Copy
Nieuwsbrief Kunstation Uden, nr 01   jaargang 2017
Bekijk deze email in uw browser
TRIO EXPOSITIE

Kunstation Uden wenst u weer vele mooie kunstzinnige belevenissen in 2017.
Na de succesvolle veiling aan het einde van het vorige jaar zien wij al weer toe op de eerste expositie van het nieuwe jaar. Deze begint op vrijdag 13 januari en eindigt op zondag 12 februari. Een groepsexpositie van Jeanette van Dun, Aris Engel en Miriam Meulepas.
De opening is op zondag 15 januari om 14.00 uur. U bent van harte welkom.
Jeanette van Dun
In mijn autonome verbeeld ik de vervreemding van de mens in onze huidige samenleving.
Het werk ontstaat vanuit een onuitputtelijke fantasie. Beelden ontstaan vaak tussen dromen en waken en krijgen vorm in schetsen of collages. Binnen dit voorbereidingsproces staan kleur en vorm vaak al vast en de compositie is een van de belangrijkste beginselen in mijn atelier. Het werk wordt in olieverf uitgevoerd. Gedrevenheid is mijn paspoort en mijn dagen staan in dienst van het werk of de ontwikkeling daarvan.
Naast mijn autonome werk worden portretten in opdracht gerealiseerd en deze kunnen in alle stijlen worden uitgevoerd. (Voor meer info zie website: http://jeanettevandun.nl/)
Aris Engel
Sinds het eind van de vorige eeuw ben ik weer bezig met grafiek. Grotendeels autodidact – zelf dingen uitzoeken en uitproberen - maar ik heb ook enkele jaren gewerkt met begeleiding van Anton Homan en Bienette Moraal. Daarnaast neem ik deel aan een groep grafici die geleid wordt door Monique van Haasteren. Het uitwisselen van ideeën, van andere technieken en mogelijkheden staat daarbij centraal naast het bekijken en bespreken van elkaars werk. (Voor meer info zie website: http://www.arisengel.nl/)
Miriam Meulepas
Miriam Janssen-Meulepas (1960) woont en werkt in-en vanuit Wanroij.
Zij werkt zowel in opdracht als vrij werk, daarbij geeft zij cursussen en workshops in boetseren. Miriam studeerde beeldhouwen aan de academie voor schone kunsten te Arendonk (België). Ze is gefascineerd door het imperfectionisme in de mensen en uit dit op een respectvolle manier in haar beelden.

(Voor meer info zie website:http://miriammeulepas.wixsite.com/kunst)
Zie ook voor meer informatie: www.kunstationuden.nl
We zijn geopend van vrijdag t/m zondag - 13.00 - 17.00 uur.
U bent van harte welkom.
Copyright © 2017 kunstationuden, All rights reserved.
Blijf op de hoogte over de nieuwe activiteiten van het Kunstation Uden.

Ons adres is:
kunstationuden
prior van milstraat 14
Uden, VT 5402GH
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp