Copy
Wat: Groene Lunch
Datum: donderdag 1 oktober
Tijd: 11.45-13.45
Locatie: Hilversum (volgt)
Kosten: gratis

Meer informatie en inschrijven

We zijn erg blij op 1 oktober weer een Groene Lunch te kunnen organiseren! En we doen dat fysiek op locatie, omdat het contact en het 'er zijn' minstens zo belangrijk zijn als de gedeelde informatie.

De sprekers van deze Groene Lunch zijn:

  • Met Prinsjesdag achter de rug, en de verkiezingen in het vooruitzicht laat Marjan Minnesma van Urgenda haar blik schijnen op het Nederlandse politieke landschap en de urgentie van de aanpak van het klimaatprobleem.
  • Het Media Park heeft een slingerend groen pad, met vijvers, fruitbomen, en een overgroeid amfitheater. Maar imker Ben Bus wil nog meer biodiversiteit. 
  • De steeds warmer wordende zomers inspireerden Martijn Winkler van Vertov tot de klimaat thriller Hitte die vanaf 23 september op NPO 3 (EO) te zien is. De opnames waren nog een hele uitdaging in Coronatijden!
Programma:
  • 11.45 inloop met lunch
  • 12.15 start programma
  • 13.45 afsluiting
schrijf je nu in voor 1 oktober
Als je een passend onderwerp hebt voor een Groene Lunch, of iets wilt delen, dan horen we het graag. Wij zorgen voor lunch, goede sprekers, en zien je graag, ergens in Hilversum!

We organiseren de Groene Lunch vanzelfsprekend met inachtneming van de Covid19 regels. Voel je welkom, maar maak dus de keuze om af te zeggen als je klachten hebt. Gedanst worden mag er sowieso niet...
 
Groene Lunches dienen om kennis en contacten te kunnen delen met media-mensen voor wie duurzaamheid er toe doet. Of het nu is vanuit faciliteiten, productie, of programma's, duurzaamheid kent vele invalshoeken.

Frank Visser - Diane Driessen - Sietske van Weerden
Copyright © 2020 MediaGroen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp