Copy
Geachte heer/ mevrouw,
Vanaf 25 mei aanstaande is er nieuwe Europese wetgeving van toepassing op gegevensbescherming: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De persoonsgegevens die wij van u verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit uw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en details over de door u verstrekte gegevens over de gezondheid.

We verwerken uw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als praktijk voor natuurgeneeskunde aan te bieden. Deze diensten bestaan uit het sturen van facturen, gevraagde informatie, administreren van gegevens en dossier.

Uw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om u berichten te sturen over onze producten en diensten. Op dit moment is ons beleid in Nederland om u alleen te informeren over belangrijke ontwikkelingen en sturen wij u geen promotiemateriaal. U kunt zich echter te allen tijde laten uitschrijven voor dergelijke berichtgeving door ons te mailen op info@ayurvedapalms.com of direct onderaan de berichten van de nieuwsbrief.

We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Deze worden niet verstrek aan derden. 


Met vriendelijke groet,
 
Ayurveda Palms
 
Copyright ©, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@ayurvedapalms.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 
Copyright © 2018 Ayurveda palms, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp