Copy

EPNS NEWS n.2

Gener 2016

Newsletter de l'Escola Pia Nostra Senyora.

Veure aquest mail al navegador

 

❝ La violència és la por als ideals dels altres. ❞
Mohandas Karamchand Gandhi (1869 - 1948) pensador i polític indi.
© Josh Zakary sota llicència Creative Commons
Foto extreta de Flickr. © Josh Zakary sota llicència Creative Commons
 

El 29 de gener l'escola celebrarà el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Enguany s'avança un dia ja que el 30 és festiu.

Mitjançant el visionat de films i reportatges relacionats, jocs online o gimcanes seguirem conscienciant els nostres alumnes de les injustes i dures condicions a les que es veuen sotmeses les persones que han de fugir del seu país, els refugiats.


ClaroRead. Perquè no tots aprenem de la mateixa manera.

ClaroRead és un programa que ajuda aquelles persones que per algun motiu tenen més dificultats en llegir i escriure.

A través de la multisensorialitat, els estudiants guanyen velocitat i precisió en la lectura evitant errors i relectures, amb una eina que els motiva i els dóna confiança i autonomia. Reduir les hores de dedicació, optimitzant al màxim el temps d’estudi, permet alhora millorar els resultats obtinguts.

Vols conèixer com funciona? http://www.integratek.es/claroread/

ClaroRead està instal·lat a la mediateca de l’escola i també ens podeu demanar la llicència per descarregar-lo a casa rosamaria.dossantos@escolapia.cat.


 
FEM TEATRE
Al número anterior us  presentàvem la Robòtica com a novetat d’activitat extraescolar a l’escola.

Aquest mes us volem parlar del Teatre que just ha començat també aquest curs. La professora és alumna del batxillerat escènic, la Cesca Gasull, i ens presenta  l’activitat:


 
“Al principi, vaig voler treballar diferents tècniques per desenvolupar i tractar les habilitats que es necessiten per fer teatre (projecció de veu, capacitat d’improvisació...), així com activitats per desinhibir als alumnes.  Posteriorment, els vaig demanar que escrivissin o pensessin una petita escena i, poc a poc, partint de la idea principal, hem anat treballant en  dues escenes de 10 minuts aproximadament.”

 
Que no falte de nada


CAP NEN SENSE BICI

Tens una bicicleta que no fas servir i vols que algú l'aprofiti?


 
L’Escola Pia les recull, els nostres alumnes, del PFi de reparació de Bicicletes del Calassanci les revisaran, arreglaran el que calgui i les pintaran, i després es faran arribar, com noves, a alumnes d'escoles que les necessitin, com ara a l'escola de Salt.

Les bicicletes són per després de reis ja que pensem que molts i molts d'aquests vehicles tindran un recanvi a moltíssimes cases i les antigues encara poden donar molta guerra degudament actualitzades. És una acció solidària que no costa res i que alegrarà la vida de molts nens i nenes.

La recollida es realitzarà  de l'11 al 15 de gener a tots els centres de l'Escola Pia de Catalunya i a la nostra Seu central a Ronda Sant Pau 80 de Barcelona.

CONCERT DE NADAL

Més de 400 persones ens vam donar cita al Concert de Nadal per a la MaratoTV3.

La recaptació total del concert, a partir de les donacions voluntàries, va ser de 1.206,13€, en benefici de la investigació de projectes per a combatre la diabetis i l'obesitat, ingressats el dilluns 14 de desembre al compte de la MaratoTV3,

Us agraïm molt la vostra participació, predisposició, solidaritat i altruisme.

Podeu veure un recull de fotos al nostre Facebook

 

CAMPANYA RECOLLIDA DE JOGUINES

Gràcies a tots per la vostra participació a la campanya de recollida de joguines d'enguany.

El total de joguines recollides ha estat de 107.

Aquest Nadal, vosaltres heu estat les estrelles!!
 


Divendres, 22 de Gener a les 20.30h:
MOLT BAIXES TEMPERATURES!!

 
Què és el fred? Quina diferència hi ha entre calor i temperatura?  Per aclarir aquests conceptes farem un seguit d'experiències espectaculars manipulant nitrogen líquid a -200ºC.

 

Calendari d'activitats escolars
GENER 2016


Voleu saber, dia a dia, què farem durant aquest mes de Gener? Aquí teniu totes les activitats escolars previstes per aquest primer mes del 2016.
Twitter
Facebook
Web
Instagram
Copyright © 2016 Escola Pia Nostra Senyora, Tots els drets reservats


Vols canviar com rebs aquests emails?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp