Copy
UITNODIGING
DUTCH INDUSTRIAL SUPPLIERS
AND CUSTOMER AWARDS 2022

Dit jaar zijn er 91 oem'ers en toeleveranciers doorgegaan naar de tweede ronde van de 20e Dutch Industrial Suppliers and Customers Awards (DISCA) van link Magazine. Daaronder zitten 27 bedrijven die kans maken op de Best Customer Award, 28 op de Best Knowledge Supplier Award en 36 op de Best Process & Parts Supplier Award. Drie jury's hebben hun voorkeuren inmiddels uitgesproken. Op donderdag 24 november 2022 bij Boerderij Mereveld te Utrecht heeft de zaal het voor het zeggen en kiest de awardwinnaars van 2022 na Link Magazine’s ‘Wie zijn jouw échte partners?'- talkshow.

WIE ZIJN NU JOUW ECHTE PARTNERS?

Dat is dit jaar het thema van de talkshow bij deze 20ste uitreiking van de link Magazine's DISCA-awards. De huidige tijd kenmerkt zich door grote sourcingsproblemen, met vaak verstrekkende gevolgen: van grote onduidelijkheid over de prijsstelling en toelevertijden tot en met afnameverplichtingen en het - onbedoeld - vergroten van het aantal suppliers. Juist nu wordt duidelijk wie je échte ketenpartners zijn.

Dat ware partnerschap, gerelateerd aan de instabiliteit in de toeleverketens, komt ongetwijfeld ook aan bod tijdens de immer boeiende talkshow waarmee de DISCA-uitreiking op donderdag 24 november begint. 

Line-Up aan tafel
Over partners en partnerschap en alle facetten, die daarbij een rol (kunnen) spelen, komen aan het woord in willekeurige volgorde: Marieke Blom, chief economist en global head of research van ING, Pieter de Groot, managing director en ceo van Tempress Systems, Emile Asselbergs, coo van CryoSol-World, en Lars Kool, ceo/cto van Urban Mobility Systems. 

Carolien Meijer, strategic marketing manager bij Bronkhorst High-Tech en René Savelsberg, managing partner en co-founder van  SET-Ventures, leiden deze middag het gesprek. 

Na de borrel, tijdens het diner, is de live finale van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards. In elke categorie volgen gloedvolle pitches, waarin de genomineerden voor het voetlicht worden gebracht. De zaal kiest de uiteindelijke winnaars. 

Wij verwelkomen u graag op donderdag 24 november 2022 in Boerderij Mereveld te Utrecht
Uw aanmelding zien wij graag vóór 14 november aanstaande tegemoet. Klik op onderstaande button voor het programma en uw registratie.

Met vriendelijke groet,

John & Mireille van Ginkel
link Magazine

KLIK HIER OM U METEEN AAN TE MELDEN!
LinkedIn
Twitter
Facebook
Copyright Link Magazine © Oktober 2022. Alle rechten voorbehouden.
Ons mailing adres is: uitgever@linkmagazine.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Link Magazine · Bosscheweg 76 · DRUNEN, N-Br 5151 BE · Netherlands