Copy
View this email in your browser

AUSA HEFTRUCK LINE

Notenboom Techniek te Willemstad NB, specialist in compact werkmateriaal is importeur van het topmerk AUSA in Nederland. AUSA heeft 60 jaar machinebouw ervaring, innovatieve designs en maximale efficiëntie voor ruwterrein- en semi-industriële heftrucks met een hefcapaciteit van 1.300 tot 5.000 kg.

Neem nu contact met ons op voor de 60 jaar jubileum aanbieding voor nieuwe machines en scherpe inruilvoorwaarden! Huren vanaf € 486,31 per maand en € 121,58 per week.

VEELZIJDIG & COMPACT
De enige ruwterrein- en semi-industriële heftruck die in twee verschillende asbreedtes uitgerust kan worden.

HYDROSTAAT De intuïtieve multifunctionele joystick met geïntegreerde voor- en achterruitschakelaar is efficiënt en handig in het gebruik. Ook op ruwterrein is het werken met de heftruck uitermate comfortabel.

OPTIMAAL De inschakelbare elektrohydraulische 2/4 wielaandrijving voor de bodemvrijheid en de wieldiameter zorgen voor optimale prestaties.

ROBUUST De gebruikte componenten zijn uitsluitend van hoge kwaliteit . De machine heeft een lange levensuur en houdt een hoge restwaarde.

EENVOUDIG ONDERHOUD Door de kantelbare cabine is het onderhoud aan de machine makkelijk uit te voeren en zin de servicekosten lager.
 

NOTENBOOM TECHNIEK -  STEENPAD 23 -  WILLEMSTAD -  0186-462549 

Copyright © 2016 Notenboom Techniek B.V., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp