Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

Winterwandeltocht 2017

Beste <<Voornaam>>,

Op 28 januari 2017 organiseert voetbalclub Asser Boys een bijzondere wandeltocht door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Drentsche Aa gebied. Tijdens deze goed bewegwijzerde wandeltocht over verharde en onverharde wegen kan iedereen zien dat dit gebied ook in de winterperiode prachtig kan zijn.

De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 7, 14, of 21 kilometer. Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt 6 euro , waarvan de netto-opbrengst ten goede komt aan het G-voetbal van v.v. Asser Boys. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen.

Alle afstanden starten vanaf de kantine van v.v. Asser Boys aan de Lonerstraat in Assen en eindigen hier ook. Er kan gestart worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur. De 21 kilometer wandelaars kunnen tot 11.00 uur starten. De deelnemers ontvangen een routebeschrijving, een kop koffie met koek voor de start en een kop snert met roggebrood en spek na afloop. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen.

Inschrijven kan door middel van het digitale aanmeldingsformulier (klik hier) of op de dag zelf in de kantine tussen 9.00 en 12.00 uur.

Deel de Winterwandeltocht met je familie, vrienden en kennissen!

Als organisatie van de Winterwandeltocht streven we naar een mooie Winterwandeltocht met zoveel mogelijk deelnemers. Jij kunt hier je steentje aan bijdragen!

Wij stellen het erg op prijs als jij de Winterwandeltocht zoveel mogelijk onder de aandacht wilt brengen bij onder andere je familie, vrienden, kennissen of collega's.

Dit kan bijvoorbeeld door de volgende link van de Asser Courant op je Facebook pagina te delen (https://www.assercourant.nl/agenda/474393/winterwandeltocht-asser-boys-door-drentsche-aa-gebied.html). Onder dit artikel kun je klikken op delen (Facebook) of tweeten (Twitter).

Namens de organisatie,

Alvast bedankt (en hopelijk tot 28 januari)!
Tweet
Deel
Stuur door


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vv Asser Boys · Lonerstraat 100a · Assen, Drenthe 9403 TD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp