Copy
Etkö saa viestiä auki? Lue viesti selaimessa.
Coala Oy

7/2016

Coala Oy

Hyödy kokonaisarkkitehtuurista!

Viime jouluna uutiskirjeessämme oli kirje joulupukille. Jos joulupukki toi kokonaisarkkitehtuurin, niin oliko se toimiva lahja? Saitko ne hyödyt, joita oletit? Vai jäikö lahja alkuinnostukseen jälkeen nurkkaan pölyttymään kaikkien aikaisempien joulujen kuntoiluvälineiden kaveriksi?
 
Voisiko kokonaisarkkitehtuurin hyötyjä lähestyä konkreettisesti? Jopa mitata, mitä on saavutettu. Toisaalta tehdä korjaavia liikkeitä, jos maali tuntuu karkaavan. Onko asiasta tutkimustietoa? On toki, Eetu Niemen uunituore väitöskirja, johon voit tutustua täällä. Jos harmittaa, että marraskuinen väitöstilaisuus jäi väliin, on toinenkin mahdollisuus kuulla hyödyistä. Nimittäin KAOS eli Kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisö järjestää iltatilaisuuden aiheesta tammikuun lopulla Helsingissä. Yhtenä alustajana luonnollisesti Eetu. KAOS-tapahtumista saat parhaiten tietoa liittymällä LinkedIn:ssä olevaan ryhmäämme.

KAOS-ryhmä LinkedIn »

Joululahjaksi mallinnuskurssi

Onko teilläkin sama tilanne? On tullut hankittua väline, perustettua tiimi, mutta mallintaminen takkuaa. Joulun kunniaksi annamme kaikille uutiskirjeen lukijoille 30% alennusta Kokonaisarkkitehtuurin kuvaaminen - opi toimivat työtavat 26.-27.1.2017 kurssin hinnasta! Ilmoittaudu ja syötä koodi JOULU2016 niin saat alennuksen. Kurssilla käymme läpi oleellisimmat kokonaisarkkitehtuurin kuvaukset. Kurssi soveltuu sekä yksityiselle että julkiselle sektorille (JHS179).

Ilmoittaudu heti »

Takkuaako kokonaisarkkitehtuuriin hankitun välineen käyttö?

Uuden välineen käyttöönotto ja siihen totutteleminen ei ole aina helppoa. Voi tuntua, että tuli hankittua kallis ja vaikeakäyttöinen piirustusväline. Välineen käyttöön on selvä oppimiskynnys, joten ei kannata masentua heti alussa. On silti joukko asioita, jotka on tehtävä oikein, ottipa käyttöön välineen kuin välineen. Pitäisikö projekteille olla erillinen työtila suhteessa organisaation kokonaisuuteen? Edellytetäänkö, että käyttäjät osallistuvat koulutukseen ennen käytön aloittamista? Saako välineestä helposti projektien tarvitsemat yhteenvedot?
 
Jos mietityttää pitäisikö tilanne tarkastaa, tilaa "Kokonaisarkkitehtuurivälineen käytön evaluointi". Palvelun hinta on 5000€ (alv. 0%). Ensimmäiselle tilaajalle annamme 50% alennuksen hinnasta. Kysy lisätietoja Annalta, anna.aaltonen@coala.fi
 
Huom! Emme tee välineiden teknistä evaluointia, se kannattaa pyytää välinetoimittajalta. Teemme evaluointeja meille tutuille välineille, joita ovat BiZZdesign, ARIS, Sparx, QPR ja Mega Suite.

Tutustu kevään kursseihin!

Coala Oy
Coalan kevään 2017 kurssiesite.
Coala Oy

Peru uutiskirje | Päivitä tietosi | Jatkolähetä
Osoitelähde: Coalan asiakasrekisteri

Email Marketing Powered by Mailchimp