Copy

EPNS NEWS n.21

Desembre 2017

Newsletter de l'Escola Pia Nostra Senyora.

Veure aquest mail al navegador

 
❝ És extrany: quant més m'esforço més sort tinc. ❞
Henry Ford (1863-1947) empresari nord-americà, fundador de la Ford Motor Company.
na guspira, un estel, una llum que brilla de nit al cel.  Diamants del silenci, misteris amb fred, remor lleu del vent, visions entre somnis, solstici d'hivern.  Un any que s'acaba, records que se'n van al tren del passat.  Un any que vindrà farcit de dies i nits per estrenar... ISABEL BARRIEL (Barcelona 1953). Dibuix original  d’Ariadna Vidal alumna de 1r de Batxillerat d’Arts Escèniques. BON NADAL!
 
Concert de Nadal solidari amb la Marató de TV3,
enguany destinada a les malalties infeccioses
.

US HI ESPEREM!

 
Divendres 15/12/2017 a les 18:30
(obertura de portes 18:15)
Sala d'actes, entrada pel carrer Diputació, 275


  ☆ ★     ☆ ★  
 
Es prega màxima puntualitat. L'entrada al concert és gratuïta, tot i que es demana la col·laboració voluntària amb la Marató de TV3 (taquilla inversa).

El 5 de desembre, ens visita un grup d'alumnes de la Ursulaschule d'Osnabrück (Alemanya) amb els que farem diverses activitats en alemany i castellà.
Hi participen els alumnes que cursen alemany a Batxillerat.

Aquest mes també tenim:
19/12 | Cambridge Mock Exams (PET)
20/12 | Cambridge Mock Exams (FCE, CAE)
 
Us presentem...
ViOD Game Studio neix amb la voluntat d’acollir alumnes dels cicles formatius de graus superior, relacionats amb el món del videojoc (programació de videojocs i oci digital ) i de les Serious Games en el seu període de pràctiques curriculars o extra-curriculars.

Des del mes de Setembre la seva seu ha estat traslladada a Escola Pia Nostra Senyora, donant resposta també als alumnes del Cicle formatiu de Grau superior d’Animació 3D , en la vessant més artística.
En aquests moments, exalumnes de la primera promoció del curs d’Animació A3D, utilitzen el servei d’incubadora de projectes. D’aquesta forma aquest grup de nois volen donar sortida laboral al projecte final de curs del cicle. Viod- Game, també està donant cobertura legal a un segon projecte dels alumnes, guanyador d’un certamen, promogut per Port- INNOVA.

També han obert un departament de docència de videojocs, amb l'objectiu de promocionar el sector. La oferta la formen un paquet d' extra-escolars per alumnes de primer fins a quart de l' ESO, i que ja han posat en marxa a l'Escola Pia Nostra Senyora, conjuntament amb Escola Pia Granollers. Actualment tenen 16 alumnes que han escollit programació i disseny de videojocs com una nova experiència.


 

Us agrada la poesia? No us perdeu la JAM POÈTICA del desembre!

Dimecres 20 de desembre a les 18:30h al sisè pis i com a tema introductori:  El Barroc.


Veniu a compartir les vostres poesies, llegir poesies d'autors que us agradin molt o simplement a escoltar. Us hi esperem!

 
Que no falte de nada

CAMPANYA RECOLLIDA DE JOGUINES


Enguany, i ja per tercer any consecutiu, l'Escola Pia Nostra Senyora col·labora amb l'acció solidària i social Que no falte de nada, un projecte que es manté viu i dinàmic gràcies a la il·lusió i bona feina d'un pare de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró, en Lluís Messeguer.

Es tracta d'una iniciativa que, sota el lema Un regal, un somriure, porta felicitat i alegria a milers de nens i nenes malalts i sense recursos.

La campanya a la nostra escola es durà a terme del 23 de novembre al 18 de desembre, i col·laborar-hi és molt senzill. Es tracta de comprar un regal pensat per a nens i nenes de 0 a 17 anys i portar-lo a l’escola.

Podeu compartir-ho amb familiars, amics, entitats i empreses. El Nadal de 2016 es van assolir més de 25.000 regals i joguines. Tot un èxit! Aquest any volem igualar i, si pot ser, superar aquesta fita.

En aquesta ocasió, Albert Ramos, es converteix en el padrí de la campanya. El tennista cedeix la seva imatge per aconseguir el màxim nombre de joguines i regals que es repartiran a hospitals i centres socials i d’acollida de Mataró, Barcelona, Madrid, Saragossa, Màlaga,Alacant, Santa Marta (Colòmbia), Mèxic, Senegal i Uganda..
Més informació al web www.quenofaltedenada.org o la pàgina de facebook.

Moltes gràcies per la vostra implicació i … QUE NO FALTE DE NADA!
Divendres 1 de desembre a les 19:00

GEOMETRIA DELS ENVASOS


La majoria de fruits tenen forma esfèrica. El rusc de les abelles formes hexagonals. Molts envasos tenen forma de prisma o de cilindre. D’alguns envasos en diuen tetrabrics. Per què és així?
 
Twitter
Facebook
Web
Instagram
Copyright © 2017 Escola Pia Nostra Senyora, Tots els drets reservats


Vols canviar com rebs aquests emails?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp