Copy
Klik hier voor de online versie
| Nieuwsbrief Convivo | Nummer 1 | Maart 2016 |
Voor u heeft u de eerste nieuwsbrief van Convivio wonen en dagbesteding, omdat u betrokken bent bij Convivio. Deze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en is bedoeld om direct betrokkenen te informeren over de ontwikkelingen binnen het vak en binnen Convivio dagbesteding en wonen. Wij laten u eenmalig met deze brief kennismaken. Mocht het u bevallen en wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich hier definitief inschrijven. Wij wensen u veel leesplezier.
Loek en Elleke Inderfurth & Team Convivio

Dagbesteding

Convivio is begonnen als een dagbesteding voor ouderen met geheugenproblemen. Dagelijks komen er deelnemers naar de locatie aan de Kobaltstraat 13. De dagbesteding focust op een duidelijk dagritme met diverse activiteiten die aansluiten op thema’s als Kerst, Pasen, Carnaval en Koningsdag.
Lees meer

Wonen in Villa Anna

In Villa Anna aan de Lange Nieuwstraat 158 wonen 9 ouderen met een geheugenprobleem die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De zorg vindt plaats in een huiselijke sfeer en het motto is 'Zorgen dat wat gewoon moet zijn ook gewoon is.' De dagelijkse gang van zaken en zelfredzaamheid van de bewoners spelen daarbij een grote rol.
Lees meer

Convivio bestaat 5 jaar

In mei bestaat Convivio 5 jaar. Een mooi moment om stil te staan bij hoe ver we al zijn gekomen: van een locatie met dagbesteding zijn we uitgebreid met een woonlocatie. Maar we kijken ook vooruit, naar de toekomst. Wat kunnen we zoal verwachten en welke richting wil Convivio de komende jaren op gaan?
Lees hier een interview over 5 jaar Convivio

Week van Zorg en Welzijn 2016

De vierde editie van de Week van Zorg en Welzijn is van maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart. In die week kan iedereen, van mantelzorger tot buurtbewoner en van cliënt tot student, kennis maken met de zorg. Convivio dagbesteding is zaterdag 19 maart geopend voor een kennismaking met geïnteresseerden.
Lees meer

NL Doet met projecten bij Villa Anna en dagopvang

Villa Anna krijgt in maart tijdens NL Doet een volière, dankzij een gift van Boekenschop. Een tweedehands boekenwinkel in Tilburg. Met het geld dat de vrijwilligers van de winkel ophalen, steunen ze goede doelen en organisaties. De volière wordt geplaatst door vrijwilligers zodat onze bewoners hiervan kunnen genieten.
Lees meer over NL Doet bij Convivio

Collecteren met Oranje Fonds voor Convivio

Het Oranje Fonds houdt van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 mei een collecteweek. De collecteweek is voor en door organisaties georganiseerd. Ook medewerkers van Convivio gaan met de collecte-bus langs de deuren. De helft van het ingezamelde bedrag mag Convivio gebruiken voor eigen activiteiten gebruiken.
Lees meer over de collecteweek van Oranje Fonds

AGENDA

>  11 & 12 maart: Diverse activiteiten bij Convivio tijdens vrijwilligersactie NL Doet. Lees meer
>  14 t/m 19 maart: Week van Zorg en Welzijn 2016. Lees meer
>  10 april: Verbeeten Challenge 2016. Lees meer
>  12 april: Alzheimer Café Tilburg. Lees meer
>  12 april: Informatieavond voor familie van Convivio-bewoners Villa Anna. Lees meer
>  mei: Convivio bestaat 5 jaar. Lees meer
>  8 mei: Moederdag
>  10 mei: Alzheimer Café Tilburg. Lees meer
>  17 t/m 21 mei: Collecteweek van Oranje Fonds. Lees meer
 

VACATURES

>  Verpleegkundige:  mbo (niveau 4) of hbo. Stuur een mail
>  Zelfstandig werkend kok: voor locatie Villa Anna zoekt Convivio een zelfstandig werkend kok. Stuur een mail
Copyright © 2016 Convivio Zorg

 U ontvangt deze nieuwbrief omdat u zich heeft aangemeld via de website van Convivio of omdat wij zaken met u doen. Tips, ideeën en vragen zijn altijd welkom per mail: info@convivio-zorg.nl

Wilt u uw mailadres wijzigen voor deze nieuwsbrief?
U kunt deze aanpassen in uw voorkeuren of u kunt zich uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

www.convivio-zorg.nl | Uitgave van Convivio Zorg voor Ouderen |
| Redactie: Manon Media Productions | g.nl.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp