Copy

Nyt fra Nationalpark Skjoldungernes Land


Kære Læser

Her får du det første nyhedsbrev fra Nationalpark Skjoldungernes Land. Det indeholder nyheder om nationalparken og vil med tiden også komme til at indeholde viden om nationalparken og gode ideer til ture ud i natur, kulturhistorie og landskab. Nyhedsbrevet udkommer cirka en gang om måneden her i starten.
Nationalparken sætter sejl
Senest den 1. april 2017 er nationalparkens plan for de næste seks års arbejde vedtaget. Det fejrer vi med startskuddet "Nationalpark Skjoldungernes Land sætter sejl", og inviterer alle på oplevelser og ture ude i den grønne og den blå del af nationalparken den 6. og 7. maj.

Sæt kryds i kalenderen og læs mere her.
Nationalparken på Instagram
Nationalparken er kommet på Instagram. Her kan du finde fotos og små film fra nationalparken. Du kan også finde og dele fotos af nationalparken på fx #nationalparkskjoldungernesland, #skjoldungernesland, #skjoldungestien og andre gode hashtags.
Find Instagramkonto her.
Tre velbesøgte borgermøder
I januar måned afholdt nationalparkens bestyrelse borgermøder om nationalparkplanen i Lejre, Roskilde og Frederikssund kommuner. Alle tre aftner var fremmødet og diskussionslysten stor.

Læs mere her.
Tidsplan for nationalparkplanen
20. februar var fristen for at indsende høringssvar til nationalparkplanen. Sekretariatet har modtaget i alt 56 høringssvar, som helt overvejende er positive og konstruktive. Vi takker og gennemgår alle høringssvar, så de kan kvalificere den endelige plan, som skal være vedtaget 1. april.

Læs mere her.
DigitaltNyt
I løbet af foråret håber vi at kunne styrke nationalparkens digitale ansigt udadtil ved at give hjemmesiden et løft og lægge lidt flere kræfter i nationalparkens kommunikation via Facebook, Instagram og det nye nyhedsbrev, du sidder med i hånden.

Læs mere her.
FORÅRSTEGN
Foråret kommer nedefra. Du kan fx finde de første ramsløg rundt omkring i nationalparken og bruge dem i ramsløgssuppe, ramsløgsbrød og ramsløgspesto. Find løbende flere forårstegn på nationalparkens Facebookside.

Læs mere på Facebook.

 
Vi håber, du kan bruge nyhedsbrevet. Send os gerne nyheder til nyhedsbrevet - og anbefal det til andre, som kan tilmelde sig via dette link.

Med venlig hilsen
NATIONALPARK SKJOLDUNGERNES LAND

Anders Bülow, Camilla Formann Jensen, Thomas Vestergaard og Malene Bendix
(Sekretariatet)


 
Fotografer: Blå anemone: Ole Malling. Vikingeskibe: Vikingeskibsmuseet. Benved: Ole Malling. DigitalNyt: Malene Bendix. Ramsløg: Malene Bendix.

Kontakt sekretariatet:
Nationalpark Skjoldungernes Land
Ledreborg Alle 2B
4230 Lejre
Tlf.: 9359 7090
E-mail: npskjold@danmarksnationalparker.dk

Hvis du vil ændre noget omkring modtagelsen af nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine kontaktdata eller afmelde nyhedsbrevet 

Copyright © 2017 Nationalpark Skjoldungernes Land, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nationalpark Skjoldungernes Land · Ledreborg Allé 2B · Lejre 4320 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp