Copy
De Wegwijzer 30 december 2022
Er is maar één God: de Vader, door wie alles is en voor wie wij leven. En er is ook maar één Heer: Jezus Christus, door wie alles is gemaakt en die ons het leven heeft gegeven.
1 Korinthiërs 8:6 HTB

Weer (bijna) een jaar voorbij! Een jaar van loslaten, genieten, leren en accepteren. Soms met een traan, maar gelukkig ook vaak met een lach, geprobeerd iets moois te zien in elke dag.😍 Gedanst op de bergen, maar ook door dalen gegaan. En juist door die periodes heen ga je anders in het leven staan. Gods liefde en rust kwamen dan weer heel dichtbij en dat maakt mij zo dankbaar en blij! 🙏🏻😃

Wat het komende jaar brengen zal, dat weten we gelukkig niet. Er liggen in ieder geval mooie plannen in het verschiet.🙏🏻 (Jeremia 29:11) Ik bid dat je met volle teugen kan genieten van het leven, het leven dat God je hier op deze aarde, op deze plek, in jouw gezin en/of familie en vrienden heeft gegeven.🥰 En dat waar je ook doorheen gaat, je weet dat God bij je is, dat Hij voor je, achter je en naast je staat. Zijn hand rust op jou. (Psalmen 139:5) Lieve groet Diana.❤️

Wij wensen je een mooi, verbindend, gelukkig, leerzaam, blij, liefdevol en gezond of te wel een gezegend 2023! Kernteam de Weg.

Huiskringen. 

In het nieuwe jaar gaan weer verder met de huiskringavonden.

Op maandagavond 9 januari starten we het nieuwe jaar met de maandagavond groep in de Weg. We gaan met elkaar eten en maken we er een gezellige avond van. We beginnen om 19.00 uur. 

Na deze avond zal deze groep in 2 groepen gesplitst worden, dit is inmiddels al bekend gemaakt aan de bezoekers van de maandagavond huiskring. De huiskringavonden zullen dan om en om op de maandagavond plaatsvinden in de Weg. Ook zullen we met nieuw materiaal aan de slag gaan. Wat dat wordt, wordt nog bekend gemaakt tijdens de huiskring. 
De groep o.l.v. Corina en Tineke, start dan 16 januari en de groep o.l.v. Patricia en Diana, 23 januari, inlooptijd 19:30 uur en we beginnen om 19:45uur. De schoolvakanties worden overgeslagen. Alle datums zullen nog gecommuniceerd worden aan de groep. 

Op dinsdagavond 10 januari start de groep o.l.v. Elske ook het nieuwe jaar. 
Deze groep komt tweewekelijks bij elkaar op Veenweg 9 in Wilnis. Zij beginnen om 20:00uur.

Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat een huiskring inhoudt. Kom dan eens vrijblijvend een avond bijwonen. Je bent van harte welkom. 

Voor meer info kun je een mail sturen naar: 
Corina@deweg.net 
Diana@deweg.net 
Elske@deweg.net 

Verdiepingsavonden.
Dit voorjaar zal er geen Alpha cursus voor volwassenen vanuit de Weg georganiseerd worden. Om alle oud-alphacursisten, bezoekers van de Weg en verdere geïnteresseerden verder op te bouwen gaan we 1 x per maand een verdiepingsavond organiseren. De onderwerpen zullen op een later moment bekend gemaakt worden. Mocht je een onderwerp hebben, waar je meer van wil weten, schroom dan niet om dit kenbaar te maken aan Erwin.
De datums zijn al wel bekend:
Donderdagavond 19:30uur in de Weg
19 januari, 16 februari, 23 maart, 20 april.
Zet ze vast in de agenda!
Vrouwenochtend.
Vrijdag 27 januari is er een vrouwenochtend in de Weg georganiseerd. Er zijn flyers beschikbaar en we willen jullie vragen om deze uit te delen. Ook de onderstaande afbeelding kan gedeeld worden om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken in de Ronde Venen. We bidden dat het een ochtend zal zijn waarin we verbinding maken met elkaar en met God, omdat we samen één zijn in Zijn naam! Maaike van de Wetering komt spreken. Voor eventuele vragen, verdere info of aanmelden kan je mailen naar vrouwenevent@deweg.net. Of vragen aan Corina, Patricia of Diana.
Gebed voor Venen.
Iedere eerste maandag van de maand komen christenen van verschillende kerkelijke achtergronden bij elkaar om te bidden voor de kernen en kerken en alles wat er speelt in gemeente De Ronde Venen. De volgende ontmoeting van het “Gebed voor de Venen” staat gepland op maandag 2 januari in de Roeping, kerkstraat 12 in Wilnis start 19:30uur. Wij zien er naar uit om jullie/U te ontmoeten.
De volgende Wegwijzer verschijnt op vrijdag 13 januari 2023.
Voor in de agenda!

Zondag 1 januari 2023
11:00 uur  zondagdienst
met Erwin Veenboer.

Zondag 8 januari 2023
10:30 uur zondagdienst met
Steve van Deventer
en Tante Corrie met Jip.

Maandag 9 januari 2023
19:00 Huiskring met eten.

Dinsdag 10 januari 2023
20:00 uur Huiskring in Wilnis

Donderdagavond 19/1 16/2 23/3 20/4 2023
19:30 uur verdiepingsavonden.

Vrijdag 27 januari 2023
Vrouwenochtend met Maaike van de Wetering.
---- 
Elke zaterdag 
9:00 Mannen gebedskring.

Elke woensdag
10:00 Vrouwen gebedskring.
www.deweg.tv
Leiderschapsteam

Erwin en Patricia Veenboer
Voorgangers

Willem Plaizier
Algemeen bestuurslid

Steve van Deventer
Algemeen bestuurslid

Teus Schreurs
Penningmeeste
r
Berichtje in de Wegwijzer?
Heb jij ook een nieuwsberichtje, gebedsoproep of verzoek voor de wegwijzer? Mail je berichtje uiterlijk woensdagmiddag naar
nieuwsbrief@deweg.net dan kijken we of we het kunnen plaatsen. 
volg ons op facebook volg ons op facebook
 volg ons op Twitter volg ons op Twitter
Website Website
Bekijk de dienst Bekijk de dienst
Aanmelden voor de Wegwijzer
Ga naar archief
Maak een gift over
E-mail: info@deweg.net
Giften:NL49RABO0128455594
Wilt u deze e-mail ontvangen op een andere e-mailadres of uzelf uitschrijven?
Wijzig hier uw e-mailadres of schrijf uzelf hier uit.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Weg · Industrieweg 38f · Mijdrecht, Utrecht 3641 RM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp