Copy

Nieuwsbrief Natuurpunt Leuven - 8 februari 2020

Dit weekend is er een knaller van een feestweekend : 'Natuurpunt daagt je uit!' op 8 en 9 februari in de abdij van Vlierbeek.
Beste lid/sympathisant,
 
Door de stormachtige weersvoorspellingen voor morgen 9 februari is het niet zeker dat de geplande wandelingen in de omgeving van de Abdij van Vlierbeek kunnen doorgaan. Dit zullen we op het moment zelf evalueren.
 
Niet getreurd echter.
We voorzien een vervangprogramma met de Franse natuurdocumentaire "Les Saisons" over de evolutie van de Europese bossen sedert de ijstijden.

Programma

Activiteiten
Kunstbenefiet ‘Flower Art’
In de prachtige Abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo organiseert Natuurpunt Leuven op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 een tentoonstelling met kunstwerken van Paula Loeckx en Jos Poel.
Kunstenaar Jos Poel verwerkte geperste (gedroogde) bloemen en planten uit de Dijlevallei tot kunstzinnige collages waarvan zeer mooie foto’s gemaakt zijn. Kunstenares Paula Loeckx  heeft een unieke muzikale installatie “De muziek van de wilde bij” geschonken.
De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de aankoop van natuurgebieden in Leuven.  Meer info.
Infomoment giften en legaten
Natuurpunt Leuven maakt werk van meer natuur voor iedereen. Jouw steun voor de natuur maakt hierbij het verschil.
Kom naar het infomoment in de abdij van Vlierbeek op 9 februari in de voormiddag. Hier leggen Ward en Joost van Natuurpunt nationaal uit hoe je ons financieel kan steunen via een gift of een legaat. Achteraf is er ruim de gelegenheid bij koffie en taart om jouw vraag met de medewerkers van Natuurpunt nationaal en de vrijwilligers van Leuven te bespreken. Meer info
 
Natuurpunt Leuven daagt je uit!
Het is heel simpel, de uitdagingen voor de natuur zijn groot en veel mensen willen deel uitmaken van de oplossing. Natuurpunt Leuven wilt iedereen die een mening heeft over natuur en landschap uitdagen om dit mee op te lossen. Samen met jullie zoeken we naar goede antwoorden.
Natuurpunt Leuven nodigt iedereen met een gedacht en goesting uit op zondag 9 februari in het nieuw abtskwartier van de Abdij van Vlierbeek. Op deze doe en denkdag wordt er samen vorm gegeven aan de nieuwe werking en activiteiten van het magische en cruciale 2020.  Meer info
 
Programma 8/2
14u - 18u : kunst benefiet tentoonstelling 'Pressed Flower Art'
 
Programma 9/2
9u00: onthaal met koffie en ontbijtkoeken
9u45: werking en jaaroverzicht Natuurpunt Leuven en 10 werken
10u00: mogelijkheden voor legaten, giften en sponsoring van Natuurpunt
11u00: napraten met een drankje en taart, mogelijkheid voor een wandeling, aankoop van kunstwerken
12u30: einde
13u30 -14u: start begeleide wandelingen (of vervangfilm 'Les saisons)
16u15: ronde tafel Natuurpunt Leuven
17u15: receptie              
18u00: kaas, bier- en wijnavond  - inschrijven via deze link
 
11u30 – 18u doorlopend kunst benefiet tentoonstelling
 
Mis deze unieke gelegenheid niet, tot dan!
Facebook
Website
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Natuurpunt Leuven of omdat u ooit hebt aangegeven op de hoogte te willen zijn van natuurpunt-activiteiten in het Leuvense. Indien u deze nieuwsbrief echter niet wenst te ontvangen, kan u zich gemakkelijk uitschrijven: zie gegevens hieronder.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurpunt Leuven · Leuvensestraat · 6 · Kessel-lo 3010 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp