Copy
Nieuwsbrief Kunstation Uden, nr 05   jaargang 2019
Bekijk deze email in uw browser
Beste Kunstliefhebber,
Na de schitterende en druk bezochte tentoonstelling van Martje Verhoeven en Harrie van Schijndel heeft het Kunstation Uden opnieuw een tentoonstelling die  spectaculair genoemd kan worden en je zeker niet mag missen.
Je kunt moderne hedendaagse kunst bewonderen van Christian van Hedel, Frans Goossens en Patrick van Haren.

Deze expositie is van 15 juni tot en met 14 juli 2019. De opening is op zondag 16 juni om 15.00 uur. Je bent van harte welkom. De toegang is gratis en alle kunstwerken in het Kunstation zijn te koop.       
Christian van Hedel (1974)
Christian van Hedel is geboren in Dinther (Nederland). Al van jongs af aan was Christian creatief geweest met postloden, verf en fototoestel. Schilderen op het doek met acryl en olieverf doet hij sinds het jaar 2000. Hij studeerde aan de Hogeschool voorde Kunst in Utrecht. Van af 2014 is hij professioneel kunstenaar en exposeert in diverse galeries en beurzen in binnen- en buitenland. Hij vervaardigt kunst in de vorm van schilderijen, tekeningen, fotografie, foto-art en een combinatie van dit alles in een mixedmedia werk.In Kunstation Uden ziet u een deel van zijn prachtige collectie abstracte kleurrijke schilderijen waaronder enkele van het formaat van ca.300 x 200 cm.
Frans Goossens.
Frans Goossens woont en werkt in het Limburgse Nieuw Bergen. Deze beeldhouwer-architect haalt zijn inspiratie uit de natuur, verre culturen, muziek, dans en spiritualiteit. Zijn filosofie over deze inspiratiebronnen worden concreet gemaakt in zijn werken. Je ziet bronzen- en stenen beelden en ’muziek sculpturen’ die een bijzondere grondslag hebben. Tijdens een periode ontwikkelingswerk in Haïti werd zijn visie op de zin van het bestaan voortdurend op de proef gesteld. Zijn kunstopdracht is er dieper door geworden en de wens krachtiger om zijn zingeving te verbeelden.
Patrick van Haren (1969)
Patrick woont en werkt in Veghel. Hij volgde een grafische opleiding reclametekenen, schilderen en fotografie aan Sint Lucas in Boxtel. Hierna ontwikkelde hij zich in potlood- en portrettekenen. In het Kunstation hangen een aantal van zijn laatste kunstwerken. Je zult schitterende portretten zien van o.a. David Bowie en Marilyn Monroe. En zijn fantastische kleurrijke ‘skulls’ zijn bewerkt met epoxy wat nog een extra dimensie geeft aan deze schedels. 
Copyright © 2019 kunstationuden, All rights reserved.
Blijf op de hoogte over de nieuwe activiteiten van het Kunstation Uden.

Ons adres is:
kunstationuden
prior van milstraat 14
Uden, VT 5402GH
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp