Copy
Etkö saa viestiä auki? Lue viesti selaimessa.
Coala Oy

1/2015

Coala Oy

Ensimmäinen UutisCoala!

Hei! Tässä Sinulle, joka olet ollut coalojen kanssa tekemisissä, meidän eka uutiskirje. Sen kautta voit seurata tekemisiämme. UutisCoala ilmestyy parin kuukauden välein.

Onko kokonaisarkkitehtuuri ensi vuoden agendalla? 

Masa kirjoitti joulupukille, ei ehkä ihan kuningasajatus. Kursseillamme saat paremman lähdön, niinpä arvomme joulukuussa uutiskirjeen tilaajien kesken yhden kurssipäivän Coalan kurssille.

Rakas joulupukki, tuo mulle kokonaisarkkitehtuuri!

Olen ollut tosi kiltti koko vuoden, tai no ainakin melkein… Vähän vaan ilmeilin sen strategiajohtajan selän takana, kun se tuli taas jauhamaan siitä kokonaisarkkitehtuurista. Eikä ollut mun syy, että Peraa nauratti niin, että siltä tuli kahvit nenästä. Sanoin vielä jälkeenpäin kaikille, että ei siitä taaskaan mitään tule, mutta tässä sitä nyt ollaan. Ensi vuonna koko homma on mun vastuulla, eli jos voisit tuoda pari pikku juttua millä pääsen alkuun.

Oisko siihen joku rakennussarja tai vastaava, jolla tee-se-itse-mies tempaisee kokonaisarkkitehtuurin kasaan alta aikayksikön? Aloittaa tarvitsisi ihan alkuvuodesta. Uuden Rapalan vaapun voisit tuoda kanssa, vanha jäi kiinni kiven koloon ja mulla on jo lentoliput varattuna kalastuslomalle.

Kokonaisarkkitehtuuri on kuulemma työlästä. Alkoi just huolettaa, että kerkeeköhän tässä sinne lomalle. Oisko sulla niitä tonttuja vapaana alkuvuonna? Siihen aikaan vuodesta teillä on varmaan hiljaisempaa ja kyllä meidänkin ruokalasta joulupuuroa saa. Arkkitehtuuri on kuulemma teknistä, niin laita yks insinööritonttu mukaan.

Oon kyllä ihan varma, että täytyy teillä sellaisia kokonaisarkkitehtuureita olla. Satun meinaan tietämään, että naapurifirmaankin sitä toivottais, niin ne on varmaan kirjoittaneet kanssa. Jos nyt kumminkin sattuis niin, että ne on vaikka loppu, niin jos kerkeisit vastata ja kertoa mistä semmoisen saa.

Sano terveisiä muorille. Mä lähden tästä vielä koiran kanssa iltalenkille.

Hyvää jatkoa toivottelee Masa

Coala kouluttaa:

KOKONAISARKKITEHTUURIN KÄYNNISTYS 20.1.16 (1 pv)

Kokonaisarkkitehtuuria tehdään ja se ymmärretään monella eri tavalla. Onnistumiseen ei ole yhtä keittokirjaa, vaan kokonaisarkkitehtuuri kannattaa sovittaa organisaation tarpeisiin ja resursseihin. Kun ymmärrät tietyt asiat, osaat valita organisaatiollesi sopivan lähestymistavan.
Lue lisää »

KOKONAISARKKITEHTUURIN HALTUUNOTTO
21.1.2016 (1 pv)

Kokonaisarkkitehtuurin tekeminen ei ole enää uutta, vaan monessa organisaatiossa on kokemusta muutamien vuosien ajalta. Kaikki ei ehkä ole mennyt suunnitelmien mukaan, takana voi olla uudelleenaloituksiakin. Siirtyminen hallittuun toimintatapaan alkuinnostuksen jälkeen ei aina ole ihan helppoa. Myös odotukset ovat kasvaneet ja mukaan on tullut sekä realismia että kritiikkiä. Miten tässä tilanteessa päästään eteenpäin?

Lue lisää »
Coala Oy

Arkkitehtuuripäivä järjestetään vuosittain ja se kokoaa arkkitehtuurin uudet tuulet ja asiantuntijat yhteen. Vuonna 2016 teema on ”Onko arkkitehtuurityö murroksessa?” Varaa päivä 8.3.2016 jo nyt kalenteriisi!

Lue lisää »
Coala Oy

Kotisivumme päivittyivät!

Käy kurkistamassa »

Coala on mukana Hanselin ja Kuntahankintojen 2015-2019 puitejärjestelyssä!

Coala Oy

Peru uutiskirje | Päivitä tietosi
Osoitelähde: Coalan asiakasrekisteri

Email Marketing Powered by Mailchimp