Copy
GeuzenMiddenmeer Nieuwsbrief maart 2017

Van het bestuur


Elk lid voelt zich thuis bij de club en elke bezoeker (ouders, vrijwilligers en tegenstanders) voelt zich welkom bij de club’. Dit is de droom die ik als nieuw bestuurslid ‘Communicatie & PR’ heb. Omdat ik, net als veel anderen, minimaal drie keer per week op de club kom, vind ik het belangrijk dat mensen zich thuis voelen bij de club. Dat betekent een lekkere plek om te loungen, lekkere koffie te drinken (of een biertje), de mogelijkheid om gezond te eten, een potje te kaarten, Ajax te kijken, etc.

GMM is een prachtige club met een rijke historie maar vooral een club met super veel potentie. We tellen bijna 1.000 leden en er komen steeds meer studenten naar onze club. Zij, maar ook andere doelgroepen binnen onze club, komen niet alleen om te voetballen, maar ook om hun vrienden te ontmoeten en ook na een slechte wedstrijd, gezellig een biertje te drinken. Vandaar dat wij als club meer willen bieden dan alleen het prachtige spelletje ‘voetbal’.
Tot ons jubileumjaar (seizoen 2018/2019) heb ik vier doelstellingen om mijn droom te verwezenlijken: :

1. Intensiever gebruik van ons clubhuis: altijd open tijdens verenigingsactiviteiten en de uitstraling van een huiskamer.

2. Meer evenementen voor (senioren)leden: georganiseerd door (senioren) leden.

3. Beter in contact staan met onze leden: zie @aftrap en een nieuwe website (in ontwikkeling).

4. Meer bedrijven (van leden, ouders van leden of uit de buurt) verbinden aan de club.

Ik heb als bestuurslid nu het motto:  'Elk initiatief is een goed initiatief als je maar genoeg mensen hebt om het te organiseren!’

Wil je mij helpen om deze doelstellingen te bereiken? Stuur dan een mail naar bestuur@geumid.nl of bel me op 06-53422026

Met sportieve en gastvrije groet,

Philipp van Benthem

De KNVB begint vanaf het seizoen 2017-2018 met nieuwe wedstrijd-vormen voor pupillen onder 8 en onder 9 jaar. Voor elke wedstrijdvorm is een animatie gemaakt met uitleg.

We hebben de energienota 2016 ontvangen. Dankzij de 32 zonnepanelen op het dak is het stroomverbruik gedaald van 23.909 kWh in 2015 naar 16.933 kWh in 2016 (-29 %). We hebben 2.180 kWh teruggeleverd aan Greenchoice. Een besparing van € 200 per maand!

Gebruik kunstgrasvelden (Zembla, vervolg) 
                                                                                               

Op 15 februari was bij Zembla een tweede uitzending te zien over het gebruik van kunstgrasvelden. Het bestuur van GeuzenMiddenmeer heeft daarna direct contact opgenomen met de KNVB. De KNVB deelde het volgende mee:

"Laat helder zijn dat wij uiteraard zeer ongelukkig zijn met de onrust die kan zijn ontstaan door de tweede uitzending van Zembla. Zeker omdat dat betekent dat veel mensen - vrijwilligers - weer geconfronteerd worden met vragen en uiteindelijk degenen zijn die deze onrust voor een groot deel moeten managen.

Voor ons geldt dat de uitkomsten van het onderzoek van het RIVM leidend blijven. Dat betekent dat er gevoetbald kan worden op de kunstgrasvelden."

Het bestuur van GeuzenMiddenmeer sluit zich daarom aan bij het onderzoek van het RIVM en de conclusie van de GGD.
Lees hier het hele stuk.

Sneeuwpret op 11 feb. (MO15-1)!

Pupil v/d week: Ty Trinh

Na de winterstop mocht Ty Trinh, speler van de JO 9-1, de aftrap verzorgen van de wedstrijd van Zondag-1 tegen De Meer (29-1). 
Lees meer
 

Gezocht: grafisch talent! 

We zoeken inzendingen voor een nieuw clublogo en we zoeken een vormgever die een welkomstbord wil ontwerpen. Dat laatste graga opkorte termijn. Meer info bij Marijke van de Communicatiecommissie.

een voorbeeld van een welkomstbord
Kom jij wat bijverdienen in onze kantine? (€5,50 per uur)

Om onze kantine meer uren open te hebben, zoeken we barkeepers. Kom jij
bij ons wat bijverdienen?

Wie zoeken we?
We zoeken betrokkenen (bijvoorbeeld: leden of ouders van leden) die affiniteit hebben met de horeca en het leuk vinden om mee te werken aan deze nieuwe ambitie. Je zal dan vooral bardiensten draaien tijdens trainingsdagen en wedstrijddagen. Daarnaast zijn je ideeën altijd welkom. We zoeken een team van ca 12 mensen die max. 20 uur per maand ingezet zullen worden. Bijvoorbeeld een middag per week.
Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van €5,50 per uur tot een max van €150 per maand en €1500 per jaar.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar participatie@geumid.nl

Klusjes en vacatures 


De club dat zijn we allemaal! En iedereen kan wel iets. Als elke lid en elke ouder een klein of groot steentje bijdraagt, wordt de club steeds mooier, fijner en professioneler.

We hebben gevonden: een clubfotograaf. Rogier Allebas gaat onze acties en de teams vastleggen! En Daan Helmers gaat als elektriciën aan de slag, top!

We zoeken nog: 
- een systeembeheerder voor ons netwerk en van onze PC's (meer info)
- een assistent materiaalmeester (meer info)
- een wedstrijdsecretaris zaterdag (meer info)
- bestuurslid accommodatie
- bestuurslid technische zaken 
- lid sponsorcommissie voor o.a borden langs het veld (meer info)

Neem gerust contact op met Anneloes Helder (Dames 1) van de participatiecommissie als je interesse hebt om de club te helpen met jouw kwaliteiten! Alvast veel dank!
 

Belangrijke data:


20 en 21 mei 2017: jeugdtoernooien
10 juni 2017: Sixen-toernooi (leer hier meer)

 

Copyright © 2017 GeuzenMiddenmeer, Alle rechten voorbehouden.


Wil je veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp