Copy
Nieuwsbrief Kunstation Uden, nr 06   jaargang 2017
Bekijk deze email in uw browser
Beste Kunstliefhebber,
Vanaf 16 juni heben we weer een nieuwe tentoonstelling van moderne hedendaagse kunst in onze Expostiezaal. Deze wordt gehouden door Stefanie van den Elzen, Nathalie Delombaerde en Yvonne Jochems. Zij zorgen samen weer voor een prachtige expositie die zal duren tot 16 juli 2017.
Stefanie van den Elzen woont en werkt in Zeeland in de provincie Noord Brabant. Zij studeerde aan de kunstacademie Artez te Arnhem en behaalde onlangs nog haar diploma Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.
"Etiketten plak je op appelmoes" vindt Stefanie. Ze gaat op zoek naar het ontstaan van psychiatrische etiketten die op mensen geplakt worden en de redelijkheid hier van. In haar werk pelt zij de mens af tot het pure en het écht eigene van de mens overblijft.
Stefanie past uiteenlopende technieken toe als fotografie, verschillende teken-, schilder- en druktechnieken en beeldprojectie toe en verwerkt deze in installaties, assemblage- en collagewerken. (zie afbeeldingen onder)
Nathalie Delombaerde is in 1967 geboren te Kortrijk in België en is autodidact. In 2016 won zij de Axa Art Talent Award op de ADAF in Amsterdam.
Haar "We are Human" collectie zijn werken waar mens en dier in elkaar overvloeien, a.h.w. symbiose vormen.
Eenandere fascinatie van haar zijn de "Art en Vintage" werken. Unieke kermisattracties die een tweede levene krijgen door de unieke beelden die hen vervoegen.
Het maakt haar bijzonder gelukkig haar kunst te laten thuis komen bij gelijkgestemden, waar die tot leven kan komen. (zie afbeelding onder)

 
Yvonne Jochems heeft als grootste passie het creëren van kleurrijke vrouwen. Haar basis is gelegd tijdens haar opleiding aan de kunstacademie in Tilburg. Ze werkt graag met acrylverf en spraypaint en combineert dat met tekenen en fotografie. Het resulteert in sprekende, kleurrijke, figuratieve mixed media schilderijen waarop veel valt te zien en te ontdekken. Ze schildert vrouwen die in het echt niet bestaan maar op doek een karakter en context krijgen. (zie afbeelding onder)
U kunt deze tentoonstelling zien in Galerie Kunstation Uden, iedere vrijdag, zaterdag en zondag middag van 13.00 tot 17.00 uur.
U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op de opening op zondag 18 juni 2016 om 15.00 uur waar deze zal worden geopend door kunstkenner
Mari van de Boogaard.
Zie ook voor meer informatie: www.kunstationuden.nl
We zijn geopend van vrijdag t/m zondag - 13.00 - 17.00 uur.
Copyright © 2017 kunstationuden, All rights reserved.
Blijf op de hoogte over de nieuwe activiteiten van het Kunstation Uden.

Ons adres is:
kunstationuden
prior van milstraat 14
Uden, VT 5402GH
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp