Copy
De Wegwijzer 18 november 2022
Ik zal de Vader bidden of Hij een Helper wil sturen die altijd bij jullie zal blijven. Dat is de Heilige Geest, die de wereld niet kan ontvangen, omdat zij Hem niet kan zien en dus ook niet kent. Jullie kennen Hem wel omdat Hij bij jullie blijft en in jullie zal wonen. Johannes 14:16-17 HTB

Wat een mooie belofte van Jezus! Ik ben zo dankbaar dat ik de Heilige Geest steeds meer en meer leer kennen en kan ervaren. Heb je ook een verlangen naar de Heilige Geest? Schroom dan niet om het komend weekend te komen naar de Sleutelbloem in Noorden, waar er onderwijs over en vervulling van de Heilige Geest zal zijn! Ik zie er ontzettend naar uit. Afgelopen zaterdag heb ik al een "voorproefje" mogen ontvangen tijdens het weekend van de Youth Alpha uit Wilnis, wat ook plaatsvond in de Sleutelbloem. Er gebeurden daar mooie dingen en ik geloof dat dit komend weekend weer gaat gebeuren. Wees welkom! ❤️

Heilige Geest weekend (alphaweekend)
Vrijdagavond 18 november en zaterdag 19 november de hele dag zal het Alpha-Heilige Geest weekend zijn in de Sleutelbloem te Noorden. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Wie is de Heilige Geest, wat doet de Heilige Geest, Doop met de Geest. Tongentaal, Omwisseling aan het kruis (bevrijding) en Innerlijke genezing. 

Een super weekend waar je vervuld wordt met de Heilige Geest, innerlijk hersteld en bevrijd wordt en enorm opgebouwd weer terug naar huis gaat. En het is natuurlijk ook heel gezellig en het eten wordt verzorgd!

Dit weekend is een onderdeel van de alphacursus, maar is voor iedereen toegankelijk. Dus ben je bezoeker van De Weg of wil je dit weekend gewoon eens meemaken … meld je dan aan.

Weet jij iemand die dit eigenlijk ook eens zou moeten meemaken? Neem die persoon dan mee en kom samen.

Meer info via Hans of Anette van Vliet beschikbaar. Aanmelden kan via: alpha@deweg.net

Gezinsuitbreiding Willem en Martha.
Eind augustus 2022 hebben Willem, Martha en Abel, baby Dajana in hun gezin mogen verwelkomen. Dajana is nu 9 maanden en de verwachting is dat zij bij hun op zal groeien.
Begin november hebben Corina, Julia en Patricia cadeautjes gebracht namens de Weg. Wij bidden Gods zegen over het gezin Plaizier.
Missiereis Hetty Kompier.
Op dit moment is Hetty naar Brazilië om deel te nemen aan een missiereis onder leiding van de "One in Him Foundation" van Johan en Brenda Toet. Op zondag 6 november hebben we in de Weg een offer opgehaald om dit goede werk te ondersteunen. Het mooie bedrag van 700 euro gaat gebruikt worden om de allerarmsten in Sao Paulo te voorzien van voedselpakketten, kleding en andere zaken waar behoefte aan is. We bidden dat het een gezegende reis mag zijn. Binnenkort hopen we van Hetty te horen hoe de reis is geweest.
Kerstvieringen.
Alvast voor in de agenda: 

Zondag 18 december om 15.00 uur volkskerstzang in katholieke kerk Mijdrecht. 
Zaterdagavond 24 december om 20.30 uur kerstavonddienst in De Rank in Mijdrecht. In beide diensten zal Pinksterkerk De Weg ook een bijdrage hebben. (Interkerkelijk) 

Zondag 25 december, 1e kerstdag, om 10.30 uur onze eigen kerstdienst in De Weg met natuurlijk een heerlijk ontbijt en een goede kerstboodschap! 

Vrouwenochtend vrijdag 27 januari 2023
Het duurt nog even, maar zet het vast in de agenda. Voor deze ochtend zijn we nog op zoek naar 2 mensen die willen oppassen op de kinderen die meekomen. Misschien ken je iemand die dit zou kunnen en willen doen? Daarnaast zoeken we nog iemand die het geluid en de beamer kan bedienen. De ochtend zal plaatsvinden in de Weg. Maaike van Weteringen komt spreken. Het is een interkerkelijk event. Er komen nog flyers en advertentie materiaal om het meer bekendheid te geven. We hopen op een volle bak! Voor meer informatie kan je bij Corina, Patricia of Diana terecht. Of mail naar Vrouwenevent@deweg.net
Adventskalender.
Een gratis Adventskalender van het Nederlands Bijbelgenootschap is hier te bestellen.
De volgende Wegwijzer verschijnt op vrijdag 2 december 2022.
Voor in de agenda!

Zondag 20 november 2022
10.30 uur  Zondagdienst
met Steve van Deventer.
Afsluiting Alpha/Heilige Geest weekend.

Zondag 27 november 2022
10:30 uur Zondagdienst
met Jonathan Venema.

Vrijdag 18 november-20 november
Heilige Geest-Alpha weekend.

Zondag 18 december 2022 
15:00 uur Volkskerstzangdienst in de Driehuis kerk te Mijdrecht.

Zaterdagavond/Kerstavond 24 december 2022
20:30uur interkerkelijke kerstviering in de Rank te Mijdrecht.

Zondag/1e Kerstdag 25 december 2022
10:30uur kerstviering in de Weg met ontbijt.

Vrijdag 27 januari 2023
Vrouwenochtend met Maaike van Weteringen.
---- 
Elke zaterdag 
9:00 Mannen gebedskring.

Elke woensdag
10:00 Vrouwen gebedskring.
www.deweg.tv
Leiderschapsteam

Erwin en Patricia Veenboer
Voorgangers

Willem Plaizier
Algemeen bestuurslid

Steve van Deventer
Algemeen bestuurslid

Teus Schreurs
Penningmeeste
r
Berichtje in de Wegwijzer?
Heb jij ook een nieuwsberichtje, gebedsoproep of verzoek voor de wegwijzer? Mail je berichtje uiterlijk woensdagmiddag naar
nieuwsbrief@deweg.net dan kijken we of we het kunnen plaatsen. 
volg ons op facebook volg ons op facebook
 volg ons op Twitter volg ons op Twitter
Website Website
Bekijk de dienst Bekijk de dienst
Aanmelden voor de Wegwijzer
Ga naar archief
Maak een gift over
E-mail: info@deweg.net
Giften:NL49RABO0128455594
Wilt u deze e-mail ontvangen op een andere e-mailadres of uzelf uitschrijven?
Wijzig hier uw e-mailadres of schrijf uzelf hier uit.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Weg · Industrieweg 38f · Mijdrecht, Utrecht 3641 RM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp