Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

1e Nieuwsbrief 2016-2017

Beste <<Voornaam>>,
 

Van de voorzitter

De “rust” is weer voorbij. Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat zal het ons brengen? Veel plezier hoop ik in ieder geval. Laten we in ieder geval proberen elkaar in de waarde te laten, en irritaties niet via de stamtafel, of langs de lijn uit te spreken. Daar heeft niemand wat aan. De deur van de bestuurskamer staat daarvoor altijd open.

Enkelen hebben om voor hun moverende redenen hun functie neergelegd, of hebben de vereniging verlaten. Zo hebben de broers Victorie de vereniging na jarenlang lid te zijn geweest verlaten. Gerard en Alie Bodde hebben een aantal jaren de kleding in de perfectie verzorgd. Onze keeperstrainer Flip Slik heeft zijn carriëre bij Asser Boys beëindigd. Aart Rossing is gestopt als trainer van de dames. En zelfs good old Rudy Wijsbeek heeft zijn functie als voorzitter van de T.C. neergelegd. Bij de jeugdcommissie zijn Angela Maathuis en Tiemen Draaisma gestopt. Gelukkig staan anderen weer op en nemen de open gevallen plaatsen in. Aan de vertrekkende medewerkers besteden we altijd aandacht in de vorm van een kleine attentie. Dus diegenen, die afgelopen zaterdag en zondag “commentaar” hadden, hoeven niet te vrezen. En mochten we je toch vergeten, zeg het dan gewoon even tegen mij, en spreek niet richting anderen je irritatie uit. De vetrekkende mensen wens ik alle goeds en de nieuwe oude-medewerkers, wens ik veel succes. Ach een aantal kan toch niet zonder Asser-Boys.

Drie zeer “wijze” mannen hebben het idee opgevat om in de winterstop een wandeltocht vanaf de OASE te organiseren. Dit zal plaats vinden op zaterdag 28 januari. De eventuele baten zullen ten goede komen aan het G voetbal. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de site van Asser Boys (www.asserboys.nl). Overigens hebben een aantal medewerkers nog niet gereageerd op mijn mail, met verzoek om ondersteuning.

Bij een reclame van een brillenmerk moest ik even aan Jan Hulsinga en Bennie Blauw denken. Onze lijntrekkers. Ook zij krijgen af en toe wel eens een steekje onder water over de lijnen. Mannen trek je er niets van aan. Jullie staan er iedere week. Misschien ook  maar eens een afspraak maken???

Vorige week zaterdag vond de jaarlijkse medewerkersavond weer plaats. Het was weer een gezellig samenzijn. De leden van het bestuur hadden deze avond wederom “verplichte” bardienst. Ach ze doen verder toch niets !!!!!!

Onze Renee Westerveen is na een uitstapje weer terug op zijn oude nest. In de Asser Courant stond een mooi positief artikel over Asser Boys. Dank daarvoor.

Op woensdag 12 oktober vindt er in de OASE een voorlichtingsavond plaats over de Asser Boys reis 2017. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Een ksg- tje, of te wel een klein slim groepje is bezig geweest om de zitacommodatie rond de velden te verbeteren. Het kost door omstandigheden wat meer tijd dan gedacht. Maar ik ga er van uit dat binnen afzienbare tijd hier verbetering in komt.

Een goed seizoen gewenst allemaal.

Jan Puper

Coach/ begeleider gezocht voor het 2e elftal

Voor het komende nieuwe seizoen is de TC  met spoed op zoek naar een enthousiaste coach / begeleider, die het 2e elftal op de wedstrijddagen wil begeleiden.

Het tweede elftal komt uit in de 2e klasse en speelt op zondagmorgen. 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ron Coevert via 06-29012468.

Reis Asser Boys 2017

Ook in 2017 (eind april/begin mei) zijn wij weer van plan om  een reis
te organiseren. Te denken valt dan aan Kopenhagen, Londen, De Moezel,
Polen(Gdansk) etc.
 
Op woensdag 12 oktober is er in de Oase een bijeenkomst om de bestemming
etc. van deze reis te bespreken.
 
Indien u geïnteresseerd bent in deze reis bent u van harte welkom
 
Aanvang:  20.00 uur
 
Gerrit de Vries (gerrittrijntje@home.nl)
Jan Puper
 

Asser Boys op Wijkfeest Assen-Oost op 10 september 2016

Op zaterdag 10 september 2016 is Asser Boys met een promotiestand aanwezig tijdens het Wijkfeest in Assen-Oost. Op deze dag ligt het accent vooral op het werven van nieuwe (jeugd) leden en vrienden. 

Er is een markt met naar verwachting 50 kramen in de straat voor de sporthal de Spreng. Het streven van Asser Boys is om een geïnteresseerde voetballer/ster lid te worden. De contributies worden daarom zo laag mogelijk gehouden en de vereniging biedt gratis wedstrijd-kleding aan. Voor een nieuw jeugdlid ligt er een mooie verrassing klaar. 
Lees verder

Wijzigingen bezetting Technische Commissie

Voor het nieuwe seizoen zijn er aantal wijzigingen doorgevoerd binnen de Technische Commissie.

Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de TC heeft Rudy Wijsbeek besloten afscheid te nemen. Als TC vinden we dit natuurlijk jammer, maar kunnen wij zijn keuze goed begrijpen. Zoals Rudy het zelf mooi aangaf ...tijd voor nieuw bloed!

Heel veel dank voor jouw jarenlange inzet en passie om zaken geregeld te krijgen, wetende dat het niet altijd even makkelijk was.

Daarnaast is Ronald Langenburg weer toegetreden binnen de TC, na een afwezigheid van ongeveer een jaar. 
Ronald welkom en heel veel succes.

Huidige Technische Commissie en taakverdeling.

Namens,

De Technische Commissie.

HELAAS HELAAS !!

Afgelopen dinsdagavond heeft Yvette Kors afscheid genomen als trainster van de Topkids. Vanwege haar studie in Amsterdam is het helaas niet meer mogelijk om de trainingen te geven. Namens de kids en begeleiding kreeg zij uit handen van Jan Hennipman een bos bloemen en een cadeaubon.

We bedanken Yvette voor de afgelopen periode en wensen haar veel succes met haar studie.

Namens Topkids & begeleiding.

Thema gericht trainen en coachen van 6- tot 12- jarigen

Kinderen in de leeftijdsgroep van 6 tot 12 jaar zijn volop in ontwikkeling: ze worden zich bewust van wat ze goed of juist minder goed kunnen. Ze leren zich verhouden tot anderen (leeftijdsgenoten en volwassenen), ontwikkelen hun eerste zelfbeeld en mogelijk ook hun eerste serieuze ambities. Zelfvertrouwen is in deze fase een centraal thema. Zonder zelfvertrouwen durft een kind geen nieuw gedrag uit te proberen of grenzen te verleggen.

Na afloop van deze mini-cursus weet je welke ontwikkelingen jonge sporters doormaken, kun je training geven en coachen aan specifiek 6- tot 12-jarigen en kun je het zelfvertrouwen van jonge sporters vergroten.

Lees verder

Sportkleding voor G-voetbal Asser Boys

Rabobank Assen en Noord-Drenthe voorziet de G-teams van Asser Boys (zowel de Topkids als het senioren G-voetbal) voor drie jaar van sportkleding. Dit betreffen onder andere trainingspakken en wedstrijdtenues. 

In het magazine Dichterbij (Rabobank-magazine) werden Willem en Wouter geïnterviewd. Willem en Wouter spelen bij de Topkids van Asser Boys. Topkids is een voetbalteam voor jongens en meisjes van 6 tot en met 18 jaar die binnen gewone teams geen aansluiting vinden door een beperking. Bij Topkids gaat het niet alleen om voetbal, ook sociale omgang en vriendschap zijn belangrijk.

Lees het Sporthelden interview met Willem Rietman en Wouter Broekman
Bron: Dichterbij, Rabobank-magazine juni 2016
Tekst: Harm Draaijer - Foto: Yolanda Visser Fotografie

Coach / begeleider gezocht voor Asser Boys VR2

Voor het komende seizoen zijn wij -Asser Boys VR2- op zoek naar een enthousiaste coach / begeleider, die ons op de wedstrijddagen wil begeleiden, stimuleren en motiveren. 

We spelen in de 5e klasse onze wedstrijden (meestal op zaterdagmorgen) en hebben het leukste en gezelligste team van Assen en omstreken! Wie o Wie meldt zich aan?

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henry Jansen via 06-10302223.

Verandering teamaanduidingen jeugd

Met ingang van het komende seizoen zullen de teamaanduidingen veranderen. 
De naamgeving A, B en C-junioren en D, E en F-pupillen zal verdwijnen en plaatsmaken voor internationaal gebruikte aanduidingen.
Lees verder

Kinderen doen toch gewoon mee? Maak gebruik van deze regelingen! 

Voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren is meedoen aan cultuur en sport belangrijk. Geldgebrek mag geen reden zijn dat zij aan de kant blijven staan. Daarom zijn er voor mensen met een inkomen tot 120% van de bijstand verschillende regelingen. De Meedoenpremie van de gemeente en het jeugdsportfonds/jeugdcultuurfonds. Met een inkomen tot € 1.167,- voor alleenstaanden en € 1.667,- voor stellen kom je in aanmerking. En je kunt regelingen combineren. 

Bekijk hier de regelingen

Competitie-indeling Asser Boys 1

Asser Boys 1 zal komend seizoen uitkomen in de 3e klasse C, in deze klasse treft het slecht 1 competitiegenoot van vorig seizoen. Dat blijkt uit de door de KNVB gepubliceerde competitie-indelingen. 

Asser Boys 1 komt uit tegen de volgende tegenstanders.
Bargeres, CEC, Dalen, Gieten, LEO (Loon), Musselkanaal, Stadskanaal,
SVV'04, Ter Apel' 96 FC, Titan, Twedo, vv Sleen en Zwartemeer.

Interview René Westerveen

In de Asser Courant viel op 1 september een interview te lezen met de bij Asser Boys teruggekeerde René Westerveen.
 
René Westerveen (29) keert na één jaar hoofdklasse met Be Quick terug bij  Asser Boys. Een verrassend snelle rentree aan de Lonerstraat van de rappe aanvaller, die komend weekeinde aan het nieuwe seizoen begint.
Lees hier het interview van de Asser Courant

Sponsoren wedstrijdballen

Ook in het seizoen 2016 – 2017 worden de wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden van Asser Boys 1 aangeboden door sponsoren. Bekijk het overzicht op onze website.

Onze hartelijke dank hiervoor!
Bekijk de balsponsoren

Mutatielijst leden 21-5-2016 t/m 2-9-2016

Klik hieronder op "Mutatielijst leden" om de ledenmutaties van 21 mei tot en met 2 september te bekijken.
Mutatielijst leden
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Share
Forward


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vv Asser Boys · Lonerstraat 100a · Assen, Drenthe 9403 TD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp