Copy
Nyhedsbrev - 21. december 2021
Oh deer - så ramte restriktionerne nok engang! Vi håber, at alle kommer godt igennem og glæder os til at se jer på den anden side til nytårskur, morgenbriefings, sparring-sessions, netværksarrangementer... så snart det igen bliver muligt at mødes. Følg med i vores nyhedsbrev og på facebook, hvor vi løbende vil opdatere på de forskellige arrangementer.

VI ØNSKER JER ALLE EN GLÆDELIG JUL OG ET FANTASTISK NYT ÅR!

 

NYT FRA PLATFORMEN

ART HACK - mellem kulturerhverv og andre erhverv

Performing Arts Platform er del af det midtjyske partnerskab ART HACK, som på forskellig vis bidrager til udvikling og vækst med udgangspunkt i kunst og kultur. Det har i 2020-2021 resulteret i en række forskellige projekter, der har opsamlet ny viden, iværksat netværksaktiviteter, faciliteret nye partnerskaber og opbygget kompetencer. Urban Goods har udarbejdet en evaluering over ART HACKs første projektår 2020-2021. En evaluering, der klarlægger netværkets aktiviteter, leverer en kvalitativ evaluering af de enkelte projekter og opridser konkrete handle- og udviklingsmuligheder for netværkets videre arbejde.
Læs evalueringen her.
Læs mere om ART HACK her.
 

Morgenbriefings på Performing Arts Platform

Onsdage kl. 8:30-9:30

Vores morgenbriefings er gået på juleferie, og vender tilbage i det nye år - lige så snart det corona-mæssigt er forsvarligt igen. De ugentlige morgenbriefings foregår i afslappede rammer, og består, foruden den gratis morgenbuffet, af et kort oplæg fra en inviteret gæst efterfulgt af samtale og netværk. I det nye år kan du bl.a. møde Cunts Collective, som er aktuelle med en ny forestilling på Bora Bora, Butoh-kunstner Yael Gaathon til en dialog om T I D, Kassandra Production om internationale samarbejder, og scenekunstner Lotus Lykke Skov, som byder på morgenmad i mørket.

Følg med i vores nyhedsbrev og på vores facebookside, hvor du også kan tilmelde dig de enkelte briefings, så snart datoerne offentliggøres.

Nytårskur og Scenekunstens Priser - ny dato annonceres snarest

Grundet de nye restriktioner, som foreløbig varer frem til 17. januar, har vi besluttet at udskyde Performing Arts Platforms årlige Nytårskur - samt uddeling af Scenekunstens Priser - til senere på året. Festlighederne skulle have fundet sted fredag d. 21. januar.
Nytårskuren er en festlig, kollegial fejring, hvor vi hylder os selv og hinanden og året der gik, og er for alle, som er del af det aarhusianske scenekunstmiljø. Hold øje med vores nyhedsbrev, hjemmeside og facebook, hvor vi snarest annoncerer en ny dato for arrangementet.

ANDRE NYHEDER

Ny pulje skal løfte kultur og sundhed i Aarhus

Den 1. november 2021 åbnede den nye Kultur & Sundhedspulje. Puljens i alt 2,1 millioner tildeles frem mod 2023 til både nye og eksisterende projekter, der vil fremme borgernes sundhed og trivsel gennem kunst- og kulturaktiviteter. Alle med berøring af kultur- eller sundhedsfeltet kan søge og få op til 150.000 kroner fra Kultur & Sundhedspuljen. Det er uanset om du kommer fra en frivillig forening, veletableret virksomhed eller kreativ kulturinstitution.
Læs mere om Kultur & Sundhedspuljen her.

OPEN CALLS

Scenekunstforestillinger til K:SELEKT i sæson 2022/2023

Statens Kunstfond udvælger professionelle forestillinger til at spille/producere på Lille Scene i Skuespilhuset på Det Kongelige Teater i sæson 2022/2023, som del af K:Selekt. Du kan ansøge om at blive optaget i K:Selekt med en planlagt forestilling, hvis finansieringen allerede er på plads, eller hvis du samtidig ansøger om produktionsmidler. Færdige forestillinger eller genopsætninger kan også blive optaget, men nye produktioner prioriteres.

Ansøgningsfrist: 17. januar 2022
Læs mere og ansøg her.
 

Open Call til PASSAGE 2022

PASSAGE Festival opfordrer professionelle scenekunstnere, der arbejder med scenekunstneriske værker i det offentlige rum, til at ansøge om at vise deres værker på festivalen. PASSAGE Festival er en af Nordeuropas største festivaler for scenekunst i det offentlige rum og finder sted næste gang d. 25. -31. juli  i Helsingør og Helsingborg.

Ansøgningsfrist 15. januar 2022.
Læs mere og ansøg her.

Deltagelse i Internationale Tanzmesse NRW 2022

Koreografer og kompagnier kan ansøge om at blive præsenteret på den danske stand på Internationale Tanzmesse NRW den 31. august - 3. september 2022 i Düsseldorf. Puljen er åben for koreografer/kompagnier, der producerer professionel samtidsdans, koreografisk arbejde og performance, og som er interesserede i at arbejde internationalt. Deltagere på den danske fællesstand kan ansøge om op til 8.000 kr. pr. kompagni/koreograf til rejser og ophold.

Ansøgningsfrist: 15. februar kl. 14.
Læs mere og ansøg her.

KOMMENDE ANSØGNINGSFRISTER

Statens Kunstfond, Scenekunst for børn, unge og voksne, frist 17. januar kl. 14
Tilskud til professionelle scenekunstprojekter inkl. internationale aktiviteter i sæson 2020/21 og 2021/22, og tilskud til flerårig drift. Derudover kan der søges til enkeltstående internationale aktiviteter. Læs mere her.

Aarhus Kommune, Kulturudviklingspuljen, frist 1. februar
Til fremme af produktionen af kunst af høj kvalitet, samt til udvikling af det producerende kunstmiljø og opkvalificering af det kulturelle vækstlag i Aarhus Kommune. Læs mere her.

Aarhus Kommune, Kulturarrangementspuljen, frist 1. februar
Til større offentlige kulturevents og -arrangementer, som understøtter og udvikler Aarhus' nationale og internationale kulturelle brand. Læs mere her.

Nordisk Kulturkontakt, frister i januar-marts
Nordic Culture Point har en række programmer med deadline i januar, februar og marts. Heriblandt Mobility Funding, network funding, Culture and Art Programme.
Læs om de forskellige puljer her.

Nordisk Kulturfond, Opstart, åben fra 11. jan-11. juni
Maks 25.000 kr. til et nordisk projekts tidligere faser.
Læs mere her.

Nordisk Kulturfond, Projektstøtte, frist 1. februar
Tilskud til projekter med klart nordisk fokus. Læs mere her

Aarhus Kommune, Gellerup Kulturmidler, Her & Nu puljen, løbende frist
Maks 10.000 kr. til mindre kunst- og kulturprojekter, og igangsættelse af mulige kulturprojekter / afprøvning af mulige samarbejder. Læs mere her.

Aarhus Kommune, Initiativpuljen, løbende frist
Koncerter, teaterforestillinger, udstillinger mv. der afvikles i Aarhus Kommune. Puljen støtter maks 15 % af relevante udgifter / maks 15.000 kr. pr. arrangement. Læs mere her.
Copyright © 2021 Performing Arts Platform, All rights reserved.
Fotos: Urban Goods, Lotus Lykke Skov, Louise Kirkegaard, BIRCA, Passage Festival, Ketut Subiyanto og Martin Alargent fra Pexels.

Our mailing address is:
Valdemarsgade 1G, 1.tv., 8000 Aarhus C
www.theplatform.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
Facebook
Website
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Performing Arts Platform · Valdemarsgade 1G, 1. tv · Aarhus C 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp