Copy
Pressrelease: STAT015
Luna Joyce ”Unsolved"
Releasedatum: Ute nu!
Photo: Caisa N Eriksson

Luna Joyce EP-debuterar

Unsolved är namnet på Luna Joyce musikaliska debut; en femspårs-EP med genomgående mörk och mystisk underton.

Luna Joyce är Eskilstunatjejen Cajsa N Erikssons alter ego när hon framför sin egen musik. Nu släpper Modernshortcuts debut-EP:n Unsolved; fem låtar som alla berör mystik och mörker.

Allt är inspelat i Spider Studio i Eskilstuna och så när som visst kompositionssamarbete på inledande The Man From Taured är det artisten själv som står för låtskrivandet.
– När jag skapar musik utgår jag från olika instrument och spelar de flesta instrument jag kommer över, säger Luna Joyce.

Redan som barn började artisten komponera enklare melodier, vilket med tiden lett till att hon behärskar en rad olika instrument. Denna kompetens kommer till användning i det sätt hon numera arbetar på.
– En låtidé har ofta sin grund i att jag hör eller läser något som väcker mitt intresse och att jag därefter läser in mig på just det ämnet. Sedan skissar jag fram en sångmelodi tillsammans med ackord på piano eller gitarr och därefter tar jag vidare detta skelett till studion. Där diskuterar jag låtens känsla och vad den ska förmedla. Utifrån det väljs instrument och ljud; det är alltid känslan i låten som styr soundet i slutändan, förklarar hon. 

Under sommaren kommer Luna Joyce också spela live, främst på olika ställen i sin hemstad. Dels på Torshällas jubileumskalas den 28 juli, men också unplugged på Sommartorget den 14 juli. Fler framträdanden är på gång, så missa inte att följa henne i sociala medier.

EP:n finns givetvis tillgänglig digitalt via Spotify, iTunes et cetera.
 
Facebook
Spotify
Instagram
SoundCloud
Klicka här för att ladda ned pressfoton, fotograferade av Stefan Eriksson.
 
Copyright © Modernshortcuts, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email (the only thing requirered)>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Modernshortcuts · Dvärgsångarvägen 13 · Eskilstuna, Södermanland 63233 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp