Copy
Nieuwsbrief Kunstation Uden, nr 04   jaargang 2018
Bekijk deze email in uw browser
Beste Kunstliefhebber,
De nieuwe expositie staat weer voor de deur. De 4de van dit jaar. Na de succesvolle en prachtige beeldenexpositie besteden we nu aandacht aan 2 bekende Udense kunstenaars. Jac Janssen en Ari Verhoeven. Beide van origine onderwijzers en beide afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg.
Jac Janssen (1946) maakt al jaren schilderijen waarin hij geïnspireerd wordt door het kleurgebruik van Karel Appel. Zonder vooropgesteld idee hanteert hij het paletmes en bewerkt het doek gaandeweg zijn fantasie hem voortstuwt. Landschappen en steden waarbij gebruik gemaakt wordt van collages. U krijgt een oeuvre van zijn werk te zien over de laatste 10 jaar waarbij ook nog een aantal keramische beelden uit zijn begin jaren.
Ari Verhoeven (1945) maakt al 14 jaar objecten van metaal. Deze expositie staan kunstwerken binnen in de Expositiezaal die hier ook kunnen staan. Naast deze objecten zijn er ook een aantal foto’s waarop te zien is dat Ari objecten maakt die wij in onze zaal niet kunnen exposeren. Werken van 5/6 meter hoogte !  Strakke geabstraheerde vormen die buiten door tijd en corrosie van het metaal een extra dimensie krijgt. Heel bijzonder. Uw tuin verrijkt met zo’n object.
Deze expositie is te zien van vrijdag 15 juni tot en met zondag 15 juli. De opening is zondag 17 juni om 15.00 uur. U bent van harte welkom.
Meer informatie ontvangt u via onze nieuwsbrieven en kunt u ook vinden op onze website: www.kunstationuden.nl
We zijn geopend van vrijdag t/m zondag - 13.00 - 17.00 uur.
Copyright © 2018 kunstationuden, All rights reserved.
Blijf op de hoogte over de nieuwe activiteiten van het Kunstation Uden.

Ons adres is:
kunstationuden
prior van milstraat 14
Uden, VT 5402GH
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp