Copy

Nieuwsbrief Natuurpunt Leuven - 11 augustus 2017

Parkveld is een open, groene ruimte, langs de Geldenaaksebaan in Heverlee, die al méér dan twintig jaar wordt bedreigd. Het stadsbestuur wil er een nieuw bedrijventerrein aanleggen, bouwfirma Extensa wil er een residentiële wijk neerpoten. Maar al even lang is er verzet tegen deze plannen en komen mensen op voor het behoud van Parkveld als open en groene ruimte.

Dat verzet leeft vandaag méér dan ooit. Daarom organiseren actiegroep Parkveld blijft! en Climaxi vzw van 11 tot 13 augustus 'Fiesta Partigiani - Camping Parkveld', een do it yourself weekend, boordevol muziek, workshops, markt, vegan food, film en info. Natuurpunt Leuven zal ook aanwezig zijn.

Sla je tentje op. Of spring gewoon een dag binnen. Met workshops onder de mooie bomen van Parkveld, optredens en meetings in de grote tent, een volledig veganistische catering, info- en markstandjes allerhande, wandelingen op en rond Parkveld en heel veel ruimte voor ontspanning en ontmoeting...


Programma: klik hier

Maandag 14 augustus 2017: Dijle Levend door Leuven o.l.v. Stefaan Sys

Afspraak: 19u00, Stadhuis, Leuven
Organisatie: Natuurpunt afdeling Leuven
Info: Stefaan Sys, 0473 93 43 56, stefaan.sys@telenet.be

Vleermuizenhappening Abdij van Park Heverlee (Leuven)

• 14u00 - 16u30, Hoeveplein: Gezinswandeling
• 19u30 - 22u30, Norbertuspoort: presentatie van 1 uur over
vleermuizen met aansluitend een tocht (2 km) door het donker met een echte vleermuizenkenner. Met een batdetector kan je de geluiden van de jagende vleermuizen horen.

Organisatie: Natuurpunt Leuven, Vrienden van de Abdij van Park
Info: Yves Vanden Bosch, 016 22 77 47 - 0478 50 90 06, yves.vanden.bosch@skynet.be, www.natuurpuntleuven.be en www.facebook.com/natuurpuntleuven

Oproep quiz!

We zouden met Natuurpunt Leuven volgend jaar ook een quiz willen organiseren. Zijn er onder de leden van van Natuurpunt Leuven mensen die graag geïnteresseerd zijn om hieraan mee te werken?
Mogelijke taken: op voorhand mee helpen vragen opstellen, prijzen helpen zoeken of op de dag zelf vragen uitdelen, broodjes maken, tappen, ...
Indien geïnteresseerd of graag meer info: christine.daenen@natuurpunt.be of 016 25 25 19
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Natuurpunt Leuven of omdat u ooit hebt aangegeven op de hoogte te willen zijn van natuurpunt-activiteiten in het Leuvense. Indien u deze nieuwsbrief echter niet wenst te ontvangen, kan u zich gemakkelijk uitschrijven: zie gegevens hieronder.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurpunt Leuven · Leuvensestraat · 6 · Kessel-lo 3010 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp