Copy
Workshop 30 april
Nieuwe dragers van Rose & Rebellion en Tula
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk de nieuwsbrief in je browser.

Beste drager,

Hier is de derde nieuwsbrief van Samen & Zo. In deze nieuwsbrief vind je informatie over:

  • Workshop Hechting en Dragen op 30 april
  • Nieuwe Rose & Rebelliondragers
  • Nieuwe Tuladragers
Wij wensen je veel plezier met lezen en dragen!

Workshop 30 april

Wil je meer weten over dragen van je kindje en het belang van hechting? Kom dan zaterdagochtend 30 april aanstaande naar de Workshop Hechting en Dragen van Samen & Zo en Praktijk Bijzonder in Dussen. De workshop wordt gegeven door Suzan van Velthoven van Praktijk Bijzonder en Patrick Kuijken van Samen & Zo.

Tijdens deze workshop van 2 - 2,5 uur wordt eerst uitleg gegeven over hechting en waarom het dragen van je kindje de hechting tussen jullie bevorderd. Je krijgt informatie over dragen in het algemeen en er wordt verteld over het verschil tussen "goede" en "slechte" draagzakken. Daarnaast worden diverse doeken, slings en Soft Structurered Carriers gedemonstreerd. Op het eind van de workshop heb je kort de tijd om zelf met behulp van speciale draagpoppen een of meerdere van de draagsystemen uit te proberen. Mocht je je eigen kindje mee willen brengen, dan mag dat natuurlijk ook.

De workshop Hechting en Dragen is een mooie eerste kennismaking met dragen en waarom het zo fijn kan zijn voor jou en je kind. Wil je langer de tijd hebben om alle draagsystemen uitgebreid uit te proberen, dan kun je ook altijd een individueel pasconsult boeken. Dan wordt er heel specifiek gekeken naar welk draagsysteem het beste bij je past en hoe je er het beste mee kunt dragen.

De kosten voor de workshop bedragen € 7,50 per persoon of € 10,00 als beide ouders samen deelnemen aan de workshop.

Graag van te voren inschrijven. Dit kan per e-mail:
info@praktijkbijzonder.nl of info@samenenzo.nl
De workshop vindt plaats bij Praktijk Bijzonder in Dussen van 9:30 tot 12:00 uur.
Adres: Groot Zuideveld 152, 4271 CD Dussen


We zien je graag!

Nieuwe Tuladragers

Nieuw binnen: Tula!

Voor de liefhebbers van Tula en voor iedereen die zijn/haar kindje graag draagt. Samen & Zo heeft verschillende mooie dragers van Tula aan het assortiment toegevoegd: Tula Tide Pool, Tula So Jelly en de Tula Trendsetter Navy.

De dragers zijn verkrijgbaar in de babymaat (maat 68 tot en met maat 98) en in de peutermaat (maat 80 tot en met maat 104) en net als alle Tula's beperkt beschikbaar.

Voor meer informatie zie www.samenenzo.nl/merken/tula

Nieuw: Rose & Rebellion

Eindelijk zijn deze prachtige eigenwijze Engelse draagzakken beschikbaar bij Samen & Zo! Verkrijgbaar in kleurrijke dessins in peutermaat (kledingmaat 80/86 tot en met 98/104) en kleutermaat (vanaf kledingmaat 98).

De peuterdrager is geschikt voor kindjes vanaf kledingmaat 80/86 en kan net als de babydrager zowel op buik als rug gedragen worden. De draagzak is ergonomisch vormgegeven met verstelbare borstriem, stevige heupriem en schouderriemen die ook gekruist kunnen worden gedragen, zodat mama's en papa van iedere lichaamsbouw en -lengte comfortabel op stap kunnen met hun peuter. Wie de opzichtige print liever een keer verbergt, keert de drager simpelweg binnenstebuiten voor een sober uiterlijk.

Het rugpand van de Rose and Rebellion peuter- of kleuterdrager is een stukje breder dan gemiddelde dragers, zodat je peuter of kleuter comfortabel ondersteund wordt. Daarnaast zorgen de zogenaamde seat darts voor een goede zithouding, terwijl de extra vullingen bij de beenopeningen ondersteuning bieden voor de beentjes van je bengel. Kwaliteitsvolle kliksluitingen geven jou én zoon- of dochterlief een veilig gevoel.

Je peuter of kleuter kan rustig meegenieten van een wandeling op mama's of papa's buik of rug. De draagzak is gemaakt van 85% katoen en 15% polyester, weegt 550 gram en is handig compact op te vouwen. Je steekt hem thuis simpelweg in de wasmachine op 30° wanneer hij aan een wasbeurt toe is.

Voor meer informatie zie www.samenenzo.nl/merken/rose-and-rebellion

Facebook
samenenzo.nl
E-mail
Google+
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Copyright © 2016 Samen & Zo, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u wijzigingen doorgeven?
Wijzig uw voorkeuren of meld u af voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp

Powered by MailChimp