Copy
View this email in your browser

Het is lente bij Notenboom Techniek!

De grasmaaier komt weer regelmatig uit de schuur, maar zie je de robotmaaier dagelijks voorbij rijden dan kun je nu de robotmaaier in je eigen stijl customizen! Een heuse kledinglijn voor de Automower. Een jasje met ruitjes, vlammen of giraffemotief… Het kan dus zo maar zijn dat er een opvallende Automower het gazon maait of juist niet als je kiest voor een camouflerende grasprint. Eigen foto's als ontwerp gebruiken is zelfs mogelijk.

Kledingstijl
De Automower-kledinglijn bevat verschillende standaardjasjes, maar is ook te personaliseren. De weerbestendige jasjes zijn te bestellen via Notenboom Techniek en worden thuisbezorgd. Het ‘aankleden’ is heel eenvoudig: maak de Automower schoon en breng de stickerfolie aan. Met de meegeleverde plastic pas verwijder je eventueel aanwezige luchtbelletjes. Een jasje voor de Automower heb je voor € 29,90. Geschikt voor de modellen: 105/305, 310, 315, 320/420, 330X/430X, 440 en de 450X.

Automower
De Automower maait geheel zelfstandig en automatisch het gazon. Het maaigebied wordt door middel van grensdraden bepaald. Tijdens het maaien wordt er slechts een paar millimeter van het gras afgesneden. De zeer fijne grasresten vallen terug op het gazon en hebben een voedende waarde. Is de accu bijna leeg? De Automower rijdt terug naar het laadstation en maait vanzelf verder als de accu weer vol is. Heuvels (tot 45%), obstakels en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower. Wind en regen evenmin. Een individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de Automower onbruikbaar voor anderen. 

Oude grasmaaier inruilen
Ruil nu je oude grasmaaier in voor een nieuw(er) of groter model met garantie!. Niets zo fijn als snel en goed je gazon maaien. Van handmaaiers, zweefmaaiers, duwmaaiers, robotmaaiers, zitmaaiers, zelfrijdende maaiers, voor- en vierwielaandrijving tot tuintractors voor het perfecte gazon. Steile hellingen geen enkel probleem en gemakkelijk manoeuvreren rondom bloembedden. Voor iedere tuin een perfecte oplossing, kom met je tuintontwerp naar Notenboom Techniek voor het beste advies op maat!

Huren
Voor het grote onderhoud kan materieel gehuurd worden in onze shop. Kantensnijders voor een perfect recht gazon en een onkruidborstel om alle bestrating weer te ontdoen van het onkruid! Start het voorjaar goed en breng je tuin in topconditie zodat je er het hele seizoen van kan genieten! Graag tot ziens @Notenboom Techniek

 

NOTENBOOM TECHNIEK -  STEENPAD 23 -  WILLEMSTAD -  0186-462549 

Copyright © 2017 Notenboom Techniek B.V., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp