Copy

EPNS NEWS n.7

Juny 2016

Newsletter de l'Escola Pia Nostra Senyora.

Veure aquest mail al navegador

 

"Els moments finals d'una experiència determinen el record que conservarem de la mateixa."❞
Daniel Kahneman, psicòleg, economista i professor universitari israelià, de nacionalitat nord-americana, guardonat amb el Premi Nobel d'Economia l'any 2002 (1945)

El divendres 20 de Maig vàrem celebrar la festa de graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Us en fem un petit tast però si en voleu més, aquí en teniu totes les imatges.

Alumnes de 2n us desitgem el millor!!!

Els de 3r d'ESO marxem de colònies!


Del 6 al 8 de juny els alumnes de 3r ESO marxen de colònies a Tamarit. Els alumnes gaudiran d’unes colònies ben mogudes: Port Aventura, Jungle Trek, Caiacs i a la nit…Disco!

Que les disfruteu molt!
 

 


El Sr. John Dohrmann, professor de Batxillerat Internacional a Nova York, que va impartir una masterclass sobre “Branding” a 2n de Batxillerat Social i Humanístic.


Un grup d’alumnes del Spelman College d’Atlanta, que juntament amb els alumnes de CFGS de Laboratori, alguns companys d’Animació 3D i de 1r de Batx. van discutir sobre els drets de les dones i les nenes al món


Un grup d’alumnes de l’escola sueca Tunboskolan, que van rebre i conèixer un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat.


Un nombrós grup d’alumnes i professors de l’’escola xinesa Shanghai Jianping Experimental Middle School, amb qui els alumnes de 1r d’ESO van fer un programa d’activitats convivencials, culturals i lingüístiques durant 3 dies.


Un any més us oferim el servei de venda de llibres de text amb la intenció de facilitar la seva adquisició. Les famílies que decideixin adquirir-los a través de l’escola gaudiran d’un 4% de descompte.

Estem acabant d'enllestir les llistes dels diferents cursos. Les farem arribar a tots els alumnes amb les instruccions del procés de venda i les podreu consultar també a la web de l'escola a partir del 13 de juny.
 
L’Ampa són tots els pares i mares de l’escola, però calen uns voluntaris que s’encarreguin de representar a totes les famílies. Aquest any els representants han estat el Joan Conesa, la Xaro Granados, el Jose Luis Regojo, la Isabel Nadal, el Francesc Gilabert i l’Anna Duran.

Els volem agraïr la dedicació i bona feina que han fet tot el curs! Moltes gràcies.

Divendres, 3 de juny a les 20.30h:
Matemàtiques, enginys i problemes
On està la frontera entre la intel·ligència i el sentit comú? Es poden resoldre enigmes i situacions sense emprar la intel·ligència. Només cal un mica de intuïció i molt de sentit comú.

Calendari d'activitats escolars
JUNY 2016


Consulteu aquí totes les activitats escolars previstes per aquest mes.
Twitter
Facebook
Web
Instagram
Google Plus
Copyright © 2016 Escola Pia Nostra Senyora, Tots els drets reservats


Vols canviar com rebs aquests emails?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by MailChimp