Copy

Nieuwsbrief TV Engelen Maart 2016

Inhoudsopgave

 Zaterdag 19 maart, Open Dag

Zaterdag 19 maart tussen 12.00 en 17.00 houdt onze vereniging open dag. We hopen dat er die dag veel niet-leden onze vereniging bezoeken en kunnen kennis maken met onze gezellige vereniging, maar wij hopen dat jullie ook komen! Heb je kinderen, vrienden, buren, familie etc. die nog niet tennissen? Neem ze 19 maart mee naar onze vereniging en laat ze kennis maken met tennis! Je kunt dan samen een balletje overslaan. Er worden door Simon tennis 2 clinics georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen (je hoeft je niet van te voren in te schrijven), 1 voor de jeugd en 1 voor volwassenen. Verder wordt er voor de jeugd nog een toernooitje georganiseerd.
 
PROGRAMMA:
Vanaf 12:00: Iedereen welkom en balletje slaan
14.30-15.30 uur: Proefles voor de Jeugd met leuke spelletjes.
14.30-16.30 uur: Toernooitje Jeugd   
15.30-16.30 uur Proefles voor volwassenen
16.30-17.00 uur: Tennisdemonstratie door o.a. hoofdtrainster Talitha de Groot

  Betalen met je KNLTB pasAls het goed is heb je een mail ontvangen over de mogelijkheid om te betalen met je KNLTB pas. We zouden het zeer op prijs stellen als je voortaan met deze pas aan de bar betaald. De pas heeft namelijk een aantal voordelen boven het pinnen.

Voor jou als lid zijn dit onder meer: 
 • Alleen KNLTB-pas mee naar vereniging.
 • Snelle betaling.
 • Bonusregeling bij opwaarderen als je meer dan €50,- ineens op de pas zet.
Voor de vereniging zijn dit:
 • Minder cash geld wat leidt tot lagere bankkosten.
 • Vooruit betaalde omzet.
 • Geen PIN transactiekosten. Pinnen met een bankpas kost 5,5 cent per keer.
Door de volgende stappen te volgen kun je betalen met je KNLTB pas:
 1. Ga www.mijnlcs.nl. LCS (Le Credit Sportif) is de beheerder van ons kassasysteem.
 2. Inloggen in MijnLCS kun je met de onderstaande gegevens: Inlognaam: "Zie Naam in je Mail", en dan een wachtwoord aanmaken.
 3. Na inloggen kun je via de knop OPWAARDEREN geld op je KNLTB pas zetten. Betaling vind plaats via I-DEAL.
Iedere keer dat je je KNLTB pas opwaardeert, wordt door I-DEAL 38 cent in rekening gebracht die de club betaalt. Daarom willen we iedereen graag extra motiveren om wat “grotere bedragen” in één keer op te waarderen. In het blauwe vlak staat onze opwaardeer bonusregeling.

Verder kan je bij MijnLCS ook je transacties inzien, je KNLTB pas eventueel blokkeren en je gegevens wijzigen.

 Nieuwe KNLTB Pasjes

Vanaf 19-03-2016 zullen de nieuwe KNLTB pasjes op de club aanwezig zijn. Je hebt een pasje nodig om toegang tot het tennispark te krijgen (wanneer de poort dicht is), om een baan te reserveren en om KNLTB competitie en toernooien te spelen. 

Leden die de contributie (of het eerste termijn) hebben voldaan kunnen het pasje afhalen bij de bar. Zorg er dus voor dat je op tijd je contributie (of eerste termijn) hebt voldaan want vanaf 01-04-2016 kan er niet meer gespeeld worden met de oude pas.


Iedereen die bij Tennis & Hockey Today een club shirt besteld heeft kan deze daar ophalen. Mocht je nog niet betaald hebben, dan moet je ook nog bij hun de rekening voldoen.
 
KNLTB VoorjaarsCompetitie
We hebben er lang op moeten wachten, maar op 5 April is het zover en dan begint weer de KNLTB voorjaarscompetitie. 13 teams doen mee op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.


Als “kick off” van de voorjaarscompetitie is op woensdag 30 maart de aanvoerdersavond gepland. Deze bijeenkomst start om 20:00.

Belangrijkste zaken die behandeld worden zijn:

 • Algemene informatie competitie
 • Vrijdagavondcompetitie, spelen op de Schutskamp
 • Uitdelen wedstrijdformulieren en ballen