Copy

Nieuwsbrief TV Engelen Juni 2016

Inhoudsopgave

Doe mee, en word de beste van de club!!!!

Van 9 t/m 17 juli kan je de strijd aangaan om de felbegeerde titel van Clubkampioen. Dit jaar kan je je alleen voor drie onderdelen inschrijven:  Enkel, Dubbel, en Mix. Wij zullen je dan indelen in poules op basis van je actuele KNLTB ranking. De inschrijving sluit op 25 juni. Inschrijven kan alleen via toernooi.nl

Op zaterdag 16 juli is er vanaf 17.00 uur een groots opgezette barbecue. Voor slechts 5 euro heb je een lekkere maaltijd en een gezellige middag.  Iedereen is welkom! Inschrijven kan tijdens de clubkampioenschappen. 

Wij hopen op een grote opkomst.

De CLK2016 Cie 

Draai een bardienst mee!
Ons paviljoen speelt een centrale rol in onze club. Gezelligheid voorop. Dus leuk aangekleed, voldoende voorraad, het bier op de juiste temperatuur en…. iemand die bardienst draait!

En het valt de laatste tijd niet mee om de bardiensten gevuld te krijgen. Daarom roepen we iedereen op om zijn of haar bijdrage te leveren. Meld je aan op onze site.
 
Martin Bouwman

Nieuwe Visie

Afgelopen weken zijn een aantal enthousiaste leden aan de slag gegaan met de toekomst van de club.

Ieder heeft zijn mening gegeven over wat we willen zijn. Je hebt hierover al een keer een mail ontvangen.  We hebben het toekomstbeeld als volgt omschreven:

TV Engelen is een open en gastvrije vereniging, doordat leden, ouders en vrijwilligers de verantwoording nemen en een actieve bijdrage leveren. Iedereen kan bij ons met plezier tennis leren en beleven in een warme clubsfeer met respect voor ieders niveau en elkaar.

Wij wensen te staan voor een 'ons-kent-ons' cultuur, binnen een gezonde en veilige sportomgeving, waarbij iedereen welkom is en zich thuis voelt. Gericht op zowel prestaties als recreatief.

TV Engelen verbind leden onderling en met de directe omgeving en draagt bij aan een vitaal Engelen door het zijn van een tennisvereniging.
TV Engelen is een gezonde vereniging. We communiceren en handelen helder en transparant en zijn daarop aanspreekbaar.

We hebben enkele prioriteiten voor de komende tijd benoemd:

  • Technische zaken
  • Jeugdzaken
  • PR en communicatie
Hierin zijn gezelligheid en gastvrijheid als belangrijke waarden benoemd.  Mooie woorden, maar nu wordt het tijd voor daden! De komende tijd zal het bestuur een marsroute uitzetten om dit te bereiken. Dit zal rond de clubkampioenschappen aan jullie gepresenteerd worden. Daarna is het mouwen opstropen en aan de slag. Daar hebben we alle leden bij nodig. Wil je daar voor een klein of groter onderdeel een bijdrage aanleveren, laat dit dan weten bij het bestuur.

Het bestuur

Groot Baanonderhoud

Onze baan kreeg begin juni zijn jaarlijkse APK. Tijdens deze APK wordt het zand los gemaakt. Hiervoor wordt een wals gebruikt met spijkers die tot zo'n 15mm diep kunnen komen. Het resultaat mag er wezen. We hebben weer een egale grasmat die klaar is voor de Clubkampioenschappen en het Dubbeldooiertoernooi. 


KNLTB Competitie Mededelingen


Kampioen!!!!!
Het damesteam dat op de vrijdagavond competitie speelt met Ineke Savenije, Barbara Broeks,Nathalie Brekelmans,Nicole Gubbens, Sacha van Rijswijk, Ingrid van IJzendoorn,Annemoon Dubbeld en Marjolein Brune is deze voorjaarscompetitie weer kampioen geworden! Het was de laatste speelavond nog heel spannend tegen de nummer 2 in de poule. Er is hard gestreden en de potjes waren lang maar ook van de Zaltbommelse dames wisten onze dames met 4-0 te winnen. Gefeliciteerd dames!

Herhaalde oproep!!  Gezocht: Vereniging CompetitieLeiders
Onze 2 huidige verenigingcompetitieleiders(VCL’s) hebben beide aangegeven te willen stoppen als VCL. We zijn daarom met spoed op zoek naar mensen die hun taken willen overnemen, want zonder VCL mogen we van de KNLTB niet aan hun competitie deelnemen. 

De verenigingcompetitieleider regelt de competitiedeelname en alles wat daar mee te maken heeft. Als je VCL wilt worden dien je de cursus VCL van de KNLTB te volgen. Deze cursus wordt alleen in het najaar gegeven. 

Lijkt het je leuk om de KNLTB competitie voor de vereniging te regelen? Of heb je nog vragen wat het precies inhoudt? Neem dan contact op met Ivonne de Boer (
ai.deboer@tele2.nl).

Vrijdagavond najaarscompetitie
Voor de najaarscompetitie is het ons gelukt om banen te huren bij tennisvereniging Maaspoort. Daardoor kunnen alle 10 teams die zich hebben ingeschreven voor de najaarscompetitie ook meedoen en hebben we niemand hoeven uit te loten. We zullen een aantal vrijdagen met 2 teams en 2 keer met 1 team bij de Maaspoort spelen. Op de captainsavond zullen de captains worden geïnformeerd hoe e.e.a. in zijn werk zal gaan.


Jeugd-jeugd-jeugd-jeugd-jeugd-jeugd-jeugd-jeugd


Clubkampioenschappen jeugd
De inschrijving voor de clubkampioenschappen voor de jeugd is geopend! Schrijf je snel in! Voor de jeugd van 11 t/m 17 (niveau groen en geel) is de clubkampioenschappen van 9 t/m 17 juli. Er kan ingeschreven worden via toernooi.nl (zie link op homepage tv Engelen). Voor de jeugd van 4 t/m 11 niveau rood en oranje is de clubkampioenschappen 9 juli van 13:00 tot 17:00. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen met je naam en geboortedatum naar
jeugd-tennis-engelen@hotmail.com.

Woensdagmiddagcompetitie en worldtour najaarà voor  25 juni inschrijven!
Heb jij je al opgegeven voor de woensdagmiddagcompetitie /worldtour dit najaar?? Het kan nog tot 25 juni. Geef je op door een mail te sturen
jeugd-tennis-engelen@hotmail.com. Op de website van TV Engelen staat bij de jeugd Worldtour 2016 en competitie meer informatie over de verschillende soorten competitie en speeldata.

Jeugdkamp
Op 2 en 3 juli organiseert de jeugdcommissie voor de 5e keer het tenniskamp op en rond het complex van TV Engelen. Deze dagen worden gevuld met leuke spelletjes, 
kampvuur, een spannend avondspel en tennisactiviteiten. Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om mee te doen! 
De uitnodiging en inschrijfformulier staan op de website. Aanmelden kan t/m 25 juni: inschrijfformulier samen met het inschrijfgeld (€ 17,50 voor leden en € 22,50 voor niet-leden) inleveren bij Stefanie Klepke op Oberon 5 (Het Slot Haverleij).
 
Checklist jeugd
  • Inschrijven kamp
  • Inschrijven worldtour competitie najaar
  • Inschrijven clubkampioenschappen

Vacatures

Binnen de club hebben we nog de volgende vacatures open staan:
-           Penningmeester van het bestuur
-           Secretaris van het bestuur
-           Lid van jeugdcommissie
-           VCL
-           Technische commissie
-           PR Commissie

Wil jij een steentje bijdragen shiet dan Martin Bouwman even aan.

Dubbeldooiertoernooi 2016

Het lijkt nog zo vroeg maar voor je het weet vindt al weer de zoveelste editie plaats van ons traditionele Dubbeldooiertoernooi en wel van zaterdag 03 september tot en met zondag 11 september. We zouden het zo fijn vinden als er meer eigen leden mee zouden doen en je raadt het al ...

We zijn op zoek naar enthousiaste leden/ vrijwilligers voor het poetsen, de bar, de keuken en mogelijk wil je zelfs kokkerellen in het restaurant. Al behoorlijk wat enthousiastelingen zijn je voorgegaan. Kom op, geef je op via de website (en/of laat even iets weten aan Ton Matthijssen,
amwmatthijssen@gmail.com)

Het Super Plus Event 2016  

Direct aansluitend aan het Dubbeltoernooi zal het traditioneel eendagstoernooi van en voor de senioren plaatsvinden, ook met deelnemers van buiten de club. Jaarlijks nemen zo’n 80 50+ deelnemers deel aan dit spektakel. Dus zet het vast in je agenda.
      
    


This email was sent to hitveld@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Engelen · Engelerpark1 · S Hertogenbosch, Nb 5211 AM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp