DayTripster-sovelluksen upouusi, huippumielenkiintoinen audiokierros tutustuttaa surrealistitaiteilija Dalín sielunelämään ja Dalín kolmioon.

Ota selvää, mistä on kyse ja lähde tätä mystistä taiteilijaa innoittaneisiin maisemiin. Luurit päähän ja ihanasti kotisohvalta taiteilijaelämän pyörteisiin!

Tarinat on kirjoittanut ja nauhalle lukenut Costa Bravan Tripsterimme Paula Kultanen Ribas, joka esitellään tässä kuussa myös Tutustu Tripsteriin -sarjassa.

LATAA ÄPPI JA KUUNTELE: Salvador Dalín Costa Brava
 
VIDEO- JA KUVAKIERROS: GAME OF THRONES GIRONASSA

Costa Bravan pääkaupunki Girona oli eräs Game of Thronesin kuudennen tuotantokauden kuvauspaikoista. Tämä kuva- ja videokierros vie ohjelman kuuteen kohtaukseen ja Gironan historiallisten nähtävyyksien luo.

Astukaamme Westerosiin, Kings Landingin tuhoisiin käänteisiin sekä Braavosiin, jossa muun muassa sokea Arya koki piinallisia hetkiä yrittäessään paeta omituista Waifia.

LATAA ÄPPI JA KATSO VIDEOT: Game of Thrones Gironassa

UUTTA TRIPSTERI.FI-SIVUSTOLLA

MALLORCAN IHANAT KYLÄT JA IHANAT VIINIT

Baleaarien saariryhmän suurin saari Mallorca täyttää monen matkailijan kaikki unelmat. Mallorcalla voi viettää rantalomaa, vaelluslomaa, perhelomaa, biletyslomaa ja ehdottomasti myös viinilomaa!

Me tripsteriläiset olemme vierailleet Mallorcalla usein ja kukin erilaisin tarpein. Nyt kokosimme nautinnollisen kuvakavalkadin saaren kauneimmista kylistä sekä koostimme mukaan viinivinkkejä. Nykyään Suomestakin saa hankittua mallorcalaista viiniä – vaikkapa joulupöytään.

LUE TARINA: Mallorcan ihanat kylät ja ihanat viinit
KIERTOAJELU ANDALUSIAN AARTEISIIN

Andalusia – jo alueen tarunhohtoinen nimi saa ajatukset väreilemään ja reissukengän vipattamaan kohti eteläisintä Eurooppaa, eikös vain?

Kuskina reissussa toimii Andalusian Tripsterimme Eeva-Maria Hooli. Lue tunnelmallinen tarina ja kuvittele itsesi kyytiin mukaan.

LUE TARINA: Kiertoajelu Andalusian aarteisiin


 

Vielä hieman joulutunnelmia Suomestakin!

JOULUN TÄHDET -JOULUMAA HAMINASSA

Maalauksellinen Haminan pikkukaupunki on kuin luotu joulun ajan fiilistelyyn. Ensimmäistä kertaa järjestetty Joulun tähdet -tapahtuma on Haminan uusi jouluinen satumaa, josta on tarkoitus tulla jokavuotinen perinne. Vaikka joulumarkkinat peruttiin, saa joulumaassa joulumielen! Tripsteri vieraili Haminan upeassa joulutunnelmassa.

LUE TARINAJoulun tähdet -joulumaa lumoaa Haminassa

 

TUTUSTU TRIPSTERIIN

Tutustu Tripsteriin -juttusarjassa esittelemme itsemme: Matkamedia Tripsterin perustajat, toimittajat, kuvaajat ja kaikki muut upeat tyypit, jotka tekevät töitä päivittäin sen eteen, että matkailu olisi mahdollisimman vastuullista, elämyksellistä ja hauskaa sekä kohdekulttuuria ja maapalloa kunnioittavaa.
 
PAULA KULTANEN RIBAS, TRIPSTERIN LUOVA JOHTAJA
 
”Suhasimme parhaan ystäväni kanssa Barcelonasta Bilbaoon ja Santanderiin, sieltä Madridiin ja Sevillaan ja lopuksi vielä Valencian kautta takaisin Barcelonaan. Tällä reissulla syttyi elinikäinen rakkaus Barcelonaan: kaunis, mystinen, dekadentti ja dynaaminen merenrantakaupunki oli myös koko maan kansainvälisin, siellä oli uuden tulokkaankin helppo tuntea jonkinlaista yhteenkuuluvuutta.”
 
Lue lisää siitä, kuinka Paula, joka parhaillaan viettää äitiyslomaa, päätyi Barcelonaan ja Tripsteriin, ja mikä on hänen suurin haaveensa. Useita onkin jo toteutettu!

LUE TARINATutustu Tripsteriin: Paula Kultanen Ribas / Barcelona, Costa Brava ja Suomi
 

 

Keitä me olemme? Lue Tripsterin konseptista täältä.
Facebook
Twitter
Pinterest
Website
Website
Email
Copyright © 2020 Tripsteri App Oy, All rights reserved.


Ota yhteyttä:
info@tripsteri.fi

Haluatko muuttaa tilaustasi?
Päivitä tilauksesi tai lopeta tilaus