Copy

EPNS NEWS n.10

Novembre 2016

Newsletter de l'Escola Pia Nostra Senyora.

Veure aquest mail al navegador

 

Al bon mariner se’l reconeix en el moment de la tempesta.
Sant Josep de Calassanç (1557 - 1648)
El nostre sincer agraïment a tots els alumnes, les famílies, les institucions educatives, i a les persones en general que ens han donat suport i ens han acompanyat durant aquests darrers dies.

Des del departament de Programes Internacionals, l’escola ofereix als alumnes la possibilitat de participar durant el curs escolar en diverses activitats amb alumnes d’altres països. 

Les activitats de novembre són:
Dia 10 de novembre
THE GUNILLA PROJECT, activitat que fa cinc anys que organitzem amb l’Öckerö Gymnasieskola de Suècia i amb la col·laboració del Museu Marítim.


Del 15 al 21 “EGMUN” (Dinamarca)
L’Espergaerde Gymnasium Model United Nations (EGMUN) és un altre dels Models de Nacions Unides per a joves de secundària que se celebra anualment.  Hi participen alumnes de 4t, 1r i 2n de batxillerat.
El proper 24 de novembre, 2n Batxillerat participarà al Concurs de Traducció Juvenes Translatores 2016, organitzat per la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea.

EPNS IP CLUB

Neix l’IP-Club (club de debat en anglès ) seguint el model de les escoles europees que participen en els MUNs (Model United Nations).


 
La nostra escola participa de forma habitual al MUNOG (Alemanya), MUNOB (Romania) i EGMUN (Dinamarca) a més del European Youth Parliament des del 2007, i l’IP-Club vol ser una eina al servei dels alumnes que es preparen per participar en futures edicions.

El valor afegit d’aquesta activitat és que són els alumnes que ja han participat a les conferències que ajuden a millorar l’oratoria dels alumnes que s’estan preparant.

Si voleu més informació contacteu amb ipclub.epns@gmail.com

CONSELL ESCOLAR

 
A partir d’aquest mes de  novembre iniciem el procés de renovació del consell escolar del centre.  Els sectors que han de renovar el 50’%  dels seus membres són:  alumnes, pares i mares  i professorat.  Les votacións es faran entre el 28 de novembre  i  el 2 de  desembre i abans de les vacances de Nadal ja tindrem nou Consell Escolar.

Us anirem informant de tot el procés.  Animeu-vos! Podreu presentar  les vostres candidatures  els dies  7, 8 i 9 de novembre.

Més informació

 

Jam és un terme anglès que es fa servir per definir  les sessions improvisades de música, i que s’ha acabat extrapolant al camp de la poesia justament amb l’objectiu de facilitar-ne la compartició.

S’organitza  des de la classe de Literatura de Batxillerat, a partir d’una proposta de l’alumna de segon Marta González, i amb el suport de l’escola.
 
El passat  30 de setembre  es va fer la 1a Jam poètica i va resultar ser tot un èxit.

La idea és fer sessions mensuals  on poden participar totes aquelles persones que vulguin compartir poesia, llegint, escoltant, o a través de la música.

La propera serà l’11 de novembre a les 19.

Esteu convidats!


Si hi voleu participar, apunteu-vos aquí.


CAMPANYA RECOLLIDA DE ROBA

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Ha estat tot un èxit! Càritas recollirà i distribuirà tota la roba.
CAMPANYA RECOLLIDA DE TAPS

Des de l'escola, i a iniciativa del alumnes de CFGS de Laboratori, us animem a que col·laboreu a la nova campanya de recollida de taps per col·laborar en la investigació contra la malaltia de Dent, una malaltia degenerativa. Més informació a www.asdent.es

Twitter
Facebook
Web
Instagram
Google Plus
Copyright © 2016 Escola Pia Nostra Senyora, Tots els drets reservats


Vols canviar com rebs aquests emails?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp