Copy

Nieuwsbrief Natuurpunt Leuven - 20 december 2019

Natuurpunt Leuven begint volgend jaar aan zijn 12 werken (en nog meer)
en wil zijn leden en vrijwilligers uitdagen
Allemaal goed en wel hoor ik die leden en vrijwilligers al zeggen… maar kan je er ook bij vertellen waar het over gaat, en waar je ons durft uitdagen en wanneer?
 
Wanneer is gemakkelijk, het hele jaar 2020 door!! Maar we moeten ergens beginnen en dat is op onze jaarlijks ledenvergadering die zal doorgaan op 8 en 9 februari 2020.
 
Waar? Dat is ook gemakkelijk, in héél Leuven, maar we beginnen er al mee in de Abdij van Vlierbeek.
 
En waar het over gaat?
Heel simpel: Natuurpunt Leuven heeft in het afgelopen jaar heel wat opportuniteiten gekregen om te doen waar we bij Natuurpunt voor staan, nl. natuur ontwikkelen en zorgen voor biodiversiteit. NP Leuven heeft een nieuw terrein aangekocht, Dalemhof, heeft een akkoord gesloten met de watergroep om, in de vallei van de vlierbeek, gronden van de watergroep op ecologische wijze te beheren. NP Leuven heeft uitzicht op de mogelijkheid om enkele natuurjuweeltjes op de site van de missie van Scheut te mogen natuurvriendelijk te onderhouden. Dank zij bevriende kunstenaars raken we, door de benefietverkoop van hun kunstwerken, aan een aardige stuiver, kortom NP Leuven heeft de kans serieus uit te breiden en een flinke hap van het Leuvense grondgebied natuurvriendelijk onder handen te nemen.
 
Dus reden te meer om op de ledenvergadering, tussen pot en pint, te midden brood en kaas, tijdens een gezellige babbel na te gaan hoe we al dat uitdagend nieuw lekkers gaan aanpakken.
 
Dus neem je agenda en je pen of toetsenbord en noteer alvast dat volgend jaar Natuurpunt Leuven je uitdaagt voor zijn 12 werken (en nog meer) en dit op 8 februari met de tentoonstelling en verkoop van kunstwerken en op 9 februari de ledenvergadering. Afspraak in het oude abtskwartier van de Abdij van Vlierbeek
 
Nadere gegevens volgen op onze websites, Facebook, nieuwsbrieven enz.”
Facebook
Website
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Natuurpunt Leuven of omdat u ooit hebt aangegeven op de hoogte te willen zijn van natuurpunt-activiteiten in het Leuvense. Indien u deze nieuwsbrief echter niet wenst te ontvangen, kan u zich gemakkelijk uitschrijven: zie gegevens hieronder.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurpunt Leuven · Leuvensestraat · 6 · Kessel-lo 3010 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp