Copy

F O T O G R A F I E   A L L E R L E I

Hier zijn we met onze Nieuwsbrief van mei 2016

Foto vd Maand_feb.2016

Winnaar voor FOTO VAN DE MAAND 

Mei 2016
Fotograaf: Françoise Depuydt
Neem gerust een kijkje in ons album van deze maand.
 
Multimedia
Multimedia
  • Facebook cover foto maken van meerdere foto's
  • Gemiste oproep uit het buitenland? Bel vooral niet terug
  • Google Foto’s maakt automatisch sublieme fotoalbums
  •  
>>Lees meer....
 
Waar naartoe?
Vrije tijd
  • Kasteeldagen Booischot
  • Workshop Boudoirfotografie
 
Kunst & Cultuur
Kunst en Cultuur
  • De fotografie van Andres Serrano
  • Workshop Boudoirfotografie
  • ...
  • >>Lees meer..

De Fotogram Prijs 2016
De Fotogram Prijs 2016 

Je kunt jouw foto’s aanleveren tot en met 3 juni aanstaande. Je levert elk beeld zowel  in als een high res Jpeg alsook als een A3 afdruk. De digitale bestanden lever je aan via een WeTransfer naar fotogramprijs@fotogram.nl. De afgedrukte foto’s lever je in op Sarphatistraat 35. Zie voor verdere info de wedstrijdregels.
>>Lees meer ....


 
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd

Tocht gemaakt, avontuur beleefd, berg beklommen? Stuur ons jouw mooiste avontuurlijke of natuurschone foto en doe mee aan de fotowedstrijd. Iedere maand plaatsen we .....
>>Lees meer ....
 
AF-ON knop
Waarom de 'af-on'  - knop zo handig is:

Volledig manueel bediende apparaten werkten vroeger volgens hetzelfde principe: je stelde eerst scherp en bediende pas daarna de ontspanknop, zonder je vinger bij het indrukken halfweg stil te houden. “Back button focusing” verdient een woordje uitleg ...
>>Lees meer ....
 
Foto vd Dag
Nuttige info voor zij die publicitair voordeel wensen te halen uit onze FB-groep, FB-pagina, Nieuwsbrief en/of website!
Voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de sector van de fotografie bieden wij een uitgelezen platform voor de benadering van hun doelpubliek: de beginnende en gevorderde amateurfotograaf en de beroepsfotograaf.  Inderdaad, onze Facebook groep Fotografie Allerlei heeft intussen de kaap van de 18.000 leden gerond en we zijn flink op weg naar 20.000 leden, een niveau dat we wellicht bereiken voor de vakantiemaanden. Uw commercials en infomercials bereiken via onze platformen (groep, pagina, blog, nieuwsbrief) op die manier een gecibleerd publiek van duizenden fotografiefanaten, en dit tegen een zeer beperkte vergoeding. Neem onverwijld met ons contact op voor alle informatie omtrent de mogelijkheden en geef een boost aan uw naambekendheid en uw verkooppotentieel.
Success is just a click away!
Fotografie Allerlei

Vergeet ook onze pagina Fotografie Allerlei niet te Liken.

 >> Lees meer...
Fotografie Allerlei

En voor de paardenliefhebbers onder ons

Hier moet je zijn om, ongedwongen en in een fijne omgeving ....

 >> Lees meer...
!!!!   !!!!

Badges die je kunt verdienen

Foto vd dag
Foto vd maand
Magic Foto
Foto vh jaar

De administratie en opvolging van onze groep/pagina (die goed op weg is om de kaap van 20.000 leden te bereiken) is een 7 op 7 part-time job geworden. Teneinde gedeeltelijk de kosten van het operationeel houden van onze groep, onze pagina en onze blog te kunnen dekken en onze diensten aan de leden te kunnen uitbreiden, nodigen we leden en geïnteresseerden uit een klein bedrag te doneren (minimaal 10 euro), in ruil waarvoor ze dan gedurende een jaar meerdere foto's per dag kunnen posten (met een maximum van 10) en ook links kunnen posten naar niet-commerciële pagina's en websites.

"Help me to help you" door de PayPal knop hieronder te gebruiken of op onze Blog. Wij waarderen uw steun aan onze community ten zeerste.

Hello, I’m Regina and I'm from Belgium and I love the unspoken language of pictures. You don’t make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.
Heb je vragen of wil je meer weten stuur dan een mailtje naar fotografie.allerlei@gmail.com
Jaargang 2 - Nieuwsbrief nr. 5 - mei 2016
website: Fotografie-Allerlei - contact
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp