Copy

Nieuwsbrief Natuurpunt Leuven - 20 augustus 2018

Zaterdag 25 augustus 2018: Nacht van de Vleermuis in het Alexianenpark (Leuven)
 
Kom naar de Nacht van de vleermuis op zaterdag 25 augustus in het Alexianenpark (Lemmenspark) te Leuven. Je kan doorlopend starten tussen 20u00 en 21u30 op de parking van het Lemmensinstituut, Lemmensberg 3 in Leuven. Hier krijg je de nodige aanwijzingen om zelf op pad te gaan.
 
Wandel langs de bewegwijzerde route en
  • Ontdek de recent opgegraven Leuvense stadsijskelder. Niet alleen is deze ijskelder een prachtig stukje erfgoed, in de toekomst wordt deze ook ingericht als winterslaapplaats voor vleermuizen.
  • Geniet van de natuur van het prachtige Lemmenspark en laat je onderdompelen in de geschiedenis.
  • Kom meer te weten over vleermuizen! Een echte vleermuisgids wandelt een eindje met je mee. Met een speciale batdetector kan je de geluiden van de jagende vleermuizen horen.
 
Praktisch: bewegwijzerde wandeling van ongeveer 3 km met infoposten onderweg. Voorzie stevig schoeisel en een zaklamp voor de tocht door het donker.
 
Deelname: gratis voor leden van de organiserende verenigingen. Niet-leden betalen 5 euro. Kinderen gratis.
Inschrijven is niet nodig.
 
Organisatie: Natuurpunt Leuven, Leuvens Historisch Genootschap en Regionaal Landschap Dijleland vzw in samenwerking met Stad Leuven, UZ Leuven, LUCA School of Arts en KSO Lemmensinstituut met financiële steun van Provincie Vlaams-Brabant.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Natuurpunt Leuven of omdat u ooit hebt aangegeven op de hoogte te willen zijn van natuurpunt-activiteiten in het Leuvense. Indien u deze nieuwsbrief echter niet wenst te ontvangen, kan u zich gemakkelijk uitschrijven: zie gegevens hieronder.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurpunt Leuven · Leuvensestraat · 6 · Kessel-lo 3010 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp