Copy
Etkö saa viestiä auki? Lue viesti selaimessa.
Coala Oy

3/2016

Coala Oy

Laumamme laajentuu ja täytämme viisi vuotta!

Kun joukkoomme liittyy uusi coala, tuntuu konkreettisesti siltä, että astumme askeleen eteenpäin. Askelia onkin kertynyt monta! Mahtuuhan niitä Coalan viiteen vuoteen. Jotkut asiat ovat pysyneet samoina, kuten sijaintimme Pasilassa. Täältä saa kätevästi vuokrattua lisää huoneita ja monet asiakkaistamme ovat kävelymatkan päässä.
 
Mikä sitten on erilaista? Tai ainakin erilaista kuin oletimme alussa? Yritykset ovat verkottuneita, etenkin meidän kaltaiset pienehköt yritykset. Niinpä joskus kuultu kysymys ”ketkä ovat kilpailijoitanne” tuntuu hassulta. Sitä pitää ihan miettiä, sillä useimmiten teemme yhteistyötä muiden kanssa. Meidän erityisosaamisalueemme on arkkitehtuuri eri muodoissaan ja konsulttimme ovat kokeneemmasta päästä. Niinpä tarvitaan monen yrityksen joukkovoimaa, jotta saadaan asiakkaan tarpeita vastaava tarjous kasaan.
 
Olemme olleet kaikki nämä vuodet aktiivisesti mukana KAOS-osaamisyhteisössä. Arkkitehtien kokoontumisajot ovat hyvä paikka vaihtaa kokemuksia ja tilaisuuksissa pidetyt esitykset ovat huippuluokkaa. Sytyke-laivaseminaari on myös paikka, josta löydät coalat. Se näyttää myös olevan paikka, jossa uudet coalat majailevat. Nimittäin tänä vuonna Sytykkeen laivaseminaaritoimikunnassa on jopa kolme coalaa Mitron siirryttyä meille töihin.

Hyviä juttuja hyvien ihmisten kanssa!
Esittelyssä Mitro Kivinen

Olin jo pari vuotta etsinyt itselleni uutta kotipesää. Yksin yrittäminen ei sittenkään ollut minun juttuni. Yhdessä on hauskempaa tehdä hommia! 
Coalaan olin tutustunut Annan kautta eri reittejä. Kun Sytykkeestä tuttu 
Tarja siirtyi Coalaan, päätin minäkin kokeilla. Haastattelujen aikana 
hyvä käsitykseni yrityksestä vain vahvistui! Coalan toiminta-ajatus on 
terve ja sillä on innostava visio! Täällä saan tehdä hyviä juttuja hyvien ihmisten kanssa!

Olen ollut konsulttina nyt toistakymmentä vuotta ja nauttinut jokaisesta 
toimeksiannosta. Olen johtanut sekä projekteja että ihmisiä. Coalassa 
houkutti mahdollisuus päästä käyttämään kokemustani laajasti. 
Toimeksiantoni ovat tähänkin asti olleet monipuolisia, ICT:n kaikilta 
osia-alueita. Sama jatkuu tästä eteenpäinkin. Lisäksi olen iloinen, että 
saan olla mukana rakentamassa Coalan kasvutarinaa!

Tekninen taustani on tietojärjestelmissä ja alustoissa. Ajattelen prosessein ja tietorakentein. Mietin yritysten liiketoimintamalleja erityisesti arvon lisäämisen kannalta. Olen vahvasti systeemityöihminen. Tietotekniikan pitää palvella ja mahdollistaa organisaation toiminta. Ilman tarkoitusta ei kannata tehdä. Kokonaisarkkitehtuuri toimii viitekehyksenä sille kaikelle, jota olen tähänkin asti tehnyt. Odotan innolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä systeemityön ja kokonaisarkkitehtuurin parissa!

Coala kouluttaa:

Coalan kurssit nyt myös Wakarun verkkokaupassa

Lue lisää »
Coala Oy
Lue lisää »
Coala Oy

Peru uutiskirje | Päivitä tietosi | Jatkolähetä
Osoitelähde: Coalan asiakasrekisteri

Email Marketing Powered by MailChimp