Copy

Nieuwsbrief Natuurpunt Leuven - 22 januari 2019

Zondag 3 februari 2019: Startdag NP Leuven
met benefiet-verkoop van de werken van Jos Poel

Trouw aan de gewoonte van Natuurpunt Leuven, het inluiden van een nieuw natuurbelevingsseizoen, houden we een startdag. Deze keer gaat die door op zondag 3 februari in de lokalen van de St.Geertrui-abdij nr 6 (aan de Halfmaartstraat) te Leuven.
Deze keer openen we onze startdag met de tentoonstelling en verkoop van een waardevolle collectie van plantencollages. Deze collectie werd ons geschonken door de kunstenaar Jos Poel. De verkoop van zijn werken zal aan Natuurpunt Leuven de gelegenheid geven om natuurgebieden aan te kopen en te beheren. Om 16u. wordt de tentoonstelling geopend, tegelijk bieden we een glaasje warm appelsap met kaneel en gember aan. Zie filmpje op facebook voor meer informatie over wat hij nu precies doet en hoe hij tot deze prachtige resultaten komt: klik hier. Zie ook zijn website op jospoel.exto.nl voor voorbeelden van wat er zo te koop zal zijn. De opbrengst is 100% ten voordele van Natuurpunt Leuven en de prijzen van de kunstwerken liggen tussen de €5 (postkaarten) en €90 (grote gekaderde werken). Deze verkoop kan de hele startdag doorgaan.
Weer onze gewoonte getrouw sluiten we de startdag af (na de toelichting over onze werking en onze financiën) met een kaasavond, al dan niet begeleid met een lekker pintje, een fijn wijntje of een frisdrank.

 

Programma Startdag Natuurpunt Leuven

  • 16u00 Opening tentoonstelling en start verkoop van de kunstwerken
  • 17u30 Ontvangst deelnemers kaasbuffet
  • 17u45 Huldiging van Jos Poel
  • 18u00 Algemene Vergadering
  • 18u30 Start kaas, bier en wijnbuffet

Deelnameprijs kaasbuffet: leden € 12, niet leden € 15
Info: Christine Daenen tel. 016 25 25 19; christine.daenen@natuurpunt.be; www.natuurpuntleuven.be en op facebook.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Natuurpunt Leuven of omdat u ooit hebt aangegeven op de hoogte te willen zijn van natuurpunt-activiteiten in het Leuvense. Indien u deze nieuwsbrief echter niet wenst te ontvangen, kan u zich gemakkelijk uitschrijven: zie gegevens hieronder.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurpunt Leuven · Leuvensestraat · 6 · Kessel-lo 3010 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp