Copy
Etkö saa viestiä auki? Lue viesti selaimessa.
Coala Oy

4/2016

Coala Oy

Coalan uusi välinepartneruus on BiZZdesign

Uutiskirjeemme vakiolukijat ovat saattaneet huomata, että kevään painopisteemme on ollut enemmän tai vähemmän ArchiMate®. Olemme olleet järjestämässä Gerben Wierdan master class –nimikkeellä olevaa koulutusta ja onhan ArchiMate myös JHS179:n takana, jonka uudistamistyöryhmässä olemme olleet aktiivisesti mukana. Hyvin määritelty kuvauskieli tuo tarvittavaa ryhtiä ja yhtenäisyyttä arkkitehtuurin mallintamiseen.
 
Niinpä olemmekin erityisen iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme sekä tukea että osaamista vahvasti ArchiMate-kuvauskieleen pohjautuvaan välineeseen. BiZZdesign Architect ei toki hullumpi ole muiltakaan ominaisuuksiltaan, me nämä välineet nimittäin tunnemme. Luonnollisesti BiZZdesign Architect seuraa standardin kehittymistä tiiviisti. Niinpä monet tervetulleet lisäykset tulevat välineeseen ArchiMate3:n kautta. 


PS. Coala jatkaa edelleen myös Mega Suiten kanssa.
PS2. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla asiasta lisää.

Lue lisää »

Sytyke-laivaseminaarin 14.-16.9. esiintyjänä Marc Lankhorst

Yksi asia johtaa toiseen, niinpä saimme laivaseminaariimme ulkomaisen vahvistuksen eli itse Marc Lankhorst tulee keynote-puhujaksi ja juttu jatkuu vielä seuraavan päivän workshopissa. Mietintämyssyssä on toki myös se, voisiko laivalla olla vielä joitain ekstra-tapaamisia Marcin kanssa.

Vaikkakin ulkomainen nimipuhuja on aina positiivinen yllätys, on vaikea löytää kotimaisia puhujiamme voittanutta. Puheenvuoroissa avataan kokonaisarkkitehtuurin viestintää ja jalkauttamista. Mikä voisi olla relevantimpi aihe kokonaisarkkitehtuurin onnistumisen kannalta?

Kesäkuun loppuun asti on voimassa early-bird-hinta. Varmista paikkasi laivalla ilmoittautumalla saman tien!

Ilmoittaudu »

Coala kouluttaa:

Koulutustarjontamme laajenee pitkälti asiakaskohtaisten koulutusten kautta. Jos asiakkaita tuntuu kiinnostavan tietty tarjonta, on aika luonnollista laittaa se tarjolle myös avoimelle puolelle. Wakarun hallinnoima oppia.fi alkaa muutenkin olemaan varsin varteenotettava oppimisen verkkokauppa. Voit ilmoittautua syksyn kursseillemme jo nyt, ovatpa sitten valmiiksi kalenterissa.

Coala Oy

Peru uutiskirje | Päivitä tietosi | Jatkolähetä
Osoitelähde: Coalan asiakasrekisteri

Email Marketing Powered by MailChimp