Copy
Nieuwsbrief Kunstation Uden, nr 02   jaargang 2018
Bekijk deze email in uw browser
Beste Kunstliefhebber,
Na de succesvolle expositie ‘Surrealisme’ bestaat de volgende tentoonstelling in onze Expositiezaal uit 3 verschillende disciplines, schilderen/boetseren en fotograferen, uit de moderne hedendaagse kunst.
George de Groot (1974) is geboren in het Brabants plaatsje Zeeland en woont en werkt daar nog steeds. Naast zijn schilderkunst maat George ook sculpturen. In het Kunstation hebben wij gekozen voor zijn doeken. Deze zijn zeer kleurrijk, vol expressie en fantasiewezens. Ieder werk vertelt zijn eigen verhaal, een wild spel van vorm en kleur die je doet verrassen.  George heeft zijn sporen reeds nagelaten. Naast zijn exposities op diverse locaties in NL, werden zijn werken ten toon gesteld in o.a. de Rosetti Fine Art Gallery in Fort Lauderdale in Florida, USA en Galleria De Marchi in Bologna (Italie). En nu dus in het KunstationUden!
Maria Timmer-Funneman (1949). Zij is geboren in Indonesië en woont en werkt in Berkenwoude. Zij maakt schitterende beelden van keramiek en brons. Groepen dieren die versmelten tot een eenheid. Prachtig is een beeld van brons, groen/blauw, waarbij een stel kamelen een eenheid vormen. Het zijn vooral dieren die haar inspireren tot het maken van deze beelden. 
Zij werd 2 jaar geleden nog verkozen tot beste buitenlandse kunstenaar op één van de grootste Europese kunstbeurzen, de Art Nordic in Copenhagen (Denemarken).
Adri van Daal (1957) is geboren in Gemert. Hij is gepassioneerd fotograaf. Zijn drijfveer is het thema tegenstellingen. Zwart/wit, haat en liefde, optimisme en pessimisme. Naast zijn fotocamera is de computer ook een belangrijk gereedschap voor zijn werken. De digitale technieken hebben hem extra geïnspireerd tot het maken van de werken die in het Kunstation zijn geëxposeerd. En deze zeer originele en artistieke foto’s zijn alle op dibond aluminium gedrukt te bewonderen. 
Voor de curator van het Van Abbe Museum in Eindhoven zijn enkele werken niet onopvallend gebleven en zijn daar ook geëxposeerd. Heel bijzonder. En nu dus in het Kunstation in Uden.
Deze expositie is te zien van 16 maart tot en met zondag 15 april. En de opening is zondag 18 maart om 15.00 uur.
Iedereen is van harte welkom!
Meer informatie ontvangt u via onze nieuwsbrieven en kunt u ook vinden op onze website: www.kunstationuden.nl
We zijn geopend van vrijdag t/m zondag - 13.00 - 17.00 uur.
Copyright © 2018 kunstationuden, All rights reserved.
Blijf op de hoogte over de nieuwe activiteiten van het Kunstation Uden.

Ons adres is:
kunstationuden
prior van milstraat 14
Uden, VT 5402GH
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp