Copy
Nieuwsbrief Kunstation Uden, nr 02   jaargang 2020
Bekijk deze email in uw browser
Beste Kunstliefhebber,
Dit weekend openen wij weer een nieuwe unieke expositie met de naam KUNST EXPOSITIE UDEN-LANDERD. Het is een expositie met deze naam doordat binnenkort deze plaatsen Uden en Landerd één gemeente gaan worden. Het Kunstation Uden heeft gemeend hier alvast aandacht aan te besteden door 6 kunstenaars uit de gemeente Landerd en 6 kunstenaars uit de gemeente Uden hiervoor te vragen samen een expositie te houden. Deze expositie wordt zondag 8 maart om 15.00 uur geopend door burgemeester Hellegers uit Uden. U bent van harte welkom.
Wat ook bijzonder is aan deze expositie is dat deze 12 kunstenaars gezamenlijk een kunstwerk gaan maken. Daar hebben wij een tijdelijke atelier/werkplaats  voor gecreëerd naast ons depot. Tijdens uw bezoek kunt u 5 weekenden lang tijdens de openingstijden van de expositie deze kunstenaars aan het werk zien ! Op zondag 5 april, de laatste expositie dag, is er om 15.00 uur de onthulling van dit kunstwerk.

De expositie is van 7 maart t/m 5 april. Galerie Kunstation Uden is ieder weekend geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Zie ook voor meer informatie op onze website www.kunstationuden.nl
Copyright © 2020 kunstationuden, All rights reserved.
Blijf op de hoogte over de nieuwe activiteiten van het Kunstation Uden.

Ons adres is:
kunstationuden
prior van milstraat 14
Uden, VT 5402GH
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp