Copy
Persbericht over het Trans & Bloot Weekend!
Beste lezer,

Vanwege het grote succes van het eerste Trans & Bloot Weekend in 2015 organiseert Transman.nl dit jaar twee weekenden: het TBW voor mensen van alle genders van 4 t/m 6 maart 2016 en het TBW voor transmannen van 20 t/m 22 mei 2016. Tijdens dit weekend bieden we weer een afwisselend programma met diverse workshops rondom het thema “thuis voelen in je lichaam”.

Daarnaast organiseert coachingspraktijk Bij Jove de cursus "Ik ben mijzelf!". Deze cursus is een logisch vervolg op de succesvolle workshops die we in 2015 naar aanleiding van het TBW gegeven hebben.

Wilt u beide activiteiten a.u.b. opnemen op uw website en/of in uw nieuwsbrief? En ook doorgeven aan uw achterban, uw klanten en/of cliënten?

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,
Jochem Verdonk


Het TBW is mede mogelijk door bijdragen van het Bob Angelo Fonds van COC Nederland en Stichting Fonds De Trut.
 

Geef je bloot! Thuis in je lijf

 

Trans & Bloot Weekend breidt uit in 2016


Na het grote succes van het eerste Trans & Bloot Weekend in 2015 krijgt het Trans & Bloot Weekend in 2016 een vervolg. Komend jaar zijn er zelfs twee weekenden: een voor mensen van alle genders en een voor transmannen onder elkaar. Tijdens beide weekenden bieden we een afwisselend programma met diverse workshops rondom het thema “thuis voelen in je lichaam”.

Tijdens Trans & Bloot Weekend (TBW) zijn er diverse workshops, waarin we praten, voelen, ervaringen uitwisselen en/of creatief bezig zijn. Het programma is afwisselend, zodat er voor ieder wat wils is.

Daarnaast biedt het weekend natuurlijk ook gelegenheid voor ontmoeting, onderlinge uitwisseling en gezelligheid.

Het TBW voor mensen van alle genders is van 4 t/m 6 maart 2016, en het TBW voor transmannen van 20 t/m 22 mei 2016. Beide weekenden vinden plaats in de regio Nijmegen.

>> Lees het volledige persbericht

>> Bekijk de flyer voor alle genders
>> Bekijk de flyer voor transmannen

>> Lees het verslag van het TBW 2015

 
Share
Tweet
+1
Share
Forward

Cursus “Ik ben mijzelf!”


Comfortabel jezelf zijn. Lekker in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk. Weten waar je grenzen liggen en deze ook kunnen respecteren. Dit zijn thema's waar veel mensen mee worstelen.

Tijdens deze korte cursus gaan we in 4 lessen aan de slag met deze thema's. Dit doen we op verschillende manieren: via gesprekken, lichaamswerk, stemexpressie, energiewerk en meditatie.


De cursus bestaat uit 4 lessen van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Zeist:
  • Zaterdagcursus: 6 en 20 februari, 12 en 26 maart
  • Zondagcursus: 7 en 21 februari, 13 en 27 maart

>> Lees alles over deze cursus
Bent u geen zakelijk contact en ontvangt u liever onze nieuwsbrief?
Dan kunt u zich hier aanmelden.
Stichting Transman, 2016. Teksten in deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen, mits met bronvermelding en verwijzing naar onze website www.transenbloot.nl.Wil je wijzigen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Pas je instellingen aan of schrijf jezelf uit

Email Marketing Powered by Mailchimp