Copy
Wegwijzer 1 juli 2022
Ontdekkingsreis.
Als iemand meent alles te weten, weet hij nog niet wat hij zou moeten weten. 1 Korinthiërs 8:2 

Afgelopen zondag vertelde Erwin over de geheimen van God, dat er al veel bekend is gemaakt, zoals in de bijbel te lezen is, maar dat er ook nog veel te ontdekken is. Zo zijn wij allemaal op ontdekkingsreis. Hoe fijn is het om in deze reis met elkaar op te trekken en ook letterlijk, om elkaar op te trekken. Ieder doet dat op zijn of haar eigen manier en tempo, soms kan je niet anders dan even stilstaan en soms ren je met sprongen vooruit en moet je oppassen dat je niet struikelt.😉 Gelukkig heeft God de tijd, voor God is duizend jaar als 1 dag en 1 dag als duizend jaar. (2 Petrus 3:8)
 
 Afgelopen week heb ik de bijbelschool van Vrij Zijn afgerond. Het was een jaar van online onderwijs over leven vanuit mijn identiteit in Christus. Voor velen vast allang bekend, maar voor mij was het ontdekken van wie ik ben in Christus een openbaring. Het is zo waardevol om te weten dat ik, en een ieder, die gelooft en Jezus aanneemt als zijn/haar Redder en Verlosser, goedgekeurd, aanvaard en innig geliefd is door God. Dat Hij je dan nooit meer los ziet van Zijn Zoon, je bent bekleed met Jezus. Dat je Zijn liefde niet kan verdienen of verliezen, dat het niet meer of minder kan worden, omdat het al volmaakt is, 100%. ❤️ Wat geeft dat een rust. Dankbaar dat ik dit en nog veel meer heb mogen ontdekken. Naast het online onderwijs kwamen we met een kleine regio groep eens in de 7 weken bij elkaar in Kamerik. Afgelopen woensdag was de laatste keer. Als eindopdracht heb ik een werkstuk gemaakt. Een werkstuk, waarbij ik geleid ben door de Heilige Geest. Binnenkort neem ik het werkstuk mee naar De Weg en zal ik er iets over vertellen. Ik wens jullie een gezegende tijd met mooie waardevolle ontdekkingen.
Lieve groet Diana
Zomerperiode.
De zomer is begonnen! De schoolvakantie staat voor de deur. Veel mensen nemen in deze tijd een periode van rust, er even tussen uit. De zondagdiensten bij De Weg gaan tijdens deze periode gewoon door. U ben van harte welkom om deze bij te wonen. Gelukkig hoeft dat niet meer online en kan het ook weer in levende lijve. Het is goed om elkaar te ontmoeten, om met elkaar op te trekken, juist ook in een periode van rust.

We zijn gewend om de eerste zondag van de maand na de dienst met elkaar te eten, dit zullen we in de maanden juli en augustus niet doen.

Zondag 4 september starten we het nieuwe seizoen met een gezamenlijke maaltijd na de dienst in de Weg. Allen van harte welkom!
Huiskringen.
Afgelopen zaterdag heeft de huiskring van de maandagavond gebarbecued als afsluiting van het seizoen. Het was een gezellige avond. Er zijn meerdere huiskringen en zij komen om de week bij elkaar. In september zullen de huiskringen weer opstarten en is het mogelijk om aan te sluiten. Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar huiskring@deweg.net
Alphacursus.
Op donderdag 22 september 2022 starten we weer met een Alpha cursus. Misschien komt u de komende periode wel iemand tegen, of krijgt u iemand op uw hart, om te vragen voor deze cursus. Het is een prachtige manier om kennis te maken met het christelijk geloof aan de hand van 10 onderwerpen. De Alpha cursus bevat 10 donderdagavonden en een weekend! Meer informatie volgt in een volgende Wegwijzer Voor vragen en/of aanmelden kunt u een mail sturen aan alpha@deweg.net
Huwelijk Margreet en Robin.
Op zaterdag 2 juli 2022 om 13:30 uur zullen Margreet en Robin, Gods zegen vragen over hun huwelijk tijdens de kerkdienst in de Levend Evangelie Gemeente te Aalsmeer. U bent van harte welkom om deze dienst bij te wonen. Wij wensen hun alvast een gezegende dag!
Voor in de agenda!

Zondag 3 juli
10.30 uur  Zondagdienst
met Ton Heemskerk.
Avondmaal.

Zondag 10 juli
10:30 uur Zondagdienst
met Erwin Veenboer.
---- 
Elke zaterdag 
9:00 Mannen gebedskring.

Elke woensdag
10:00 Vrouwen gebedskring.
www.deweg.tv
Leiderschapsteam

Erwin en Patricia Veenboer
Voorgangers

Willem Plaizier
Algemeen bestuurslid

Steve van Deventer
Algemeen bestuurslid

Teus Schreurs
Penningmeeste
r
volg ons op facebook volg ons op facebook
 volg ons op Twitter volg ons op Twitter
Website Website
Bekijk de dienst Bekijk de dienst
Berichtje in de Wegwijzer?
Heb jij ook een nieuwsberichtje, gebedsoproep of verzoek voor de wegwijzer? Mail je berichtje uiterlijk woensdagmiddag naar nieuwsbrief@deweg.net dan kijken we of we het kunnen plaatsen. 
Aanmelden voor de Wegwijzer
Ga naar archief
Maak een gift over
E-mail: info@deweg.net
Giften:NL49RABO0128455594
Wilt u deze e-mail ontvangen op een andere e-mailadres of uzelf uitschrijven?
Wijzig hier uw e-mailadres of schrijf uzelf hier uit.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Weg · Industrieweg 38f · Mijdrecht, Utrecht 3641 RM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp